Nemáte pocit, že vaši rodičia po očkovaní viac zabúdajú?

20. jún 2022

Caute no keďže minulý rok bol bum s očkovaním, všetci su očkovaní v mojom okolí, ja nie... Prosím vás, nemáte pocit, ze viac zabúdajú? Alebo ze vy viac zabúdate?
Akoze moja mama s otcom nemajú este ani 60, do minulého roka proste všetko si pamätali a atd... Super, topka... Ma teraz? No mne pridu od toho očkovania iní, najmä co sa týka pamätá... Proste zabúdajú, ked jim niečo poviem, mama co si pamätala stále všetko a teraz?
No veľmi zabúdajú.... Nie len oni ale aj mojej známej rodicia, aj potom este otcova sestra, ta tiež zabúda viac....

petamich
20. jún 2022

co este nevymyslia ludia ako vedlajsi ucinok ockovania 😂 uz som tu videla kadeco, napr. este zapcha chyba, keby nahodou niekto chcel tip

pribinak
20. jún 2022

Nie.

Som si naivne myslela, že ľudí už covid a všetko okolo prestalo baviť, že zabudli. Ale nie.

autor
20. jún 2022

@petamich to nie je odpoveď na otázku moju...ty by si mala byt správca modrého koníka, lebo asi nemáš nic na robote len tu sedieť a komentovať otázky, na ktoré nevies odpovedať.

petamich
20. jún 2022

ale no...a hned treba ist do utoku, prepac ale hlupa otazka si zasluzi adekvatnu odpoved - a ked nevies citat s porozumenim, tak inak, nie ludia v mojom okoli ani moja "znama" ani sesternica z 15. kolena netrpia zhorsenou pamatou po ockovani a aj tebe pekny den 😘

a nie nekomentujem temy, na ktore neviem odpovedat, komentujem iba tie, na ktore odpovedat viem a chcem ❤️ dobre mi je na materskej co ti poviem, muz ma zivy, dieta spi, tak sa bavim na modrom koniku

melanta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
melanta
20. jún 2022

Takže všetci majú nejaké následky, len ty si v poriadku. A čo ak je to naopak? Všetci sú v poriadku, len ty máš z niečoho následky? Ale aby si aj dostal/a odpoveď, nie, nemám ten pocit, u nikoho z očkovaných nevidím žiadne následky či vedľajšie účinky.

petamich
20. jún 2022

@melanta este, ze si doplnila odpoved, lebo aj teba autorka isto okomentuje, tiez ta tu vidam casto a kedze ona si asi robi ciarky, kto kolko a ako odpoveda, aby to potom fundovane vedela zhodnotit 🙈

a este aj hrubku som spravila a uz to neviem opravit 😳 ze muz ma ziv(y)i

melanta
20. jún 2022

@petamich čo ti poviem, síce na materskej nie som, ale tiež sa mám dobre, tak sa bavím. 😉

mondolina
20. jún 2022

žiadne nežiadúce účinky po očko som v mojom zaočkovanom okolí nezaznamenala, vrátane mňa. ale už sa nám to blíži...🤣 do 2 rokoch kaputt či? 🥴

lindous
20. jún 2022

Po mojom výkone na štátniciach by som bola povedala, že na mňa to malo presne opačný efekt a získala som superpamäť 😂😂😂 Ale nie, srandy bokom, nič takéto som nespozorovala na sebe, ani na nikom z okolia, či už medzi rovesníkmi alebo staršími ľudmi a pokiaľ viem, tak ani oni sami na sebe

nelca84
20. jún 2022

ja som si napr. vsimla, ze neockovani trpia halucinaciami o ockovani, tiez ste si to niekto vsimli?

melanta
20. jún 2022

@nelca84 👍

motylik21
20. jún 2022

V mojom okolí sú takmer všetci zaočkovaní, deti, dospelí aj seniori.... A nikto s pamäťou problém nemá 😁

hefo
20. jún 2022

Nie.

Ja mám pocit, že som stále unavený. Ale zdá sa mi, že to neprišlo po očkovaní (rok dozadu), ale až po prekonaní mierneho priebehu asi omikronu (pár mesiacov dozadu).

nelca0510
20. jún 2022

A ešte aj bratranec,ujo,strýka,sesternica z 3.kolena a podobne. Ešte si všetkých nevymenovala.

prasiatko30
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maciatkolulu
20. jún 2022

Je smutné vidieť toľko irónie a pohŕdania, lebo ci chcete, či nie, je veľa nežiaducich účinkov po očkovaní a sú rôzne. A potvrdené.... Žiaľ. Otázka autorky nie je odveci a ani primitívna, smutne je, že niektoré odpovede hej. Ale to svedčí o IQ. Pokiaľ chce niekto napísať, že nie nespozoroval, tak sa to dá slušne, keď niekto nemá chuť odpísať, tak voila a keď ma chuť niekto kotkodakat tak tak urobí 👍👋👋👋. A ešte si pritakavat. Neviem, čo by ste tak robili keby niekto vo vašom okolí, blízkom mal následky. Kotkodakali ďalej, asi.

tncka
20. jún 2022

Ja som neni ockovana a teda zabudam poriadne. Skor to bude tym ze maju v hlave velmi vela informacii a nemaju sancu si vsetko pamatat. O veku nepises nic ale ja mam napr. 35+ a este ziadny narok vyhovarat sa😁

mondolina
20. jún 2022

@maciatkolulu
lebo ty si z tých čo píšu vždy a všade k veci 😉

martul
20. jún 2022

Keby len zabúdanie, ale u koľkých sa naplno prejavila debilita. To je vážnejší problém.

ndrag
20. jún 2022

Nie, u nas su vsetci ok 👍 A to su vekovo od 70+ po mladych ludi. Ale nas ani ten covid nechcel a z rodiny mali asi len 3 ludia...

laurar1
20. jún 2022

Ja som si vsimla, ze ockovani pribuzni a znami neockovanych ludi, mavaju velmi zle vedlajsie ucinky ockovania. Toto sa este nasobi poctom hoaxov, ktore roznesies denne. Ja som ockovana, z toho vyplyva, ze ludia okolo mna nemaju ziadne taketo podivne vedlajsie ucinky. Skus sa zaockovat aj ty a prestan verit blbostiam a aj ludia okolo budu zdravsi.

babovka2321
20. jún 2022

@laurar1 👌vystizne

alenka58
20. jún 2022

neviem v okolí o nežiadúcich účinkoch očkovania ale poznám osoby ktoré prekonali covid19 a stále nie sú o.k.

banderaska29
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
banderaska29
20. jún 2022

neviem, či tá debilita, ako to tu bolo spomenuté nie je tým očkovaním vyvolaná, lebo to čo tu čítam... vy ste dospelé osoby alebo tam sedia nejaký booti ? úroveň nula bodov, autorka sa niečo pýtala, ja poznám ľudí čo su po očkovaní ko, imunitne aj fyzicky.

autorka k tomu že rodičia zabudaju ti poviem iba toľko, že stárnu. aj u mojich to začalo pred 60 kou. nemyslím si že toto bude následok očkovania, ja som napr. po kovide mala tiež haluz že som si dost vela vecí nepamätala (nie z minulosti hlbokej ale napr. čo mám spraviť, naplánované meetingy a pod. ) .. ale už sa to ustalilo 🙂

lenkakravcova
20. jún 2022

Nebude to tým, že starnú? Starší ľudia zabúdajú viac bežne.

majka35
20. jún 2022

@petamich prečo máš potrebu rýpať, komentovať niečo, čo sa tebe zdá hlúpe, prečo máš potrebu byť sarkastická, prečo máš potrebu nútiť ostatným tvoj humor postavený na zosmiešňovaní druhých.
. Nie si ani vtipná, ani zábavná, skôr by som povedala, že máš málo pozornosti... A píš si čo chceš, nepresvedčíš ma o opaku...

laurita285
20. jún 2022

Moja mama nieje očkovaná a ešte pred očkovaním si dokonca nevedela spomenúť ako sa volá. Má cca 50... isto je to kvôli tomu, že sa očkovať nedala! keby sa dala vedela by aj odmocniny odzadu, takto zabúda aj svoje meno. škoda jej

terry658
20. jún 2022

Možné to je. Moja známa stratila po očkovaní pamäť a stále zabúda a dokonca to má potvrdené lekármi. K tomu jej ešte pribudla aj epilepsia. Ale bola len na prvej dávke. Keby nemala dcéru doktorku nikto by ju neriešil, tá kamoška doktorka až keď im povedala, že ona ju už diagnostikovala tak až potom jej začali poriadne robiť testy.