Dobrý deň mám nador na mozgu ktorý sa boja slovenskí doktori operovať rozmýšľam o operacii v Česku vedeli by ste mi odporučiť lekára pripadne aj s cenou ďakujem 🙂
Syna v januári operovali na neurochirurgii v Olomouci,dopadlo to úspešne. Stálo nás to 5500 eur. S poisťovňou sa doteraz natahujeme či nám to preplatia ale s najväčšou pravdepodobnosťou nám nepreplatia nič.
V motole v Prahe sú na to špičkový odborníci! Prajem veľa síl a hlavne nech všetko dobre dopadne, držte sa 😘
Motol Praha... brat mi tam robí, hovorí že oproti SK neporovnateľne,tu vraj sa tu k nielen pacientom, ale aj k začínajúcim lekárom správajú nadriadený ako odpadu... a to tu robil na Kramároch... robí na neurochirurgii, ale v inej oblasti, riešia len akútne veci...
@6kristina a aky nador?
koľko máš rokov
@kittykat22 bohužiaľ stále nevieme :/
@6kristina och bože ja som skoro omdlela je mi to strašné ľúto všetko život máš pred sebou 😢mojej sestry švagrina boal v tom Motole.Moja a je to už iste na 100 percent a je to zhubne.Len prosím nehľadaj žiadneho liečiteľa že ťa niekto ošali ako doplnkovu liečbu áno ale hlavne je sa liečiť v nemocnici pod dozorom veľmi s celého ❤držim 🙏strašne veľmi veľmi.Ceý život máš pred sebou musiš myslieť pozítivne a nevzdať sa psychika je v tom veľmi dôležita.Drž sa.
@6kristina nechcem nijako zlahcovat tvoju situaciu, ale tebe nasli nador na mozgu a namiesto biopsie ta nechali ist domov? Ja mam v okoli 2 zeny, a jedneho chlapca ktore mali nador na mozgu - jedna mala gliobastom a uz aj zomrela, a druha mala nezhubny nador za uchom a je uplne v poriadku, a treti mal nador vo frontale, ktory tiez nedopadol dobre . Ale ti traja sa po MRI kde sa potvrdil nador, nepostavili z vozicka na ktory ich nalozili - pretoze im nedovolili ani ist po vlastnych, a neodisli z nemocnice bez operacie. A teba poslali domov? 🤷♀️
@kittykat22
Ja som si musela vydobiť aby mi ten nador vobec našli ako prvé má poslali domov s epilepsiou ale ja som tomu nechcela verit pretože som nikdy nemala záchvat tak som sa objednala na ďalšie vysetrnia a až potom mi zistili že mám nador. Teraz sa to už dva roky ťahá snažíme sa aby mi už povedali nejaký záver alebo aby somnou niečo robili no oni chcú čakať. Povedali mi že keby je to na inom mieste už by má operovali.
@6kristina mas k dispozicii vsetky spravy, MRI vystupy a zaznamy od lekarov?
@kittykat22 okrem CD mám vsetko🙂
@kittykat22 ďakujem skúsim mu napísať 😊
@6kristina drzim palce.
@kittykat22 mám skopírované môžte vymazať 😊Ešte raz Vám veľmi pekne ďakujem 🙂
Kamarat mal nador na mozgu zil a pracoval v Brne tam ho aj 2x operovali. Tiez si myslim ze keby sa bol liecil na SVK tak tolko nevydrzi.... ked mu to zistili povedali ze to ma v takom stadiu ze vydrzi max pol roka...vydrzal medzi nami 5 rokov ....niekde v Brne ale neviem presne