Oplatí sa kúpiť dioptrické slnečné okuliare?

savoya
11. apr 2024

Oplati sa kupit v optike slnecne dioptricke okuliare?Su prakticke?Ake su vase skusenosti s ich nosenim?

guudy
11. apr 2024

Ano, bez nich by som nevedela existovat

nika11103
11. apr 2024

Ak nosis “klasické” dioptricke okuliare na von , všade, tak samozrejme okamžite áno. Ja som si kedysi tiež kúpila - potom som ich striedala s bežnými okuliarmi dioptrickymi, ale ja proste vonku sa cítim najlepšie so šošovkami a už roky na von nosím len kontaktné šošovky , okuliare len na doma .

slovenka753
11. apr 2024

ano. ja si neviě predstavit bez nic napr soferpvanie

letmebe8
11. apr 2024

Ja som si asi mesiac dozadu kupovala nove okuliare - obyčajné dioptrické a mali k nim na magnetky také slnečné sklá - sa to tam len pripne.... vyzerá to super aj je to super, už si toho predstaviť.

simsalabim
11. apr 2024

Samozrejme. Mam dvoje - jedny ozaj slnecne dioptricke a druhe zatmavovacie. Nosim viac tie zatmavovacie, lebo ma nebavi stale menit okuliare, ked chodim dnu a von. Ak idem na vylet ci k vode a viem, ze budem iba von, tak beriem iba tie slnecne.

fion22
11. apr 2024

@savoya napr. ak šoféruješ a nenosíš šošovky, tak by to malo byť samozrejmosť.

savoya
autor
11. apr 2024

Super tak letim dnes do optiky si ich objednat 🙂

oblecenieavecicky
11. apr 2024

Nič lepšie som si nemohla kúpiť a to som roky váhala.

birika
11. apr 2024

ano a oplati sa do nich investovat - ja mam bifokalne skla a zaroven s klasickymi som si dala robit aj slnecne so zvysenou ochranou pred slnkom - uzasna vec

cyberk
11. apr 2024

Manzel jedine, co lutuje, ze si nekupil take skor :D magnetom si da na dioptricke okuliare slnecne zrkadlovky alebo na soferovanie sklicka 🤩

biglovemom
11. apr 2024

Urcite ano👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

7miriam77
11. apr 2024

Ja mám zatmavovacie a na slnku majú úplne tmavé sklá, tak mám 2 v 1

cacianka
11. apr 2024

požívam desaťročia. od malička nosím dioptrické okuliare, tak som si vybrala aj slnečné. Vyskúšala som aj tzv. heliovarické, to sú tie čo menia farbu skla z čírej na tmavú a opačne. vadilo mi že bledli veľmi dlho, tak nosím klasické dioptrické slnečné. super vec.

janinka007
11. apr 2024

mám dioptrické s klipom, kedže každe dva roky sa mi menie dioptrie, toto je 100x výhodnejšie pre mna https://eshop.olioptik.cz/p/cooline-057-clip-on...

cookie29
11. apr 2024

@7miriam77 ano ale to nefuguje na soferovanie

@savoya mam. Ale ono zalezi ake dioptrie nosis. Ak slabe, tak za bez nich zaobides. Ak silnejsie, je to horsie. najma ak napriklad potrebujes soferovat... ja mam aj zatemnovacie aj slnecne dioptricke

birika
11. apr 2024

@cacianka presne, tiez mam zatemnovacie na bezne nosenie, ale ak vojdem do obchodu blednu velmi pomaly

cacianka
11. apr 2024

@birika presne

simsalabim
11. apr 2024

@birika
@cacianka naozaj? Asi zalezi od konkretneho druhu skiel? Mne osobne to nevadi, ano, blednu postupne, ale netrva to nejako extremne dlho... aspon mne sa nezda.

stanulienkat
11. apr 2024

Urcite investuj. Su super.

kulumulu123
11. apr 2024

@savoya ak mas normalne diopricke co asi mas ked sa pytas tak ano 1000% vyuzite hlavne v lete 👍

simca06022011
11. apr 2024

Tak v lete by si ako fungovala? Lebo ja nosím kontaktné šošovky +slnečné. Ale už uvažujem o dioptrických slnečných lebo bez okuliarov do diaľky nič moc

stanka562
11. apr 2024

@savoya ja mám už druhé dioptrické okuliare so slnečným magnetickým klipom a nič lepšie si neviem predstaviť, hlavne pri šoférovaní 😊 klasické slnečné dioptrické som nechcela, lebo bez okuliarov nevidim a meniť jedne okuliare za druhé je pracné a takto iba odopnem klip a hotovo 😊

uglybetty1234
11. apr 2024

Urcite si kup! Ja som strasne svetloplacha a slniecne su pre mna must. Mam aj stmievajuce aj komplet slnecne. Ja mam kopec dioptrickych aj slnecnych aj s clipom z Ali. Vsetky su perfektne

mandrewa
11. apr 2024

jednoznačne dioptrické s magnetickým klipom, pôvodne som chcela slnečné dioptrické, ale pani v optike ma ukecala na klip a super 🙂

cacianka
11. apr 2024

@simsalabim mala som pred pár rokmi, vtedy to trvaloooo,pre mňa obmedzujúco.
Rýchlejšie vymením ručne kus za kus.
Ale odvtedy sú asi lepšie, funkčnejšie sklá, neviem

birika
11. apr 2024

@simsalabim zrejme zavisi od skiel

a1d4k3a
15. apr 2024

Ahoj,ja mám nové dioptrické okuliare,a mám ich 2v 1 aj aj ... Keď chcem slnečné,mám také ako keby sklíčka,ktoré len na magnet priložím,a hneď mám slnečné ... Keď nechcem,len zložím a mám dioptrické. Povedala mi v optike ,že toto teraz je veľmi žiadané.. a že sa neoplatí kúpiť zvlášť to a zvlášť to,len po finančnej stránke. 🙂 už ako tebe vyhovuje,ja som spokojná

supermario
15. apr 2024

Ja som si posledne kupil taketo s magnetickym klipom a kedze su Polaroid, tak tmave skla su k tomu polarizovane. JE TO PECKA! plus, na eyerim vysli s kodom na 33 eur 😉

natalka13
15. apr 2024

Ako inak chces v lete fungovat?
Ja mam iba na citanie a na dovolenky mam slnecne dioptricke.

natalka13
15. apr 2024

@supermario vyrobili ti okuliare dioptricke k tomu klipy za 33eur?