Kolko trvalo po registracii kym Vas pozvali na PCR test ked uz mate príznaky? Teraz som sa registrovala,a tak neviem ze ci budem cakat 2-3 dni alebo to bude skor....ak mate taku skusenost budem vdacna...Dakujem
@conquestor v pondelok sme sa nahlásili a v stredu nám dali termín.
este otazocka,to nebudem musiet hradit tych 70e?
Ja som sa registrovala kvoli priznakom nedelu dali najskor na stredu ale v nemocnici co mam fakt daleko...tak nasledne dali stvrtok...
@conquestor nám dali termín presne o týždeň...
@conquestor muz bol akurat dnes. A to sa registroval v sobotu 🙈
@conquestor nie nebudeš ak maš príznaky
Mne pár hodín. Ráno som sa registrovala, poobede som už vedela termín.
Jaj tak, takže v stredu som sa registrovala, na test idem v pondelok. Takže za 5 dní.
A do vtedy mozem ist na antigen?sa mi to zda hrozne neskoro 5dni...😨
Akurat sa moj muz registroval, termin dostal o 5 dni ( ja som pozitivna).
@conquestor mňa registrovala Dr vo štvrtok, termín mi prišiel v pondelok (na štvrtok). Čiže týždeň, bola som včera, už to bol 11ty deň mojej karantény 🤦♀️
cca 3 až 5 dní. Podľa toho, koľko majú nahlásených ľudí. Ak máš príznaky, tak by som na antigén nešla
@mell27 prosim Ta kde konkretne si to volala?
@conquestor vírus sa drží v tele aj dlho potom ,ako uz nieste infekcna. Radšej čakajte, pretože ja som to nahlila, vyšiel test negatívny lebo som nemala ešte prepuknuty covid.a o dva dni nato začali teploty a podobne....tak som.musela ist znova a tam uz test ukázal pozitivitu .takže neskor ist je vždy lepšie ako skor
chapem, ze to chcete vediet ale ked mate priznaky, nie je to v zasade jedno, ci dnes alebo pondelok? ak ten covid mate, tak ho mate, vonku asi aj tak nebehate, ked vam nie je dobre a urcite nie na antigen medzi 50 inych ludi, ktori vobec nemusia byt pozitivni a idu tam preventivne, to by bolo trosku nezodpovedne ak ma clovek priznaky 🙂 drzim paste nech to je cim skor okej
@conquestor To je naschvál 5 dní, aby sa už prejavil covid v teste, čo sa neprejaví hneď prvý deň po kontakte. kolega bol až na tretí krát pozitívny, 2x vyšiel negatívny, pričom bol reálne chorý a jeho žena už mala pozitívny test.
@conquestor na druhý deň, priatel deň po mne.
Do 24 h aj vysledok🙂
@conquestor ak su priznaky tak netreba chodit nikam - predsa roznasate infekciu
@conquestor nie, nič sa neplatí,prišla mi sms asi za 1-2 hod
@conquestor 5 dní. Záleží asi aj od toho kedy si sa stretla s tým kto je pozitívny.. niekde na korona.gov.sk píšu že 5 dní by to malo byť kvôli prejaveniu príznakov. Takže asi tak 🤷🏼♀️
@conquestor 0232353030
@conquestor na test by si mala ísť až o 5 dni keďže o 3-5 sa ti prejavia príznaky keď si aj naďalej s nakazenou osobou, ak ju hneď izoluješ niekde do inej izby tak je menšie riziko nakazenia a tym padin ty môžeš byť negatívna. Za test neplatíš ak už v rodine je niekto pozitívny
@conquestor naco ides na test ked si ocividne pozitivna? Vydrz karantemu doma a hotovo, nemusia sa trepat na test.
@conquestor do dvoch hodín, asi záleží aj v akom kraji
Ak ta budú testovať, tak ešte v ten deň ti príde odpoved aj s termínom. Ja som dostala asi do hodiny odpoved. A ak nie (to sa mi stalo tiež) tak im ti trvalo 48 hodín odpovedať 🤦♀️
Na antigenovy test nechodiť. Hlavne ak dostanete pozvanie na PCR. PCR sa robí Jackie na 5. deň od kontaktu s indikovanie osobou pretože skôr môže byt výsledok negatívny aj keď už je človek chorý.
@conquestor - v stredu som sa registrovala, termín došiel včera večer.
@conquestor záleží odkiaľ si (z oblastí kde je viac korony sú samozrejme dlhšie čakacie lehoty) a koľko ľudí sa prihlásilo pred tebou.....môže to byť od 1dńa až 1týždeň......teda termín na PCR test, odpoveď s Covid pasom max.do 2-dní
@conquestor mne dali termín až o 5 dní, zdalo sa mi to zbytočne dlho, keďže som už mala jasné príznaky kovidu a môj manžel mal pozitívny pcr test, skúsila som zavolať na nczi s prosbou o skorší termín a vyhoveli mi 🙂 dali mi prvý možný ..
o 3 dní, práve čakám v rade na testovanie, držím palce 🙂