Mám zistenú tetániu a pri maternici myóm

19. okt 2022

Mám zistenú tetániu a pri maternici myóm.
Avšak mávam pocity na odpadnutie, zvracanie, slabosť, studený pot, a keď mám tento stav strašne sa trasiem. Už sa mi to stálo niekoľko krát aj vonku, čo je dosť nepríjemné, keďže chodím von aj s deťmi (2,3) a bojím sa, že im tam raz odpadnem, som celkom mimo, keď sa mi to deje, a zoslabnutá. Na krv som bola 2x tú mám v poriadku. Doktor mi nič nevie dať kým nemá diagnózu, ale ani nevie, na aké vyšetrenie ma poslať, keďže k neurológovi chodím. Som z toho nesvoja. Nemáte niektorá takéto stavy, že by ste mi vedeli poprípade vedeli povedať, čo vám to vyvoláva, čo vám na to pomáha, poprípade nejaké vyšetrenie, kde vám prišli na príčinu. Ďakujem krásne.

loginexistuje
19. okt 2022

to mas z tetanie ak nestaci magnezium treba to riesit s psychiatrom

autor
19. okt 2022

@loginexistuje doktor si nemyslí, že je za tým tetania, keďže mi príde zle aj keď nie som v strese.

luccija
19. okt 2022

Nemusis mat stres aj tak to pride

1234321
19. okt 2022

Autorka mne bola zistená tetania z preťaženia. Veru, lekári ma posielali po psychológoch a kde tade 🤷‍♀️🤦‍♀️ a pritom blbci stačilo keby si viac načítala a zistili o tetanii. Jeden človek povedal raz, že to je psychika a odvtedy to skoro každý blbec opakuje namiesto toho aby sa dostal do problematiky.

Nakoniec som narazila na lekára, ktorý konečne sa venuje aj tomu a bolo potvrdené, že psychika je v poriadku 🙂 a mna zlostilo to, že keď som chodila k lekárom kým som nevedela čo mi je tak každý “múdry” ma presviedčal, že asi mám ťažký život. Pritom vôbec. Detstvo ukážkové, s rodinou vychádzame super, teraz mám perfektného manžela a nikdy sa mi nič zle nestalo. Teraz musíš aj lekárov hľadať lebo je to jedna veľká katastrofa. Ak chceš napis mi súkromnú správu🙂