Poradte prosím čo mám robiť keď ma nič nebaví..len by som spala a jedla , nejaké vitamíny alebo niečo ..
Najdi si nejake zaluby.
@lauriik aké
@stellarstar nie som blazon
B12 skus. Ten nabudi a nakopne. Ako dlho mas tento stav?
K psychológovi nechodia blázni. Možno máš depresiu.
@kittykat22 druhý rok
@h2 zvážim
daj si vysetrit stitnu zlazu a celkovy obraz vitaminov- ci nemas nedostatok ... ak nie najdi di neaku zalubu donut sa ist na prechadzky , sportovat etc ,,. vzdat sa je to najhorsie prekonat sa -je vyzva .
nemas mensie deti kt. nosia domov detske choroby? Nemas nadchu, stratu cuchu, castejsi zapal oci?
@kittykat22 nemám deti ani nič z toho čo si popísala
Píšem niekde že si blázon? Nie. Ale psychológ ti môže pomôcť ked sa ti do ničoho nechce, vitamíny ti tu nepomôžu, neexistuje vitamíny ktorý ta postaví na nohu v tom slova zmysle ze budeš mat chuť na vsetko. Keď máš depresiu tak psy ti len pomôže. Nechaj si vyšetriť aj stitnu žľazu, stav železa, celkový krvný obraz
@stellarstar ok
Ja neviem co ta bavi. Ja napriklad chodim na bicykel, skacem na svihadle, na jar zacnem zase zahradnicit, peciem kolace, obcas nieco vyrobim do domu. Ale kazdeho bavi nieco ine.
@lauriik mňa nebaví nic
A predtým čo Ta bavilo?
Niekedy, keď človek nemusí, tak zlenivie.Mas kamarátky, priateľa čo je tvoja náplň dňa na čo sa tešis?Tak ako vstaneš a ideš do práce, tak poobede si tiež nájdi čo budeš robiť.Nic horšie ako prísť z roboty najesť a sadnúť na mobil na gauč nie je.Pohyb a vzduch Ta.preberú k zivotu.Spis v noci dobre, baví Ta práca?
Zo zdravotných problémov to môže spôsobovať anemia, štítna žľaza, psychické problemy
skoc k obvodnemu, nechaj si spravit rocnu kontrolu kde je aj odber krvi a uvidis. Mala by si zacat po malickych kuskoch cvicit. Staci na zaciatok 3x zdvihnut ruky. Zajtra 4x ... nic vazne. Cvicenim sa zlepsuje fungovanie tela.
@kittykat22 dám si to urobiť
A zatial si kup si B12 a daj si rano 1 a po obede jednu. Urcite budes mat viac energie
@kittykat22 kúpim ďakujem
pracujes ?
@loginexistuje áno na tri zmeny ako montážny pracovník..
tak skus u vseobecneho ten krvny rozbor ak bude ok potom skusit rieist psychiku
Nič ťa nezaujíma?Šport,knihy, umenie
Prečo o ľuďoch čo chodia k psychológom alebo psychiatrom sa vyjadrujem ako o blaznochh? Veď polovica národa rieši rôzne neduchy. Skôr si zo zadubeneho prostredia
Mozes mat aj kvoli praci rozhadzany biorytmus.
Mozno by pomohlo, keby si ho dodrziavala aspon v dni, ked nerobis nocne. Nedovolila si dlho vyspavat. Zaviedla si dennu rutinu, co musi byt kazdy den urobene a urobit to (na toto vedia potom prist krizy, ze sa ti nechce, vsak to dobehnem zajtra,… - prekonat sa.)
A aj trocha cieleneho pohybu vie postupne telo nakopnut, lebo zvysuje “hormony stastia”, takze sa potom citis lepsie. Takze ist sa napr. prejst sviznejsou chodzou (nie pomaly kracat) tiez preberie a osviezi.
Nech nejdes len tak, daj si ciel a predpokladany cas a skus tam v tom casovom limite dojst, ci to das (ako ked chces stihnut autobus 🙂 ).
Máš nejakú spoločnosť? Rodinu, priateľov? Nejaké domáci miláčik by ti snáď pomohol. Pes nie, keďže robíš na tri zmeny ale domáci kocúr alebo nejaké andulky alebo iné vtáčiky. Tam máš hneď robotu čo ťa dvihne z gauča, upratať im, dať papať a bude ti veselšie keď ti budú robiť spoločnosť. Alebo nejakú hernú konzolu.
Máš depresiu?
@kittykat22 akú ročnú kontrolu?
Prečo hneď berieš ak ti niekto odporučí psychológa že by si mala byť blázon?? Ty kde žiješ?? Si sa zasekla v inom storočí?? Sú to normálne veci. Aj ja si myslím že psychológa potrebuješ a je mi ľúto, že to berieš takto 🤷🏼♀️. Práve že je to super vec a nakopne ťa niekam.
Psychológ