Ahojte dievcata.Neviete ako to chodi u cievneho mudr.Zarnovickeho,ako dlho trva objednanie sa,co stojí vyšetrenie a ci je dobrý mate niektorá skusenosti.Dakujem
Dakujem to je pre mna teraz vela dat len za vyšetrenie 100Eur som dlhodobo na pnke,skúsim najst niekoho ineho ale dakujem ti.Teraz by ma aj tak nemohol operovať ale vidím ze ako chirurg je dobry tak po tehotenstve za nim urcite skončím,ja teraz potrebujem len konzultáciu pretoze mi strašne praskajú žili na nohach som v 6mesiaci,beriem detralex aj pancusky nosím,natieram si to priessnitzom krémom ale aj tak sa mi to rozširuje a praská
Možno to nie je uplne k teme, ale aj ja jedným očkom pokukujem po nejakom ,,cievarovi,,....a napr. na nete vidim dost negativ na mdr. slezaka...takze skor chcem ,,varovat,, ze ak by ti niekto radil, tak treba zvazit, dost na neho nadavaju a sem tam aj pozitivum - zase aby som bola objektívna.
@sardinka335 dakujem a nevieš nejakého cievneho kde sa tolko neplatí ako u Zernovickeho
@zabulka1 vieš čo sama hladam a zatial fakt neviem ku komu. POozeram ten ustav lekarskej kozmetiky na Tematinskej v Petrzke že tam je vyšetrenie ultrazvukom 40 eur...20 - 30 minut. Tak uvazujem...
Potom jedine sa pytat svojho obvodaka ze nech ma pošle ,,niekam,, ale ja patrim na Mytnu a tam cievne nie je...aspon som nenašla na ich stranke, tak neviem.
@zabulka1 a ten Detralex ti pomaha? kto ti ho predpisuje? Obvodak? Ja striedam Mobivenal a mam ,,po mužovi,, Detralex lebo ten je na predpis a koli tomu sa mi nechce čakat u doktorky lebo ta tam furt ma plno. Zlepšil sa mi hemoroid ale zila pod kolenom tu citim. Citim sa jak stara babka....kurnik po 3tom porode som s tymto začala mat problémy.
@sardinka335 no ja zase patrím do ružinova ale tam som tiez nič nenasla,len cievnu chirurgiu a ti mi nespravia konzultáciu ja už som vkococh
@sardinka335 mne to predpísal gynekog aj pancusky obvodacka mi dala výmenný lístok ze mam ist k nejakému cievnemu lebo to mam cim dalej horšie ale ten detralex pomaha aby ta to nebolelo aj ked niektore ma trochu bolia ale to nie vždy
@zabulka1 ako oficialne byvam v Ruzinove len obvodačku mam pri Mýtnej...v RUžinove je vraj aj ten Dimov...ale kamaratka mi ho neodporučala. A v ruzinovskej poliklinike nie je ziadny cievny?
@sardinka335 je tam ale len chirurg už som tam volala a mi povedali ze robia len zákroky este v pondelok skúsim u milosrdnych bratov ci sa neda tam je tiez cievny a ked už tam nepochodim tak už neviem,lebo na antolskej ma tiez nechcú zobrat kedze tam nepatrím
a neviete, ako sa pohybuju ceny uz za operacie alebo iny zakrok u dr. zernovickeho? dakujem
Aj mna by to zaujimalo ;) prosim neviete to niekto? Ceny zakrokov cca
@kissovak83 operuje radiofrekvenciou 1100eur,..vysetrenie 110eur,..sklerotizacia podla rozsahu cca 50 eur
@helen4 dakujem...je to velmi vela :-\
@kissovak83 veru je,..ja som tiez potom nesla,..
@helen4 ja som bola na konzultacii v Samorine u dr.Slezaka. Vysetrenie 40€, sklerotizacia 60€,robi to na 2x. Cize dokopy nejakych 160€. Jeho pristup a ako clovek a lekar mi vobec nesedel,ved kuk recenzie,ale rozmyslam ze tam pojdem s muzom...nech mam uz pokoj..ja mam len jednu zilu.
u mudr. zernovickeho je za vysetrenie 120 eur, za zakroky ako radiofrekvencnu ablaciu 1100 za jednu nohu a 2500 eur za obe nohy, ak chcete odstranit krcove zily lepidlom... Mate s tym niekto skusenosti????
Baby, boli ste nakoniec niekde? Ako ste dopadli? Nebol niekto v NUSCHu? Tiez sa niekam chystam. Dakujem.
@sixtine ahoj, nevedela by si mi prosim dat na neho kontakt? Lebo na jedno cislo reagoval jeho 80 rocny otec
Baby je naozaj odbornik Mudr. Zernovicky? Ma niekto uz vyskusanu operaciu zil "lepidlom"?
@tina1979 ahoj, ja som bola pred mesiacom prvykrat u neho v ambulancii a velmi sa mi pacil jeho pristup. Aj v cakarni ho vsetci ospevovali. Teraz v marci ma cakaju dalsie vysetrenia a potom asi aj zakrok
@julinka444 ako dlho si cakala na termin? Kolko stala prva konzultacia? Potrebujem odbornika, lebo mama chodi na cievne do ZA, a tam jej povedal, ze ma rozsirenu cievu a nic sa s tym neda robit - rada od odbornika😑
@tina1979 ja som mala asi stastie, hned na druhy den ma objednali, asi im niekto vypadol a za prve vysetrenie to bolo okolo 120€
dobrý den,,vie mi niekto odpovedat, komu odstranovali krčové žily radiofrekvenciou, laserom,,v uscch v bratislave ,,a za kolko eur,, pracuje tam ja mudr.žernovicky, ktorý má aj sukromnu ambulanciu v Biskupiciach- tam platíte uplne za všetko,,ale v uscch tiež odstranuju krčové žily laserom,,tam by sa za sono ciev a termín nemalo platit..len za nadštandartný výkon
@recasenec Ahoj, ja som bola na konzultacii v NUSCHu, za konzultaciu som neplatila, cena za zakrok radiofrekvenciou by mala byt okolo 560€, za jednu nohu, uz presne neviem. Ja som bola nakoniec v Ziline v Zilpo na laseri, lebo v Ba maju hrozne dlhe cakacie doby. Inak zatial som spokojna. Ak vyslovene trvas na Zernovickom tak tie cakacky budu asi este horsie, on tam robi asi uz len jeden den v tyzdni, aj to kolkokrat zrusi, tak ako u mna, nakoniec som bola na konzultacii u ineho Dr.
@maminecka2 to vobec netrvám na Mudr žernovickom...lebo on si aj tak prihadzuje pacientov k sebe sukromne,,za ovela vetšie platby..560 eur by bola dost dobrá cena ..lebo v sukromných centrách je od 900e..aj 1300e za jednu nohu...len mi uscch nejako neodpovedá na email čo sa týka ceny
@julinka444 prosim ta, mas tel.cislo na sukromnu kliniku mudr. Zernovicky?
@recasenec Jasne, ved prave... Ja som bola v Ziline na laseri za 200€, co ti poviem. Ked som tam Dr. vysvetlovala ake su ceny v Ba skoro mu oci z jamok vypadli.
Skus zavolat na sekretariat NUSCH: 02/59320635, v case 10-14:30. Len mne povedali ze cakacia doba rok az rok a pol.
Na zaklade odporucani som tiez mala zaujem o vysetrenie v NUSCHu a u MUDr. Zernovickeho, ale tie neskutocne sumy a cakacie doby ma rovnako odradili. Cakat 1,5roka, ako nedavno v NUSCHu povedali aj mne, jednoducho nemozem. V januari ma prijali v angiochir.ambulancii na Antolskej, vo februari som mala vysetrenie a konzultaciu u chirurga a o dva tyzdne idem na operaciu, ktoru mi komplet uhradi poistovna. Referencie maju velmi pozitivne, tak verim, ze aj v mojom prip.vsetko dobre dopadne.
@aljusik ja som mala vybornu skusenost v petrzalke na zaporzskej s cievnym chirurgom . Pristup lekara super,vsetko mi vysvetlil,v ambulancii prijemna atmosfera taka rodinna , cenovo pristupny a nakolko som na md tak mi vysiel v ustrety a dal mi dobru cenu za nozku. Dala som su ju zaciatkom aprilalaserovo urobit.bola velmi zla po 2 detoch .
Ahoj, chodila som k nemu cele tehotenstvo a operovani sme u neho cela rodina. Skvely odbornik. Cena vysetrenia zavisi od toho, v com je problem, ci je postihnuta jedna alebo dve nohy, ci sa robi sklerotizacia a pod. Vseobecne je vstupne vysetrenie cca 100 Eur, kontrolne sono 60. Zakroky su uz cenovo niekde inde. Na kontroly som chodila kazdy mesiac, pricom ma objednali vzdy na tom predchadzajucom vysetreni. Ma vela pacientov, tak s tymi 2 tyzdnami na prve vysetrenie asi ratat treba.