Ahojte prosím vás pomôže my Femibion 800 keď menzes dostanem len keď beriem lieky alebo my pichnu vyvolávačku?
Femibion ti na nepravidelny menzes pomoze rovnako ako mrkva, pomaranč alebo šalát. To su proste vitaminy a nepravidelnost menstruacneho cyklu nie je sposobena avitaminozou, ale hormonami. Takze nie nepomoze ti.
Ďakujem za odpovede ja len že som, to niekde čitala tak som chcela bližšie info!!! 😖
@atlaska25 ahoj mne na nepravidelny menzes pomohol SARAPIS to je včelia kašička treba ho brat aspon 3 mesiace cyklus som mala aj 40 dc a teraz mam 28 dc 🙂
mne femibion odporucila gynekologicka, vraj zvysuje stielku maternice a teda pozitivne posobi na cyklus. Ale nepomohol mi, pomohlo mi pitie alchemilky
predpokladám že k úprave cyklu..
mne tiež zaberajú bylinky - čaj gynastan a cca týždeň pred MS vitex .. neuveriteľne mi upravil aj MS, aj bolesti mi zázračne odišli 🙂
.....nie,to nie je na to.skús kvapky FEMI od Valoviča...tie sú na správnu činnost vaječníkov.dostat ich v lekárni.
@martineluska @zdenka270921 @cukor Ahojte a mali ste menzes tak ako ja že dostanem ho iba keď beriem duphaston alebo my pichnu agolutin?A inač veľmi pekne Ďakujem za rady všetkým!!!! 😉
@atlaska25 to nie ale aj dva týždne mi meškal stále nič mi nepomohlo a to som toho poskušala velmy vela len materska kašička zabrala 🙂
@atlaska25 No mne sa to ešte nestalo... príde vždy , tak ako má.. ešte som sa s tým ani nestretla, že až na vyvolávačku..fíha..
@martineluska Tak ja som matersku kašičku brala ale bohužiaľ žiadná zmena ☹ tak stale hľadam či nieje dačo čo my môže pomôcť!!! 😢
@zdenka270921 A ja som prirodzene ešte asi nikdy nemala a to mám už 27 rokov :(
@atlaska25 :( nerozumiem tomu..
ovulku som sledovala asi mesiac pomocou merania BT, robila som si graf, ale kedze som mala cykly dlhe asi 39-55 dni a teplota mi skakala hore-dole, nemala som na to nervy. Ovulacne testy som si nerobila, nejako som sa potom zmierila s tym, ze pojdem na tu laparoskopiu a rovno potom na IUI. Len s lekarom som sa dohodla, ze pockame do maja (aby to bol rok, co sa snazime) a potom to zacneme riesit a objednam sa na laparku. No a ked som v maji dosla s tym, ze mam bolesti v podbrusku, utz ukazal bublinku, 4. tyzden tehu 🙂 Alchemilku som pila od 18. dna cyklu do zaciatku menstruacie. Ale ten cyklus, co som otehotnela, som ju uz nepila, len 3 cykly predtym.
@ika84 Ahoj takže vieš o čom rozprávam joooj jak by som chcela aby to šlo bez tabletiek a nejde to!!! ☹ Mne dava preto vyvolavačku lebo ja s času na čas vynecham Duphaston a ked sa menzes nedostavi tak my pichne Agolutin a pokračujem v liečbe s Duphastonom!!! 😒 A ty si neskušala tie kvapky FEMI od Valoviča čo tu spominajú????
@zdenka270921 Tak to ani ja ☹ A mam za sebou spustu vyšetrení!!!!Mám viac mužských hormonov tak asi preto alebo už neviem je to zložité a pre mňa veľmi namahave stale na liekoch už ma to nebaví!!!! 😖
@atlaska25 nie dnes som to prvy krat pocula(citala)...doposial som brala stale hak, tak ma to ani nejak netrapilo...ale teraz sa snazim otehotniet...lekar mi dal clostylbegit a duphaston a otehotnela som okamzite, ale skoncilo to potratom....teraz zase cakam a cakam a aj tak sa nedockam....a pritom mam hormonalne testy ok..nerozumiem tomu....tebe dali nejake vysvetlenie? pricinu?
ahojte, tak ja sa tiez bez duphastonu nepohnem........femibion neviem, ale zacala som brat chlorellu.....
@atlaska25 ja to iste, bola som v lubochni dokonca, ani cysty, ani hormony .....v stredu idem na kontrolu, tak sa spýtam...ale mam taky pocit, ze mi povie to iste ako vzdy....ze som zdrava a mam pribrat...ale mozno teraz po potrate sa zistí prícina...a tie kvapky co si spomínala si skúsala? funguje to? je to na predpis? opýtam sa lekára na to
@ika84 Ahoj mne zase opak že mám schudnúť!!!! 😒 Tie kvapky som ešte neskušala až teraz som tu v tejto diskusii o nich počula!Ale našla som si ich klikni na tento odkaz a prečitaj si o nich http://www.prirodnekvapky.sk/kvapky/p/10/j-v-kv... Teraz mám ešte duphaston na 3 mesiace a potom si ich chcem kúpiť tam na tej stránke majú aj v ktorom meste v akej lekárni ich predávajú a v mojom meste je niekoľko lekárni že vraj v ktorých by tie kvapky mali mať tak ich chcem vyskúšať!!!! Veď čo iné my ostáva 😒
femibion nie je na nepravidelny menzes