Ahojte musí nutne znamenať jasná červená krv na toaletnom papieri po utreti rakovinu? 🥺.
Ide o manžela chodí na záchod vždy pred prácou lebo v praci nechce chodiť na veľkú ..preto sa veľmi snaží doma a tlačí. Aby v práci nemusel ísť .nemá iné problémy..môže to byť spojené s tou námahou ?..že nejaká trhlina ?..
nechapem preco hned myslis na rakovinu bud ma hemeroid alebo trhlinku nech si kupi mast v lekarni ak tak
Však keď tlači ako slon tak mu aj oci z jamiek vylezú, nielen rit potrha
@mamina7070 lebo Google...
to uz je len dovod 🙄 ludia otupievaju
Stolica má odchádzať bez velkeho tlacenia..Môže mať trhlinu, zlatú žili treba upraviť stravu, ale pre istotu nech ide k lekarke na test na okultne krvacanie
Nie je to rakovina. Má hemoroid. Mal by chodiť na WC i v práci, lebo potom je ako sa povie "zapečený". Črevo sa namáha a vyjde i krv - z malého črievka. Lekár mu predpíše Detralex.
@isis234 mal nedávno problém.so zlatou zilou prejavuje sa to tiež takto ?..
Nie, nemusí. Ak má ale podozrenie, nech ide radšej k dr. Každopádne, ako ho po kakaní štípe dierka, pravdepodobne sa len trochu natrhol. 😉. Je to problém, keď sa človek nevie vyprázdniť inde ako doma 😒. Radšej nech si ráno nechá viac času a má "pohodu", aby to nemusel vybavovať rýchlo rýchlo...
@mikadooo on tam stravi aj dve hodín len aby sa poriadne vyprázdnil
@pribinak 😂
Na 99,99% nema rakovinu. Upokoj sa a nevymyslaj si.
@vanilkovazmrzka no a nie je tak?
Dve hodiny? To ozaj nie je normálne
Pri rakovine je skôr tmavá zrazena krv.
Fuuu dve hodiny 🙈. No dovi. Rakovina to podľa mňa nebude, ale teda riadne si obmedzuje život. Ja by som na jeho mieste šla preklepnúť sa k dr. Rakovina nerakovina, krv na toaleťáku určite nebude ok. Ale samozrejme ak mu "nič nie je", tak🤷. Je svojprávny a za svoje zdravie si zodpovedá sám.
@mikadooo tak nemám iné problémy nemá bolestí ani nechudne má chuť do jedla..nebýva unavený..
Pana beka, tymto stylom kadenia si vytlaci tak hemoroid, ze dovidenia.
Viac pohybu, viac vlakniny, ciga a kava, alebo iny zaruceny recept
Hmm tento jeden nestačí? Či počká, kým nebudú iné problémy, nech je to horšie? Ok, tiež jeho voľba.
dve hodiny ???? a mentalne je v poriadku inak ? to ma z toho
Tak sama pises ze ma/l problem s hemoroidmi. A to podla teba nie je dostatocne vysvetlenie krvi na papieri? 🤷🏻♀️ pri rakovine byva najprv okultne, teda skryte krvacanie.. pri hemoroidoch, ktore maju obrovsky suvis s tlacenim a vyprazdnovanim sa nasilu, je uplne bezne krvacanie… neviem akym sposobom pouzivas google, ale asi zle.
A manzel tiez nech porozmysla, ci nechce stravit dve hodiny denne nejako produktivnejsie.
To už môže ísť aj rodiť, tlačenie má natrenovane na niekoľko pôrodov.
Proste sa bojím mám známeho ktorý umrel v 33 rokoch na rakovinu hrubého čreva a toto bol jeden z príznakov..okrem extrémnej únavy a nechuti do jedla .môj muž ma 35 ..
Tak v prvom rade odbúrať psychicky blok a ísť na wc aj v práci v prípade že to jednoducho príde a nebude musieť tlačiť ..
Toto čo robí je zle pre telo, pre psychiku..
Dospelý chlap každý deň tlačí nasilu na wc DVE hodiny, má krv na papieri a v minulosti problém so zlatou žilou. To akože vážne?! 🤦 On má problém asi aj inde ako s ritnou dierou. O poschodie vyššie, v hlave. Zatiaľ to bude len zlatá žila ale za pár rokov si zarába na poriadny problém.
Na 90% hemeroidy a mal by ist pre pokoj v duši na vyšetrenie. Nepiť kávu, nejesť veľa masa, zaradiť viac vlákniny a aj sraní pude za 3 min nie 2 hodiny, toto sedenie na wc nie je zdravé
Chceš povedať, že chlap pred prácou vstáva o pár hodín skôr, aby sa vykadil? Nie, krv nie je normálna ani sedieť 2 hodiny na záchode.
Prečo hneď rakovina?
Môže to byt hemoroid, nejaká trhlina na sliznicu, ….x iných veci, nemusí to byt vôbec rakovina