Mám nádor na mozgu. Viete mi odporučiť lekára v Čechách?

6kristina
24. aug 2020

Dobrý deň mám nador na mozgu ktorý sa boja slovenskí doktori operovať rozmýšľam o operacii v Česku vedeli by ste mi odporučiť lekára pripadne aj s cenou ďakujem 🙂

akinom0077
24. aug 2020

Kamarat mal nador na mozgu zil a pracoval v Brne tam ho aj 2x operovali. Tiez si myslim ze keby sa bol liecil na SVK tak tolko nevydrzi.... ked mu to zistili povedali ze to ma v takom stadiu ze vydrzi max pol roka...vydrzal medzi nami 5 rokov ....niekde v Brne ale neviem presne

alenaslezakova
24. aug 2020

Syna v januári operovali na neurochirurgii v Olomouci,dopadlo to úspešne. Stálo nás to 5500 eur. S poisťovňou sa doteraz natahujeme či nám to preplatia ale s najväčšou pravdepodobnosťou nám nepreplatia nič.

noami12
24. aug 2020

V motole v Prahe sú na to špičkový odborníci! Prajem veľa síl a hlavne nech všetko dobre dopadne, držte sa 😘

noami12
24. aug 2020

@6kristina ešte ma napadlo, dobrá neurochirurgia je aj v Ružomberku, chodia tam aj z iných statou sa skolit lebo je tam nejaký profi prístroj aj. Skúste si prečítať ešte o tom Ružomberku môj otec tam mal ísť on mal zasa pri mieche, ale nakoniec samé sa mu to zlepšilo

ctrl
24. aug 2020

@6kristina určite Motol Praha špičkový neurochirurgivia.

miskooo1987
24. aug 2020

Motol Praha... brat mi tam robí, hovorí že oproti SK neporovnateľne,tu vraj sa tu k nielen pacientom, ale aj k začínajúcim lekárom správajú nadriadený ako odpadu... a to tu robil na Kramároch... robí na neurochirurgii, ale v inej oblasti, riešia len akútne veci...

kittykat22
24. aug 2020

@6kristina a aky nador?

dilino
24. aug 2020

koľko máš rokov

6kristina
autor
24. aug 2020

@dilino 20 🙂

6kristina
autor
24. aug 2020

@kittykat22 bohužiaľ stále nevieme :/

noami12
24. aug 2020

@6kristina to naozaj 20? :( dievča bud silné, bude to dobre len prosím naozaj nechoď barkam celý život máš pred sebou skus si pozrieť ten motol, známej maminka tam bola a všetko dobre dopadlo. Sú tam profesionáli naozaj

6kristina
autor
24. aug 2020

@noami12 áno už v 18 mi ho našli ale zatiaľ len sledujú :/ Ďakujem poradím sa s rodičmi a snáď vyberieme to najlepšie 😊

dilino
24. aug 2020

@6kristina och bože ja som skoro omdlela je mi to strašné ľúto všetko život máš pred sebou 😢mojej sestry švagrina boal v tom Motole.Moja a je to už iste na 100 percent a je to zhubne.Len prosím nehľadaj žiadneho liečiteľa že ťa niekto ošali ako doplnkovu liečbu áno ale hlavne je sa liečiť v nemocnici pod dozorom veľmi s celého ❤držim 🙏strašne veľmi veľmi.Ceý život máš pred sebou musiš myslieť pozítivne a nevzdať sa psychika je v tom veľmi dôležita.Drž sa.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kittykat22
24. aug 2020

@6kristina nechcem nijako zlahcovat tvoju situaciu, ale tebe nasli nador na mozgu a namiesto biopsie ta nechali ist domov? Ja mam v okoli 2 zeny, a jedneho chlapca ktore mali nador na mozgu - jedna mala gliobastom a uz aj zomrela, a druha mala nezhubny nador za uchom a je uplne v poriadku, a treti mal nador vo frontale, ktory tiez nedopadol dobre . Ale ti traja sa po MRI kde sa potvrdil nador, nepostavili z vozicka na ktory ich nalozili - pretoze im nedovolili ani ist po vlastnych, a neodisli z nemocnice bez operacie. A teba poslali domov? 🤷‍♀️

noami12
24. aug 2020

@6kristina to naozaj? :( veľmi si silná keď 2 roky už o tom vieš, hlavne nečaká a riešiť všetko čo najskôr. Drzkaj sa moja 💋💓 prajem ti len to naj naj najlepšie a hlavne aby to zdravie slúžilo a naozaj veľa síl tvojej rodine a hlave tebe

mofa
24. aug 2020

@noami12 v ruzomberku sa specializuju na chrbtice.hlavy urcite nevedia robit a uz vobec nie nic komplikovane.

noami12
24. aug 2020

@mofa preto som prvé písala ten motol lebo ten viem ze je dobrý na toto.. No nevedela som ze tam robia iba chrbtice.. Ale ďakujem aspoň už teraz viem 🙂

6kristina
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
6kristina
autor
24. aug 2020

@kittykat22
Ja som si musela vydobiť aby mi ten nador vobec našli ako prvé má poslali domov s epilepsiou ale ja som tomu nechcela verit pretože som nikdy nemala záchvat tak som sa objednala na ďalšie vysetrnia a až potom mi zistili že mám nador. Teraz sa to už dva roky ťahá snažíme sa aby mi už povedali nejaký záver alebo aby somnou niečo robili no oni chcú čakať. Povedali mi že keby je to na inom mieste už by má operovali.

6kristina
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
6kristina
autor
24. aug 2020

@noami12 ďakujem veľmi pekne😊❤️

6kristina
autor
24. aug 2020

@dilino Ďakujem 💗💗💗

kittykat22
24. aug 2020

@6kristina mas k dispozicii vsetky spravy, MRI vystupy a zaznamy od lekarov?

6kristina
autor
24. aug 2020

@kittykat22 okrem CD mám vsetko🙂

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
6kristina
autor
24. aug 2020

@kittykat22 ďakujem skúsim mu napísať 😊

kittykat22