Ahojte žienky mam problem s nadmernim ochlpením na tvary Lica,Bokombrady,brada ...
Uz som.fakt zúfalá.na Ipl som.iz trikat bola.na sedení a žiadni vysledok ono to rastie ..stale...uz fakt neviem.co dalej prosim pomôžte 🙏🏻
@bambulienka25 neviem ešte s nebola na vyšetrenie
@bambulienka25 co znamena pco ?
@bambulienka25 a ako to riešiš ?
@bambulienka25 normálne si tvar holis ?
@bambulienka25 ja bradu si vitrhavam pinzetou a tvar raz v Tyzdni prejdem zostrihavacom alebo depilaciou...
A tvar ti nejak.nezarasta este horisie po holení ?
Ak nemáš problémy s hormónmi, potom rieš radšej laserovú epiláciu. Tá je trvalá na rozdiel od ipl.
@bambulienka25 a nemas tmavý pigment na tvári ? Z toho holenia myslim ako chlapom vyzera tvar ?
@evaachesa no to bi bol.pre mna asik najlepšie co bi ma v živote potešilo.. Na nic ine nemyslím iba na chĺpky.
Normálne sa bojím ze s toho sa dostanem na prášky 😣
Ale co uz som mlada musim.vyskúšať všeličo investujem aj polovicu majetku do toho len aby sok bola bez chĺpkov 😎 chcem si užívať život ako aj ostatné ženy chcem byt krásna krásnu tvar mat bez jediného chĺpku.. Nie Radše keby na nohy som iba mala.? To bi ma netrápilo telo neje az take dôležité ako tvar telo si clovek vie zakrit ale tvar ? Tu nijak...
@leameleg aj ja . uz nechcem Tim bojovať ráno vstanem pozriem do zrkadla zle mi je zo sabej seba.
Musim.najprv vithavat a az potom medzi ľudi ist
Nekonečni boj. A ta závisť ked niekto vstane bez starosti umije tvar nekontroluje si ju a ide hajdi tajdi...
A nevšíma si nic na sebe ...ja este aj 10x sa musim pozriet do zrkadla ci si tam.este najdem a vitrhnem