Ahojte baby, mám pruh na bruchu, čo som sa dozvedela až teraz, chodievam na pilates raz týždenne, doma cvičím plank každý deň a robím aj drepy každý deň. Potrebujem radu od Vás, mám seknúť s cvičením? Bojím sa, či cvičenie mi ešte viac neuškodí. Ďakujem za odpovede.
@vitacalcin ahoj aj moja sestra má pruh na bruchu ale jej zakázali dvíhať všetko taške. Takže určite aj cvicenie ktomu patri, keďže sa nemôže namáhať.
Ja mám slabinovy 7 rok a necvicim na brucho.nema sa vraj.len chrbticu cvičím.
Nebezpečné je tlacenie sčítanie a dokonca vraj aj kašeľ silný.
Ani nie.sa mi zdá.mozno trochu.netusim.dajako mesledujem.ale mne sa urobil druhý ako je vonkajší ohanbie? Asi je to tiež pruh.i keď ja som myslela že je to len na bruchu možné slabinovy.obvodacka že je to pruh.na gynde som este nebola.te prvý mám ako je bikiny strih.tak nejak.a ty? Prečo si ešte nebola? Ja mám strach z našich nemocnici a dr. Trenčianska chirurgia nič moc a inak.netusim.i keď každý že pruh je nič.ja by som chcela zasit.
@olinaaaa
@olinaaaa mne nebolí
Ani ma neboli.len keď vravia ze sa moze priskrtit a do 2 hodín treba operovať potom.inak hrozí otrava.
Aj ty máš dva?a to iste miesto ?
Ja robím našťastie nie manualne a tiež mám všelijaké iné zdravotné problémy ale nie takevaznejsie našťastie
@vitacalcin
@vitacalcin kolko ho mate? Dlho?
Koľko cca? Hej pomáha. Cvičím už dlho.teraz mi staciiasi10 minút denne
@olinaaaa Eee.len keď mám.plne čreva niekedy 🙂 strašne ten čas uteká a chcela.som.pred letom ísť ale.teraz je zase koronavirus a ešte aj v robote to nevyzerá ružovo...ale.musiiim.velmi to chcem dať preč .Už sa mi aj snívalo že mi cele črevo vyliezol von.neprijemny sen.a dr v tom sne že termín za 2 týždne 😲
Ahoj aj ja mám pruh na pupku.... Od prvého tehotenstva, syn už bude mať 10 🙂 Ale nebolí, takže neriešim.... Len - určite nerobím nič, čo by mi to mohlo ešte viac poškodiť... Prepáč. Športu sa vyhýbam. Takže určite by som vylúčila všetky cviky na brucho...