Máte aj vy zlý stav po operácii očí v iClinic?

zuzana343
21. dec 2020

Zdravím! Hľadám ďalších ľudí, ktorí, ako ja, dopadli zle po operáci očí v iclinic. Ozvite sa na zuzica343@hotmail.com

alana1
21. dec 2020

to mi je luto, a co sa ti stalo prosim ta? ja sa chystam ale na inu kliniku a celkovo sa o tychto operaciach tvrdi, ze su velmi bezpecne...

mirkakab
21. dec 2020

@zuzana343 Je mi ľúto co sa stalo, ale mam v okolí 7 ľudí, čo absolvovali u nich operáciu a sú veľmi spokojní. Dokonca viem, že dávajú doživotnú záruku.

zuzana343
autor
21. dec 2020

@mirkakab to je pravda. Vela ludi je spokojnych. Doslo ale k pochybeniu a mam dovodne podozrenie ze pochybeni tohto tipu ako u mna mali za posledne obdobie nejako vela...

zuzana343
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janulka1802
21. dec 2020

@zuzana343 Uff, to je nepríjemná situácia veľmi. Ja som bola pred polrokom, ale v Košiciach, našťastie všetko dopadlo výborne. Manžel ma prehováral na tú iclinic, ale ja som nemala dobrý pocit. Prišlo mi to ako pásová výroba. Kolegova priateľka bola pred pár týždňami tiež v BB a spomínal, že ten prístup mohol byť lepší.

janulka1802
21. dec 2020

@zuzana343 teraz sa mi vybavilo, že mňa v Ke odmietli vziať len na predoperačné vyšetrenie, lebo som mala jediný deň kontaktné šošovky. Musela som počkať pár dní a až potom ma vzali, ale potom sa mi spravil malinký herpes, tak znovu mi posunuli termín. To sa mi zdalo správne. Zato kolegova priateľka v BB išla na vyšetrenie hneď, hoci šošovky nosila v kuse, čo ma veľmi prekvapilo, lebo isto to je doležité.

marcellka32
21. dec 2020

Bývalý kolega bol na operácii oči v iclinic, potom sa sťažoval že nevidí dobre, chodil tam to riešiť, ale ako to dopadlo neviem..nie sme už v kontakte

palinohavino
21. dec 2020

ktorým to nepomhlo trebalo by im vráti peniaze

palinohavino
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ajvy66
21. dec 2020

Ja som bola na inej klinike ale okuliare nosim aj po operacii vobec som nevidela dobre takze za mna vyhodene peniaze.

palinohavino
21. dec 2020

@ajvy66 a nosite take iste či slabsie?

alenka2101
21. dec 2020

@zuzana343 ako dlho ste po operacii?casom sa to upravuje

ajvy66
21. dec 2020

@palinohavino troska slabsie. Mne hned po operacii ostali na oboch ociach minus 1 tak som nevedela fungovat bez okuliarov. Uz je to 8 rokov a pomaly sa blizim spat ku povodnym dioptriam.

milanm_
21. dec 2020

Mam práve po zákroku (18.12) v iclinic. Najprv som poslal mail, po ich spätnom telefonáte som dohodol termín. Objednaný som bol na 14:00. Prišiel som, vyplnil strohý vstupný dotazník a čakal, prvé dve základne vyšetrenia (prvé neviem čo bolo, ale výstup z toho je také to farebné oko a očný tlak). Potom zase čakanie na vyšetrenie, kde ti znova premeriavajú dioptrie.
Tam mi zobrali okuliare a zmerali si moje sklá, potom vyšetrenie dioptrii a vhodnosti do akej metódy isť (na základe toho čo si namerala a konzultovala so mnou). Jedno oko Z lasik, druhé relex smile 3D.
Čo som nečakal, že som tam bol až do 20:00, dali mi slnečné okuliare, 3 druhy kvapiek + mastičku do oka. Bol som poučený ústne + krátky manuál na papieri. Cesta domov bola výživná po cca 1,5h ma chytilo také rezanie v očiach, že som plakal. Na druhý den ráno super, vidím v podstate dobre (to v podstate je tam preto, lebo mam odstránené dioptrie a astigmatizmus, ale s tupozrakosťou už sa veľa spraviť nedá, teda aspon nie laserom).
Prvú kontrolu mi dali na 30.1. Za mna OK som bez okuliarov 🙂
Prečo máš pocit, že ta odflákli? Pri mojej návšteve tam bol aj človek ktorého odmietli, lebo nebol vhodný na zákrok a další čo došiel po 14 dnoch na opakovaný zákrok, lebo, že sa to prvý x nepodarilo.

zuzana343
autor
22. dec 2020

@marcellka32 viete prosím poslat jeho meno, mail, facebook alebo cislo na moj mail?

zuzana343
autor
22. dec 2020

@alenka2101 mesiac a pol ale u mna sa to zhorsovalo a vznikla keratitída ktorú musím liečiť a opuch. Velmi zlé hojenie kôli zanedbanému preoo vysetreniu.

zuzana343
autor
22. dec 2020

@milanm_ lebo vysetrenie trvalo pár minút, nebolo kompletné, po operácií som tam prišla s tým ze nevidím a vydali mi lekársku správu kde sa píse ze he vsetko dobre. Ked som sa pytala. Preco to urobili, nevedeli mi povedat. Neskor uz uviedli do sprav aj moje tazkosti, ale difuznu lamelarnu keratitidu popierali a musela som si ju liecit inde.

palinohavino
22. dec 2020

@milanm_ Tupozrakost vedia riesit v UVEA v Martine zopar clankov mi o nich naslo

milanm_
22. dec 2020

@palinohavino dakujem pozriem. Autorke želám veľa dobrého nech sa jej polepší a dúfam, že jej stav je riešiteľný.

chiara189
25. dec 2020

@janulka1802 presne ja ti iste bola som tam na vysetreni a pree mi to tak prislo ako na pase.zaplat a sup sup dalsi.ja som sa tiez rozhodla na zaklade tohto pocitu

janulka1802
25. dec 2020

@chiara189 ja som tam ani nebola osobne, len som googlila a mňa to odrádzalo, posobilo to na mňa ako veľkovýroba, proste prachy, prachy... Manžel ma veľmi presviedčal, ale trvala som na svojom a som spokojná chvalabohu.

zuzana343
autor
25. dec 2020

@janulka1802 dobre ste urobili

zuzana343
autor
25. dec 2020

@chiara189 mrzi ma ze ja som svoj pocit nepocuvla a hlavne som nevedeka ako ma spravny postup vyzerat...

elamper
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sonnenshein
26. dec 2020

Bola som v Excimer pred 18 rokmi, dodnes nemam ani 0.25 dioptrie, z povodnych viac ako 4 a astigmatizmu.
Za mna najlepsia investicia.
Drzim palce autorke.

zuzana343
autor
26. dec 2020

@elamper co sa stalo?

kvietok035
14. mar 2022

Operovali ma Január 2022 ZLasik. Škoda ze som si neprečítala recenzie a bola nevedoma, ako ma vyzerať pred operačné vyšetrenie
Prišla som na predoperačné vyšetrenie , rýchlo rýchlo na nejaké tri stroje,potom lekárovi samozrejme zhodnotil ze ma môžu hneď operovať, žiadne rozkvapkanie oči, sup vyplatiť a hneď som aj šla na operáciu. Ľutujem do dodnes. Zevraj netreba kontrolu. Oni sú jedina klinika na Svk co nerozkvapkavaju oči, čiže nedosledne pred operačne vyšetrenie a jediná klinika kde netreba kontrolu. Iba ak to pacienta napadne. Ja som na kontrolu šla. Samozrejme všetko v poriadku aj keď vidím chvíľami rozmazane, nie celkom ostro proste oči mam len jedny :(keby si prečítam poriadne o iných klinikách určite túto hneď vylúčim
Absolútne ju neodporúčam

zuzana343
autor
14. mar 2022

@kvietok035 po operacii vidite ostro?

kvietok035
15. mar 2022
primadona
20. júl 2022

@kvietok035 dobrý den ako ste na tom po tej operácii s očami?