Oplati sa kupit v optike slnecne dioptricke okuliare?Su prakticke?Ake su vase skusenosti s ich nosenim?
Ak nosis “klasické” dioptricke okuliare na von , všade, tak samozrejme okamžite áno. Ja som si kedysi tiež kúpila - potom som ich striedala s bežnými okuliarmi dioptrickymi, ale ja proste vonku sa cítim najlepšie so šošovkami a už roky na von nosím len kontaktné šošovky , okuliare len na doma .
ano. ja si neviě predstavit bez nic napr soferpvanie
Ja som si asi mesiac dozadu kupovala nove okuliare - obyčajné dioptrické a mali k nim na magnetky také slnečné sklá - sa to tam len pripne.... vyzerá to super aj je to super, už si toho predstaviť.
Samozrejme. Mam dvoje - jedny ozaj slnecne dioptricke a druhe zatmavovacie. Nosim viac tie zatmavovacie, lebo ma nebavi stale menit okuliare, ked chodim dnu a von. Ak idem na vylet ci k vode a viem, ze budem iba von, tak beriem iba tie slnecne.
Super tak letim dnes do optiky si ich objednat 🙂
Nič lepšie som si nemohla kúpiť a to som roky váhala.
ano a oplati sa do nich investovat - ja mam bifokalne skla a zaroven s klasickymi som si dala robit aj slnecne so zvysenou ochranou pred slnkom - uzasna vec
Manzel jedine, co lutuje, ze si nekupil take skor :D magnetom si da na dioptricke okuliare slnecne zrkadlovky alebo na soferovanie sklicka 🤩
Urcite ano👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
Ja mám zatmavovacie a na slnku majú úplne tmavé sklá, tak mám 2 v 1
požívam desaťročia. od malička nosím dioptrické okuliare, tak som si vybrala aj slnečné. Vyskúšala som aj tzv. heliovarické, to sú tie čo menia farbu skla z čírej na tmavú a opačne. vadilo mi že bledli veľmi dlho, tak nosím klasické dioptrické slnečné. super vec.
mám dioptrické s klipom, kedže každe dva roky sa mi menie dioptrie, toto je 100x výhodnejšie pre mna https://eshop.olioptik.cz/p/cooline-057-clip-on...
Urcite investuj. Su super.
@savoya ak mas normalne diopricke co asi mas ked sa pytas tak ano 1000% vyuzite hlavne v lete 👍
Tak v lete by si ako fungovala? Lebo ja nosím kontaktné šošovky +slnečné. Ale už uvažujem o dioptrických slnečných lebo bez okuliarov do diaľky nič moc
@savoya ja mám už druhé dioptrické okuliare so slnečným magnetickým klipom a nič lepšie si neviem predstaviť, hlavne pri šoférovaní 😊 klasické slnečné dioptrické som nechcela, lebo bez okuliarov nevidim a meniť jedne okuliare za druhé je pracné a takto iba odopnem klip a hotovo 😊
Urcite si kup! Ja som strasne svetloplacha a slniecne su pre mna must. Mam aj stmievajuce aj komplet slnecne. Ja mam kopec dioptrickych aj slnecnych aj s clipom z Ali. Vsetky su perfektne
jednoznačne dioptrické s magnetickým klipom, pôvodne som chcela slnečné dioptrické, ale pani v optike ma ukecala na klip a super 🙂
@simsalabim mala som pred pár rokmi, vtedy to trvaloooo,pre mňa obmedzujúco.
Rýchlejšie vymením ručne kus za kus.
Ale odvtedy sú asi lepšie, funkčnejšie sklá, neviem
@simsalabim zrejme zavisi od skiel
Ahoj,ja mám nové dioptrické okuliare,a mám ich 2v 1 aj aj ... Keď chcem slnečné,mám také ako keby sklíčka,ktoré len na magnet priložím,a hneď mám slnečné ... Keď nechcem,len zložím a mám dioptrické. Povedala mi v optike ,že toto teraz je veľmi žiadané.. a že sa neoplatí kúpiť zvlášť to a zvlášť to,len po finančnej stránke. 🙂 už ako tebe vyhovuje,ja som spokojná
Ako inak chces v lete fungovat?
Ja mam iba na citanie a na dovolenky mam slnecne dioptricke.
@supermario vyrobili ti okuliare dioptricke k tomu klipy za 33eur?
Ano, bez nich by som nevedela existovat