Krv na papieri po utretí

16. okt 2023

Ahojte musí nutne znamenať jasná červená krv na toaletnom papieri po utreti rakovinu? 🥺.

pribinak
16. okt 2023

Prečo hneď rakovina?

Môže to byt hemoroid, nejaká trhlina na sliznicu, ….x iných veci, nemusí to byt vôbec rakovina

autor
16. okt 2023

Ide o manžela chodí na záchod vždy pred prácou lebo v praci nechce chodiť na veľkú ..preto sa veľmi snaží doma a tlačí. Aby v práci nemusel ísť .nemá iné problémy..môže to byť spojené s tou námahou ?..že nejaká trhlina ?..

mamina7070
16. okt 2023

nechapem preco hned myslis na rakovinu bud ma hemeroid alebo trhlinku nech si kupi mast v lekarni ak tak

pribinak
16. okt 2023

Však keď tlači ako slon tak mu aj oci z jamiek vylezú, nielen rit potrha

autor
16. okt 2023

@mamina7070 lebo Google...

mamina7070
16. okt 2023

to uz je len dovod 🙄 ludia otupievaju

luccija
16. okt 2023

Stolica má odchádzať bez velkeho tlacenia..Môže mať trhlinu, zlatú žili treba upraviť stravu, ale pre istotu nech ide k lekarke na test na okultne krvacanie

isis234
16. okt 2023

Nie je to rakovina. Má hemoroid. Mal by chodiť na WC i v práci, lebo potom je ako sa povie "zapečený". Črevo sa namáha a vyjde i krv - z malého črievka. Lekár mu predpíše Detralex.

autor
16. okt 2023

@isis234 mal nedávno problém.so zlatou zilou prejavuje sa to tiež takto ?..

mikadooo
16. okt 2023

Nie, nemusí. Ak má ale podozrenie, nech ide radšej k dr. Každopádne, ako ho po kakaní štípe dierka, pravdepodobne sa len trochu natrhol. 😉. Je to problém, keď sa človek nevie vyprázdniť inde ako doma 😒. Radšej nech si ráno nechá viac času a má "pohodu", aby to nemusel vybavovať rýchlo rýchlo...

autor
16. okt 2023

@mikadooo on tam stravi aj dve hodín len aby sa poriadne vyprázdnil

vanilkovazmrzka
16. okt 2023

@pribinak 😂

vanilkovazmrzka
16. okt 2023

Na 99,99% nema rakovinu. Upokoj sa a nevymyslaj si.

jj_anka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pribinak
16. okt 2023

@vanilkovazmrzka no a nie je tak?

jj_anka
16. okt 2023

Dve hodiny? To ozaj nie je normálne

marhulka13
16. okt 2023

Pri rakovine je skôr tmavá zrazena krv.

mikadooo
16. okt 2023

Fuuu dve hodiny 🙈. No dovi. Rakovina to podľa mňa nebude, ale teda riadne si obmedzuje život. Ja by som na jeho mieste šla preklepnúť sa k dr. Rakovina nerakovina, krv na toaleťáku určite nebude ok. Ale samozrejme ak mu "nič nie je", tak🤷. Je svojprávny a za svoje zdravie si zodpovedá sám.

autor
16. okt 2023

@mikadooo tak nemám iné problémy nemá bolestí ani nechudne má chuť do jedla..nebýva unavený..

majlo1234
16. okt 2023

Pana beka, tymto stylom kadenia si vytlaci tak hemoroid, ze dovidenia.
Viac pohybu, viac vlakniny, ciga a kava, alebo iny zaruceny recept

mikadooo
16. okt 2023

Hmm tento jeden nestačí? Či počká, kým nebudú iné problémy, nech je to horšie? Ok, tiež jeho voľba.

fauko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamina7070
16. okt 2023

dve hodiny ???? a mentalne je v poriadku inak ? to ma z toho

anavixy
16. okt 2023

Tak sama pises ze ma/l problem s hemoroidmi. A to podla teba nie je dostatocne vysvetlenie krvi na papieri? 🤷🏻‍♀️ pri rakovine byva najprv okultne, teda skryte krvacanie.. pri hemoroidoch, ktore maju obrovsky suvis s tlacenim a vyprazdnovanim sa nasilu, je uplne bezne krvacanie… neviem akym sposobom pouzivas google, ale asi zle.
A manzel tiez nech porozmysla, ci nechce stravit dve hodiny denne nejako produktivnejsie.

januska12323
16. okt 2023

To už môže ísť aj rodiť, tlačenie má natrenovane na niekoľko pôrodov.

autor
16. okt 2023

Proste sa bojím mám známeho ktorý umrel v 33 rokoch na rakovinu hrubého čreva a toto bol jeden z príznakov..okrem extrémnej únavy a nechuti do jedla .môj muž ma 35 ..

marcellka32
16. okt 2023

Tak v prvom rade odbúrať psychicky blok a ísť na wc aj v práci v prípade že to jednoducho príde a nebude musieť tlačiť ..
Toto čo robí je zle pre telo, pre psychiku..

nikpa
16. okt 2023

Dospelý chlap každý deň tlačí nasilu na wc DVE hodiny, má krv na papieri a v minulosti problém so zlatou žilou. To akože vážne?! 🤦 On má problém asi aj inde ako s ritnou dierou. O poschodie vyššie, v hlave. Zatiaľ to bude len zlatá žila ale za pár rokov si zarába na poriadny problém.

lizatko1009
16. okt 2023

Na 90% hemeroidy a mal by ist pre pokoj v duši na vyšetrenie. Nepiť kávu, nejesť veľa masa, zaradiť viac vlákniny a aj sraní pude za 3 min nie 2 hodiny, toto sedenie na wc nie je zdravé

alex49
17. okt 2023

Chceš povedať, že chlap pred prácou vstáva o pár hodín skôr, aby sa vykadil? Nie, krv nie je normálna ani sedieť 2 hodiny na záchode.