Kvapky na suché oči

barborka2223
2. sep 2022

V zime mi povedala Dr že mám suché oči, nekúpila som si kvapky prestalo to a teraz už 4 dní ma veľmi pália oči aj zrak mam taky nedobry... Tak mi otec kúpil kvapky Artecal TripleAction dávam si ich od včera ale ako keby ma ešte horšie pálili oči.... Poraďte tie co mate skúsenosť aké sú na to najlepšie kvapky a aj vy keď mate suché vás veľmi pália

naja85
2. sep 2022

@barborka2223 v prvom rade to musia.byt kvapky bez konzervantov. Mna tiez palili oci po tych artelac tripleaction. Mam uz odskusane viacere a najviac asi vyhovuju hylo gel kvapky.

taktotedanie
2. sep 2022

Hylo-gel kvapky drahsia varianta, Ocuhyl C- lcnejsia varianta

babulka97
2. sep 2022

@barborka2223 alebo skus ocutain plus

taktotedanie
2. sep 2022

@babulka97 tie neodporucam

babulka97
2. sep 2022

@taktotedanie kvôli ?

taktotedanie
2. sep 2022

@babulka97 na ambulancii s nimi nemam sobre skusenosti, ludia sa vracali s tym, ze ich uzivaju a nemaju sa lepsie a bolo ich teda hodne a suche oci sa im zhorsili a museli sme to potom riesit aj protizapalovymi kvapkami lebo to bolo v zlom stave

matabb73
2. sep 2022

Hylo comod. Drahšie, ale dlho vydržia. Mne pomáha aj masírovať viečka. Poradil mi to lekár.

taktotedanie
2. sep 2022

@matabb73 hylo-gel su lepsie, hustejsie, ostanu v oku posobit dlhsie..

matabb73
2. sep 2022

@taktotedanie tie som tiež skúšala, ale mne ten gél vadil.

doriiis
2. sep 2022

@taktotedanie ..ten hylo gel dostat bez receptu?

taktotedanie
2. sep 2022

@doriiis ano volnopredajne

daridari11
2. sep 2022

Tiež mi ten gel v Hylo gel vadil, prešla som na Hylo fresh, tie sú pre mňa najvyhovujúcejšie, kupujem už asi dva roky.

doriiis
2. sep 2022

@taktotedanie ..dakujem.

saraxyz
2. sep 2022

@barborka2223 ak nenosis sosovky, tak hypromeloza-p a ak nosis, tak hylo comod

daridari11
2. sep 2022

@saraxyz Hypromelóza je lacné a výborné riešenie, ja som používala, šošovky nosím, len tam treba nejaký aspoň 15-30 min odstup

saraxyz
2. sep 2022

@daridari11 aj pre mna sú TOP. kedze sú lacné, tak ich nikto neodporúča. Ked nemam sosovky, tak si ich davam.

taktotedanie
2. sep 2022

@saraxyz pre tazsie syndromy sucheho oka je hypromeloza nedostatocna

adriena9
2. sep 2022

HYALDROP

saraxyz
2. sep 2022

@taktotedanie to nepopieram. 😉

taktotedanie
2. sep 2022

@saraxyz ja ich bezne odporucam a aj ostatne kolegyne to cobec nie je o tom, ze su lacne a tym padom sa neodporucaju.. len podla toho co napisala autorka toto take klasicke ´Suche oci” nebudu preto zo zaciatku urcite nieco lepsie nech sa stav ukludni a potom kludne hoc aj hypromelozu..
Inak ovela vacsie balenie ako hypromeloza so skoro totoznym zlozenim ( ked si to prepocitate vyjde v konecnom dosledku lacnejsie) od tej istej firmy su kvapky unitears

lienockamalicka
2. sep 2022

Najlepsie gelove kvapky. Bud Hylo gel alebo BioTrue s kyselinou hyaluronovou 🙂

saraxyz
2. sep 2022

@taktotedanie dobre vedieť. Ďakujem 😉

momka
2. sep 2022

Ja som tiež cca 10 rokov používala Hypromelózu P, za mňa super, teraz som prešla na Artelac Tripleaction kvôli tomu, že to dlhšie vydrží otvorené, nemusím vyhadzovať, našťastie mňa neštípe.

ollynka
2. sep 2022

Mňa by zaujímali kvapky na suché oko pre 10 r.dieťa,..

taktotedanie
2. sep 2022

@ollynka v takom zatial ocuflash

daridari11
3. sep 2022

@saraxyz Mne ich práveže odporučila očná lekárka ešte pomerne dávno, ja si ich dávam večer, keď si vyberiem šošovky, alebo ráno predtým, ako si ich nasadím aspoň pol hodinu v predstihu. Ale ja to dosť striedam, teraz mám ten Hylofresh, pretože ten môžem kvapkať ak do oka so šošovkou.

babulka97
3. sep 2022

@taktotedanie 100 ľudí 100 chutí 🙂

laurita285
3. sep 2022

@taktotedanie aké kvapky z lekárne by si prosím odporučila na fakt suché oči? (vadí mi aj slnko neskutočne.. ) ďakujem

taktotedanie
3. sep 2022

@laurita285 na fakt suche oci co je najlepsie na trhu su EvoTears kvapky stoja okolo 20€ Ake to je na fakt ze extremne suche oci
Pridat treba aj omega 3mk a na vecer Corneregel gel

laurita285
3. sep 2022

@taktotedanie ďakujem ti veľmi pekne že si si našla čas na odpoveď, objednávam si ich, ja som chodila aj na súkromnú kliniku na liečbu syndromu suchého oka ale nebolo to moc úspešné (stalo sa mi to cca po 4 rokoch po operácií očí nevidela som do diaľky ) 🙂