Prosim vas babi,
Potrebujem radu. Vcera som sa nasla hrcku na krku tak som isla na druhy den k lekarovi. Moja doktorka mi povedala ze mam anginu a ze mam uzliny a zväcene mandle. Lenze ja nemam teplotu a ani sa necitim byt chora. Ako je to mozne? Pomozte mi
Moje deti mávajú angínu bez teplôt. Ale zapálené hrdlo, aj anginovy povlak. Alergolog mi neveril,lebo to nezvykne byt, ale nám sa to stalo uz viackrat....
Anginu bez teplot mavam aj ja. Ale mam take hrdlo,ze nemozem poriadne jest ani pit a chora sa teda citim poriadne.
Len to ze furt kycham a soplim...to je vsetko
@sasa223 ja mam anginu odjakziva bez teploty. Mozno je to aj tym, ze malo kedy mam teplotu aj ked som chora viac. Chripka a pod. Domonca, som mala zapal pluc, myslela som ze umriem od bolesti. A nemala som teolotu. Jeden lekar vravel, ze nieje mozne mat zapal pluc bez teploty, tam kde mi robili rontgen, vyvratili jeho nazor. Ze vraj, su take pripady. Myslela som ze neprezijem a to mam prah citlivosti dost dobry. Vela znesiem.
@sasa223 mala ti dr urobiť crp,podľa.toho by zistila,či máš v sebe zapal alebo nie
Mne ho dr robi pokazde,podľa toho aj predpisuje antb
Alergiu.môžeš získať aj v priebehu zivota a nemusíš o tom vediet,pokiaľ nemáš priznaky! Poznám pani,čo celý život piekla koláče a potom dostala zrazu alergiu na múku,sú všelijaké pripady
ja nikdy nemam teplotu. ani pri hnisavej angine. neviem co myslis pod hrckou na krku, ale zvacsene uzliny ma clovek pri hocijakej viroze. ak sa este necitis chora, to neznamena, ze to tak aj zostane. mne sa choroba vzdy zhorsi v noci. vecer si lahnem ok a rano ledva vstanem. ja kycham a soplim celorocne. alergia nepotvrdena. zavaznost choroby sa da urcit aj podla farby soplu. k lekarovi chodim len ked uz sa citim velmi zle kvoli CRP. vacsinou sa potvrdi len viroza. na hnisavu anginu mi CRP netreba, lebo to sa neda s virusovou infekciou pomylit. je smutne, ze lekari v dnesnej dobe neponukaju CRP automaticky
@sasa223 veď, keď sa pozries do zrkadla na svetle musíš vidieť či máš červené hrdlo a zväčšené mandle.ak to na pohľad videla lekárka asi preto dala ATB.Ak je červené malo by bolieť a pri angíne boli akoby si žiletky prehltala.
Môžeš mať aj mononukleozu aj to sú mandle zväčšené a bolesti, teplota napr.
mala som angínu bez teploty, ale to som nie že len nemohla jesť, ale ani rozprávať....
Dakujem vam babi🙂
Len sa bojim ci to neni nieco vaznejsie....napr. Cysta,rakovina...nechcem pozerat len na to najhorsie ale bojim sa
Si bola u lekarky...preco si sa nespytala?