Toto mi vyšlo na teste a teraz neviem ci je pozitívny alebo negatívny
Pozitívny
@cocolino234 mňa boli hlava a začína ma bolieť hrdlo tak som si spravila pre istotu test
Si pozitivna
Pozitívny
Vitaj v klube
Pozit
Pozitívna, mala som to rovnako
Baby,dcere uz 3 testy vysli pozitivne, ale na vsetkych troch sa zjavila ciarka az po hodine. Nechapem. Viem ze po 15minutach uz sa nema vysledok odcitat, ale vzdy si nechavame test dlhsie. No a vsetky tri testy po hodine pozitivne 🤔
Pozitívny... aj my sme to takto mali, na začiatku a na konci COVIDu. Prajem skoré uzdravenie...
@lia09 nám test vždy ukázal do pár minút a potom sme vyhadzovali do koša... bol to Standard Q, s tým sme mali dobré skúsenosti. Výsledok po hodine by som ignoroval... veď tá tekutina sa už dávno musela vysušiť.
@marseillefan keby bol len jeden taky tak ok, ale vsetky tri je divne.Nase boli aj po hodine krasne ciste. Toto su dcerine
@lia09 Na tom prvom obr. je ta druha ciarka divne rozmazana a na druhom obr. zase trosku dosikma... no neviem, ja by som to nebrala ako pozitivne vysledky. Na domacich AG testoch sa pise, ze sa nemaju odcitavat po 30 min., inak mozu ukazat nespravny vysledok. Ako sa citi vasa dcera? Pokial ma nejake priznaky, prip. bola v kontakte s pozitivnym, objednala by som ju na PCR.
@lia09 Trosku mi to nedava zmysel, pretoze ked sa necha otestovat domacim AG testom, a to uz niekolkokrat, preco sa boji PCR testu?? Ved to je velmi podobne, len naviac trosku povytieraju hrdlo (nie hlboko) a vobec to neboli. Navyse, keby nan isla a vysiel by predsa len pozitiv, aspon by mala doklad o prekonani, takto nema nic a nevie, na com je... tolko moj nazor 🙂
Mne taka tenucka ostala na teste asi po hodine, ostatne ag negativne a ocr tiez bol negat. Takze nemusi byt pozit, do 15 min len pozeraj ci je biely
A neviete mi poradiť ako to je s PNkou? Dnes moja doktorka nerobila a na mail mi neodpovedala, tak neviem ako ďalej postupovať
My si vieme cez e casenku vypísať PN a potom aj cez sociálku žiadosť o nemocenské skús si dať e casenku a nájsť svojho dr možno to tak máte aj vy
@lubik87 nemáme, tak musím skúsiť zajtra snáď sa tam dovolam.
Lebo mne to príde ako keby presvitala ta predtlacena čiarka