Musím prestať cvičiť ak mám pruh na bruchu?

vitacalcin
22. feb 2020

Ahojte baby, mám pruh na bruchu, čo som sa dozvedela až teraz, chodievam na pilates raz týždenne, doma cvičím plank každý deň a robím aj drepy každý deň. Potrebujem radu od Vás, mám seknúť s cvičením? Bojím sa, či cvičenie mi ešte viac neuškodí. Ďakujem za odpovede.

vall1319
22. feb 2020

Ahoj aj ja mám pruh na pupku.... Od prvého tehotenstva, syn už bude mať 10 🙂 Ale nebolí, takže neriešim.... Len - určite nerobím nič, čo by mi to mohlo ešte viac poškodiť... Prepáč. Športu sa vyhýbam. Takže určite by som vylúčila všetky cviky na brucho...

aduska0001
22. feb 2020

@vitacalcin ahoj aj moja sestra má pruh na bruchu ale jej zakázali dvíhať všetko taške. Takže určite aj cvicenie ktomu patri, keďže sa nemôže namáhať.

jajka78
22. feb 2020

Ja mám slabinovy 7 rok a necvicim na brucho.nema sa vraj.len chrbticu cvičím.
Nebezpečné je tlacenie sčítanie a dokonca vraj aj kašeľ silný.

olinaaaa
24. feb 2020

@jajka78 ahoj aj ja mam 4 roky slabinovy... Tiež neboli ale rastie... Tebe nie?

jajka78
24. feb 2020

Ani nie.sa mi zdá.mozno trochu.netusim.dajako mesledujem.ale mne sa urobil druhý ako je vonkajší ohanbie? Asi je to tiež pruh.i keď ja som myslela že je to len na bruchu možné slabinovy.obvodacka že je to pruh.na gynde som este nebola.te prvý mám ako je bikiny strih.tak nejak.a ty? Prečo si ešte nebola? Ja mám strach z našich nemocnici a dr. Trenčianska chirurgia nič moc a inak.netusim.i keď každý že pruh je nič.ja by som chcela zasit.
@olinaaaa

olinaaaa
25. feb 2020

@jajka78 no bojim sa tiez.. Aj ked u nás trstenu chvalia ale mam strach.. Tak sa ti urobil druhy? Boze to sme skoro na tom rovnako.. Ha ešte chodím s kolenom po operacii a mam ešte vyskocenu platnicku. Tak sa setko sype... A robis?

vitacalcin
autor
25. feb 2020

@olinaaaa mne nebolí

jajka78
25. feb 2020

Ani ma neboli.len keď vravia ze sa moze priskrtit a do 2 hodín treba operovať potom.inak hrozí otrava.
Aj ty máš dva?a to iste miesto ?
Ja robím našťastie nie manualne a tiež mám všelijaké iné zdravotné problémy ale nie takevaznejsie našťastie
@vitacalcin

olinaaaa
25. feb 2020

@vitacalcin kolko ho mate? Dlho?

olinaaaa
25. feb 2020

@jajka78 takže budeme utekať akutne ked chytí bolest.. Nie nemam.. Mam len jeden a ten robi sarapaty... A cvicis na chrbat? Co snim mas.

jajka78
25. feb 2020

@olinaaaa a aku sarapatu?
Boli ma.len skolioza ale musím každý deň cvičiť.inak ma seka kade tade

olinaaaa
25. feb 2020

@jajka78 no sarapata je pruh 😂obcas boli.. Aj ja mam vyskocenu platnicku. A co cvicis? Ja sm cvicenie.. A seka ta? V krizoch? Bola si s tym u lekara?

jajka78
25. feb 2020

Jasné bola.krcna aj rameno všetko možné.proste treba cvičiť.tiez aj systém.
A aký máš veľký pruh? Tiež dole?
@olinaaaa

olinaaaa
25. feb 2020

@jajka78 ano dole.. A dost velky uz ho citim.. A pomaha ten system?

jajka78
25. feb 2020

Koľko cca? Hej pomáha. Cvičím už dlho.teraz mi staciiasi10 minút denne

olinaaaa
28. feb 2020

@jajka78 neviem ale ako vajco...

jajka78
28. feb 2020

@olinaaaa aj moj

olinaaaa
28. feb 2020

@jajka78 a neboli?mna pred kramami ..vtedy ho citim

jajka78
28. feb 2020

@olinaaaa Eee.len keď mám.plne čreva niekedy 🙂 strašne ten čas uteká a chcela.som.pred letom ísť ale.teraz je zase koronavirus a ešte aj v robote to nevyzerá ružovo...ale.musiiim.velmi to chcem dať preč .Už sa mi aj snívalo že mi cele črevo vyliezol von.neprijemny sen.a dr v tom sne že termín za 2 týždne 😲

olinaaaa
28. feb 2020

@jajka78 za 2 tyzdne ides?

olinaaaa
28. feb 2020

@olinaaaa a preco pre koronavyrus sa bojis..ved u nas neni

jajka78
28. feb 2020

@olinaaaa nie.ti sa mi snívalo.
Ale termíny sa u nás tak pohybuju

olinaaaa
28. feb 2020

@jajka78 jaj..no pruhu sa nebojme..bojme sa chripky..ja sa dam do poriadku lebo som bola na ozone vcera a potom idem s pruhom

jajka78
28. feb 2020

A ako prekonať strach.porad
@olinaaaa

olinaaaa
28. feb 2020

@jajka78 Moja staci sa tam dostat..ten strach opadne sam

olinaaaa
28. feb 2020

@olinaaaa mna teraz chytili bolesti v podbrusku a ruadne..a neviem s coho😛😪😪😪toho sa bojim

jajka78
29. feb 2020

@olinaaaa už je lepšie?presne takéto stavy mávam aj ja.ked tam dačo dole.boli hneď sa vyplasim

olinaaaa
29. feb 2020

@jajka78 lepsie..ale boli esrte

olinaaaa
29. feb 2020

@jajka78 ty sa asi vyplasis s toho pruhu ze??no ja ani moc nie..pruh ak sa zauzli tak boli az na dotyk a vracala by si...ja sa skor bojim ked ma dole pod bruskom vcera bolelo ze co zas ma chyta

jajka78
29. feb 2020

@olinaaaa hej.to áno.asi by mi ani nevyliezol von.len predsa je to tam posuvane kedzdbeha hore dole.ja mám aj hemoroidy problémy.stale čosi