Môžem ísť 5 týždňov po cisárskom reze do solária?

evina231
30. máj 2016

Ahojte 😊 chcem sa spýtať, či môžem ísť do solária, keď som 5tyzdnov po sekcii?

vronni
30. máj 2016

Ci po sekcii alebo nie, solarium preukazatelne zvysuje riziko rakoviny...

limetka713
30. máj 2016

Isto by som nesla ,ja som bola na gynde na kontrole po sestonedeli a tiez som mala sekciu a doktor mi vyslovene hovoril ze teraz ani slnko ani solarko lebo mi jazva zcernie kedze je cerstva..

evina231
autor
31. máj 2016

@limetka713 to vážne? 😨

limetka713
31. máj 2016

@evina231 vazne..mala som ciernu suknu a doslova povedal ak nechcete mat jazvu ako tu suknu tak sopalovanim pockajte..a ja to teda riskovat nebudem

evina231
autor
31. máj 2016

@limetka713 a keby si ju prelepim? Myslím, že to by bolo v pohode,nie? Chcela by som sa trosku opalit a spraviť si radosť 😉 keďže kožu na bruchu mám v hroznom stave,takže aspoň trošku sa potešiť 😊

moni244
31. máj 2016

@evina231 veď to riskni, ty si budeš potom hlavu búchať, nie my, si ešte len 5 týždňov po pôrode, kde sa naháňaš?

nice202
31. máj 2016

prelep si jazvu a chod

evina231
autor
31. máj 2016

No ved uvidím teda,že čo a ako 😉

rose32
31. máj 2016

To aj mlieko prehrejes popokazis a male bude pit humus a eate sa ti mozu prsia zapalit.ja som sla do solarka az po kojeni a pomaly

evina231
autor
31. máj 2016

@rose32 no aké ja bohužiaľ nekojim od začiatku 😣 takže čo sa toho týka, tak to je ok...

rose32
31. máj 2016

@evina231 tvoja vec ja by som nesla minimalne 6mesiacov aj tak.

evina231
autor
31. máj 2016

Uvidím čo bude 😉

rose32
31. máj 2016

Maj kodar ciernu jazvu.spytaj sa doktora radsej ako nas😉

evina231
autor
31. máj 2016

No ved jasné, opýtam sa keď pôjdem má kontrolu,len som chcela vediet,či tu niekto s tým má skúsenosť 😊

44janica44
31. máj 2016

prečo sa pýtaš ked aj tak z tvojich komentov je jasné že tam chceš isť, aj ked žiadna z bab čo ti to tu komentovali by nešli a asi 5 týždnov po pôrode by som riešila iné veci ako solarko ktoré preukazateľne škodí zdraviu

evina231
autor
31. máj 2016

@44janica44 lebo som chcela vedieť aké s tým majú ostatné baby skúsenosť 😉

rose32
31. máj 2016

@evina231 s tym nic nema spolocne skusenost proste ta taha ist do solaria silou mocou chces tak chod tam a je

jamika27
31. máj 2016

@evina231 ja som bola tiez a v pohodke, ani som jazvu neprekrývali len nahrubo natrela krémom, ale popravde ani som nepočula o scerneni a keby aj tak je to v bikinovy rez nevidno to, ale ja chodím cca raz do mesiaca a pohodka iba ta hrubá vrstva krému na pásik jazvy. A mlieko sa ti z tepla pokaziť nemôže. Prave ze sa ti skôr pusti, to je blbosť ze sa mlieko pokazí. A tie co rodia v lete ked sú tepla, tiez majú pokazené mlieko... Za mna ok

evina231
autor
31. máj 2016

No ved oki 😉 ja som sa len pýtala 👍

evina231
autor
31. máj 2016

@jamika27 super 😉 Ďakujem 😊 ved určite nechcem chodiť každý druhý deň,len niektoré ženy robia z toho tragédiu a že by som mala mať teraz iné starosti...to neznamená keď chcem ísť raz za čas do solária,že teraz zanedbavam dcéru...

jamika27
31. máj 2016

@evina231 a určite chod, o tom co škodí zdravie ... Veľa veci, mne solárium viditeľne pomáha na akné na chrbte. Akonáhle som po, tak sa mi lepší chrbát, to je moja osobná skúsenosť. Do solária chodím pravidelne raz za mesiac a bola som aj asi 4 týždne po pôrode, lebo sme išli na svadbu a rodila som v zime. Takze ako sa kto cíti.

jamika27
31. máj 2016

@evina231 veď jasne, žena sa aspon cíti trochu atraktívnejšie 😂😂😂 pri tej postave 😂😂😂 a hlavne teraz ked je tak teplo von a uz sa nosia krátke veci

rose32
31. máj 2016

@jamika27 aka sa primudra slnko teplo je iny rozdiel ale umele slnko je ine!!!ved robte co chcete az bude rakovina prsnika infekcia alebo co pot.neplacte ze prso musi ist von za 10rokov

jamika27
31. máj 2016

@rose32 strasne sa ospravedlňujem ze sa robím primudrou.... Rakovina je dnes aj z mobilov a PC a iných výdobytkov doby, tak nebudeme nič používať? To je myslím každého osobná vec. A tak potom mi v nemocnici tiez dopomahaju k skazenému mlieku ked mi prsia nahrievali solárnou lampou aby mi rozbehli mlieko? A kázali používať aj doma kedže sa mi upchavali?
A ja som oslovila autorku témy lebo žiadala o radu a osobnú skúsenosť, ja som o radu nežiadala, tak mi ju ani netreba dávať, dakujem a prajem pekný vecer

evina231
autor
31. máj 2016

@jamika27 no ved práve, že už ide leto a keď už mám brucho všelijaké 😄 tak nech som aspoň trošku opalena 😉 len som nevedela,že či to je ok,tak zato som sa pýtala a nejde mi tu o to,aby som sa tu hádala,viem,že solárium je škodlivé ako mnoho iných vecí...A stále sa tu riešia prsia,aj jed som písala, že nekojim...

jamika27
31. máj 2016

Tak tak, jasne ze je škodlivé, ale ked je to s mierou tak je to ok. 😉

rose32
31. máj 2016

Ved citaj co pisala jamika27 ze kojila atd toez o prsiach riesila.ze je blbost ved sa zbada neskor a bude neskoro

evina231
autor
31. máj 2016

@jamika27 qle rak čo dnes nieje škodlivé? Už aj pozeranie TV....A chodila som aj pred tehotenstvom do solária, preto chcem aj teraz a trošku si radosť spraviť 😂😂

evina231
autor
31. máj 2016

@rose32 a prečo vás to tak hnevá? Ved chcela som počuť názor, od toho tu je tato stranka a vy ste napísali, že nie a viac to teda netreba riešiť...

bielavila
31. máj 2016

ahoj ja som tiez po sekcii a solarko ti urcite neodporucam, este je skoro, telo je slabe, este ani neskoncilo asi sestonedelie, viem, ze chces byt pekna a opalena, ale este pockaj aspon mesiac 🙂