Ahojte pred par dňami som bola u lekara. Týkalo sa to očkovania do krajín mimo Európy. Bola som tam aj s mamou. Očkovali sme sa obe, keďže cestujeme. Lekár mi po celý dobu tykal. Mne sa to zdalo maximálne nevhodné. Ja som mu netykala. Nepoznáme sa, videli sme sa prvy krát. Mam 27 rokov. Ešte tam o mesiac pôjdem. Chcem ho na to jednoznačne upozorniť, som dávno dospelá, tak nech sa nejako správa. Akým spôsobom mi odporúčate aby sa lekar zbadal ?
@pribinak 🤣🤣🤣🤣
Prepáčte, netykajte mi. Ďakujem .
Skus mu týkať aj ty a uvidíš, zbadá sa..
Neprehanaj,neubudne z teba a ked tak si sa mala ozvat hned. Nato snad mas usta. A uplne staci co pise
@pribinak
Chcel ti možno naznačiť, že vyzeráš veľmi mlado... Aj keď dosť blbo to vypálilo.
@pribinak mňa by zaujímalo, ako dlho si nad odpoveďou váhala 😀 či tiež tak dlho jak autorka 😀
@diamond007 čo?
@diamond007 jaaaaj 🤣🤣🤣
Ako by povedal môj otec: "My sme spolu husi nepasli"
tiež s tým mám problém, imunologička mi tiež tykala, bolo mi to trápne, ale neupozornila som ju..ja vyzerám ešte mladšie, ako v skutočnosti som a asi aj ty 🙂 Ak je ti to vážne nepríjemné, tak ho jednoducho upozorni..lekár by to však mal vedieť a vykať už len z úcty..
Prepáčte, môžete mi vykat? Ďakujem
To si sa nedokázala hneď ohradiť? Už si dosť stará na to aby ti už netykali ale zrejme ešte nie dosť stará aby si sa vedela o seba postarať. Aj v takej malichernisti
Taka som bola v podstate u neho nie nahnevaná ale nasrata, že sa mi v danej chvíľke vygumovalo to povedať pekne. Inak by zo mňa vyletelo, že sme spolu husi nepasli a nech sa zaradí kam patrí. To som však nechcela byť taká neslusna. Tiež mám svoju úroveň. Je pravda, že vyzerám mlado. Avšak mal pred sebou môj občiansky, kde je vidno dátum narodenia aj titul ING.
Ono je to tym, ze tam ides s mamou...
Pardon 🤭 ING ako si to zdoraznila
Jemine, je tam toho. Ja tiez nevyzeram na 35 a minule ked som vystupovala z medzimestkeho busu a pozdravila som sofera odzdravil ma ahoj. Som sa akurat zasmiala. Absolutne mi nenapadlo to riesit 🙉
Ked si kupujem vino, OP si pripravujem uz dopredu 😂😂😂😂
Ale teda komentom, kde zdoraznujes titul sa to vsetko vysvetluje 🙄
tak teraz to o Vas uz vsetko hovori slecna inzinierka :D
@anonymous87 ja som mala cca 23-24 ked som sla po sesternicinho syna na zakladnu skolu. Vosla som dnu a upratovacka namna vybehla,ze kde sa tulam,ked je vyucovanie a kto ma pustil von 😄😄 polichotilo
Ved ale baby poprosim Vas vykajte jej 🙂
@petulda333 jeeej to je mile 😂😂😂😂
Ach 🙈 a ja sa mužovi stále sťažujem, že mi všetci vykajú
Keďže mam v občianskom zapísaný titul je jasné že nemám 17 rokov, ale viac ako 24. Nezavidte mi ten titul preboha. Bolo to len upozornenie, že si okrem dátumu narodenia mohol všimnúť aj toto.
jaj s mladou pani husi lekar nepasol 🙂)) moja, ja viem, ze v tvojom veku su na to niektori citlivi, ALE predstav si ze su krajiny kde sa ani nevyka :D a tvoja reakcia je uplne prehnana, kam prosim ta ten lekar patri, ze sa ma zaradit? Tebe tiez nic pokora a slusne spravanie nehovoria a mozes vykat komu chces :D
mne to vzdy pride nadmieru smiesne, ked hlavne mladi kolegovia maju potrebu toto riesit :D tiez som mala jednu taku, co sa so zakaznikom dobreze nepobila, lebo jej nevykal. Ostatn zdorazdnili vykanie, ked rozpravali a zakaznik sa zbadal... Ja by som si s nim pri dalsej navsteve potykala, zbadal by sa, keby si tam vbehla, ze "čauko, tak som tu zase po davku :D bezbolestne, poprosim ťa... " :D a bolo by... ved minule sme si potykali :D
Ze "nech sa zaradí, kam patrí" a ING titul...🙂))))
No odpadla som🤦♀️🙂
Niekedy sa človek vyfarbi v 2 vetách a hotovo 😀
Tak asi sa to tykanie nehodi, ale co ja viem, nevidim na tom nic take zle. Mne to pride take kamaratske, absolutne by sa ma to nedotklo. Ale zas ja sa necitim nejak extra dolezita, ani nemam titul ING, mozno preto by mi to tykanie nevadilo🤷♀️😃
Ano vsetci ti ho zavidime. Ach jaj. Pokora dievca, pokora. To je to co ti chyba. A mozes mat aj 10 titulov za menom a 10 pred menom
Drviva vacsina s nas tu ma svoj vlastny titul, ze zavidime, pobavilo 😂 Nechod s mamou k lekarovi, nebudu ta oslovovat ako dieta, to je cele... mne moj lekar tyka, ale "sme spolu husi pasli" teda jeho zena je pediatricka mojich deti, rodili sme spolu, deti mali v skolke spolu, tak je to take nejake, normalne 😂
netykajte mi, ďakujem.