Omicron - príznaky po stretnutí s pozitívnym

27. jan 2022

Dobry vecer, prosim Vas tie ktore ste mali/mate omicron po kolko sa vam objavili priznaky pri stretnuti s pozitivnym. Dakujem 🙃

nika523
27. jan 2022

Na tretí deň

kakakina
27. jan 2022

Mame syna od pondelka a nikto nič .

benit
27. jan 2022

Mam pozit.syna doma. Doniesol to zo sportoveho klubu, tam to dostali vsetci. Inkubacna doba 3 dni. U nas doma nikto.

queeninthenorth
27. jan 2022

Manžel sa nakazil v sobotu večer, pondelok večer prvé príznaky naraz s priateľmi, s ktorými sme boli a tiež sa nakazili, omikron ma rýchly nábeh aj priebeh

fliacik
27. jan 2022

Baby, a aké máte príznaky? My s mužom sme prešli cez ukrutnú bolesť hlavy, hnačku, silné kŕče v bruchu, únavu aj bolesť kĺbov, ale antigénové testy boli negatívne. Tak ak to nebol Covid, netuším, čo to bolo.

nika523
27. jan 2022

@fliacik antigen som si robila dvakrát a negatívny, PCR pozitívny a to som si ho robila keď už som mala príznaky takže na antigen by som sa nespoliehala

nika523
27. jan 2022

@fliacik a príznaky som mala bolesť hlavy, únava, kašeľ a nádcha

katulienkax
28. jan 2022

@fliacik alee ved existuju aj ine virusy a u vas to skor vyzera na nejaky gastro virus. Iz vsetko ludia hodia na omikron

eeerickal1
28. jan 2022

Tiež by som povedala, že cez vás prešla skôr nejaká črevná chrípka - nie všetko je totižto covid. Inkubačná doba pri omikrone je trocha kratšia ako pri delte cca 3 dni

fliacik
28. jan 2022

@katulienkax
@eeerickal1 Však, tiež si myslím, že to bolo čosi iné, ale takú bolesť hlavy som nikdy v živote nezažila. A podali sme si to ozaj bleskovo - začal muž, na druhý deň večer už bolo zle synovi a deň po ňom to skolilo mňa.

nika523
28. jan 2022

@fliacik toto čo si popísala to sú presne príznaky omicronu

janka273
28. jan 2022

@fliacik my sme mali presne toto tento týždeň ,vystriedali sme sa všetci ,začal syn ( on bol v karantene ,pozir spolužiak ,ale antig.mal v nedeľu negatívny)

ailiba
28. jan 2022

@fliacik vraj sú často pri omikrone negatívne antigenove testy... Takže to kľudne mohol byť aj omikton.

norikaro
28. jan 2022

kazdy ma ine priznaky, niektori su bezpriznakovi, proste je to velmi tazko povedat co a ako

mia2906
29. jan 2022

Ja som sa podľa mňa nakazila v sobotu, ďalšie dni som mala nočné potenie , nádcha prišla až vo štvrtok, v ten deň aj pozitívny AG test. Manžel sa zatiaľ nenakazil. A to sme neočkovani.

mia2906
29. jan 2022

Ale mužovi nechcu pridelit termín na bezplatný pcr test, a AG mu vyšiel negativny. Žeby už nebol dostatok pcr testov?

nika523
29. jan 2022

@mia2906 to je strašne zaujímavé že teraz už nemá každý nárok na PCR a AG väčšinou omicron neodhalí tak ako na to človek príde že má covid? Nakazení budú všade chodiť aj do práce, doteraz zatvárali obchody, reštaurácie zdraví nemohli chodiť a teraz aj pozitívny budú všade chodiť 🙉

ailiba
29. jan 2022

@nika523 je to na hlavu...

mia2906
29. jan 2022

@nika523 vraj omicron už je 10* slabší ako delta..a nahradi deltu ..stane sa súčasťou asi už našich životov...

mia2906
29. jan 2022

@nika523 tak dnešný update, pcr je negatívny, mala som falosne pozitívny AG test. 🤔😁

duratlicka
31. jan 2022

Kamaratkinmu malemu sa objavila po 7 hodinach na teste taka slaba ciara, vsetci sa mu smiali a na druhy den uz mal vsetky priznaky a bol ozaj pozitivny.

anavie
11. feb 2022

@fliacik ajoj ja som mala tiez iste priznaky, hlavne hnacky a 3 neg antigeny, cakam na vysledok, mamka podobne ale pcr ma pozitivny , vraj na omicron je najlepsi pcr

cucoriedkacucoriedka
27. mar 2022

@ailiba my máme teraz od piatku...syn doniesol.on v piatok antigen negat...poobede pozit...včera on pcr pozit....ja včera ráno antigen negat a poobede pozit...dnes idem na pcr....syn má vysoké horúčky.bolest brucha..kašeľ...ja kašeľ a plný nos....a muža dnes otestujeme

iinuska
27. mar 2022

V sobotu sme boli na narodeninovej oslave,v pondelok vecer som zacala citit,ako keby na mna nieco liezlo.Uvarila som si Teraflu.V utorok rano unava,na obed uz zvysena teplota,vecer 38,6 horucka,bolesti hlavy.V utorok poobede AG test negat.V stredu pcr test pozot.Teploty 4 dni,k tomu bolesti hlavy. Od piatka nadcha.

cucoriedkacucoriedka
27. mar 2022

@iinuska jooooj....no na paradu...ja furt dúfam že sa mi viac toho nerozvinie. A už si ok?

iinuska
27. mar 2022

A pri tychto variantoch je lepsie robit vyter z ust a nie z nosa

iinuska
27. mar 2022

@cucoriedkacucoriedka Dakujem .Ano,uz je to lepsie.Uz len ta nadcha.Inak manzel mal oriebeh podobny ako ja,len on namiesto nadchy bolest v hrdle.Nasi chlapci boli pozit na konci januara,tak oni to neschytali .
Nech to aj u Vas rychlo prejde🙏

cucoriedkacucoriedka
27. mar 2022

@iinuska ďakujem veľmi pekne a vy sa tiež držte ❤️

ailiba
27. mar 2022

@cucoriedkacucoriedka drzim palce... My sme mali vsetci pozitivne testy (teda syn ma 2 roky, jeho sme netestovali). Mal 2 dni vysoke teploty, vraj tak deti zvyknu reagovat. A potom uz nic. Ja tehotna som mala najlahsi priebeh. Treba vela oddychovat, ked sa da. C vit. So zinkom, D vitamin. Drzte sa🙏.

cucoriedkacucoriedka
28. mar 2022

@ailiba ďakujem veľmi pekne...nejako to ide.synator včera už pobehoval..skákal...teplota do 37.5...ja tiež ok..miestami ma to zlomi...spím...a o 2 hodiny super.muz je furt negatívny🙂 tak dúfam že dnes zasa o niečo lepšie bude🙂 a ešte raz ďakujem🙂