Ahojte. Mám totálne zničené nechty po gélových nechtoch. Mám svoje nechty teraz ako papier tenké a úplne sa ohybaju a stačí trochu a je prelomeny. A cítim každý dotyk nanich, sú strašné tenké ohybave a slabé. A ešte sa mi zdá že mi ich kryvo zbrusila.. čo s tým?
@diamond007 nemohli mi poškodiť stavbu nechta že mi teraz budú rásť krive ? 😅
Odporúčam biosil
Nebolia ta?
pytam sa preto, lebo moja mama toto riesila, plus ju az boleli prsty a ona chytila plesen z tych gelovych/umelych neviem ake to mala/.. skoncila u koznej s tbl, kremami...
Inak nejaku dobu je to ok, treba kupit spevnovaci lak, vydrzat kym vyrastu znovu, ostihat na kratko, aby sa ti zbytocne nelamali (mne aj gellak znicil nechty:D cele sa mi stiepili)
Daj si japonsju manikuru, upravý ti to, neoplati sa to zaplatiť, vieš to sebe spraviť, objednaj si to zo stranky nechtovy schop.sk.velka sada stoji ca 40 euro..stačí to aj na 2roky keď to budeš robyť každe 2tt
Ahoj,prosim ta posli mi foto.
@simca06022011 píše - má nechty tenké ako papier, sú ohybave a slabé... Sú proste zbrusene. Musia vyrast
@ildiko36 to je aká japonská? Ja používam gellaky tak ma to zaujíma. Ďakujem
@diamond007 🙂 ako pisem, mozu-nemusia, pytala som sa ci to nemoze byt aj tato moznost. Tiez sme si mysleli... a dopadlo to uplne inak.
nemohla ti nechat tenku vrstvu gelu (nejaky piesvitny, nech to blbo nevypada) a nemohli ste ich tak nechat vyrast?
@diamond007 pozri si to na youtub, da sa objednať na nechtovy schop..upravy to nechty, nechtarky za upravenie pítajú min 10-15euro za 1x osetrenie.sebe to spraviš za 40 na 2 roky
Ak sú veľmi prebrusene tak určite nie japonská, tam sa zalestuju prášky a ešte viac zbrusia z nechta. Skôr kúra IBX, vtierat nejaký výživný olej, krémovat a bohužiaľ iba nechať odrast.A modliť sa aby dorastli. Ak bola manikúra robená nie odborne, mohlo dôjsť k poškodeniu a nechty môžu vyrásť poškodené.
Môže. Kľudne aj pol roka.
Kúp si kvalitné minerálny vitamíny
Ja som pocula ze najlepsi je priesvitny lak na nechty 8 v 1 zevraj to pomoze a spevni neskusala som nosim este stale akrylove ale uvazujem o tom laku
Presne ako bolo písané, len nechať vyrásť a kľudne si dať nejaký priesvitný vyživujúci lak (ja som mala od Rimmelu). Necht sa aspoň trošku spevní a menej bude ohýbať.
@luciaslovakova tak vazne to pomaha?
Tak vám treba, všetkým, čo si dávajú umelé pazúry
@060106 ja som to používala, ale na tak slabé nechty by som neodporúcila, čítala som recenzie, že strašné pálil ten lak, keď bol necht takto oslabený.
autorka - Skúste naniesť na jeden necht a uvidíte.Ja som ten lak používala, nechty som mala pevné, zdravé a dlhé. Je naozaj super.
Skôr by som skúsila nejaký výživný olej na nechty, večer pred spaním vždy potrieť.
@daniela2202 hlavne, ze si v skupine o umelych ceckoch 😀
Kym vyrastu treba aspon s priesvitnym par vrstvami prelakovat nebudu take citlive ako budu rast hned zapilnikuj aby sa nemali kedy ulomit potrva to mozno aj pol roka
@janulka182 tam zdielam taký istý názor ako tu.. tak " hlavne " sa nestaraj
Vieš čo to som mala aj ja, rok trvalo kým sa mi dali do poriadku, keďže som aj ja veeeeľmi dlho chodila na geláče. Takže treba len počkať, kúpiť nejaké spevňovací vyživujúci lak a čakať.
@daniela2202 a vsetci, co su v tych skupinach o.tvoj nazor stoja 😀. Tak preco sa neprestanes starat ty?
@janulka182 rozdiel je v tom milá dáma, že ja som vyjadrila všeobecný názor a ty sa staráš do mňa... takže si daj pohov, či to niekoho zaujíma, je ich problém 👉👎
@daniela2202 a ako nás obohatil tvoj názor, že "tak vám treba?" To je teda názor.. 😀
@daniela2202 nazov temy bol "aky mate nazor na umele nechty?". Ja som teda precitala, ze autorka ziada uplne o nieco ine. Ale ak teda myslis....
Nič. Máš ich predsa zbrusene z gelovych.
Skrátiť na minimum a čakať kým vyrastie celý necht