Ahojte kočky. Už asi pol roka ma bolí ruka v zápästí, ale iba ak sa na neho vzopriem alebo niečo ťažšie zdvihnem, inak vôbec. Tá bolesť je presne na tom mieste ako je označené na obrázku a bolí to aj pri dotyku. Zdá sa mi aj akoby som tam na rozdiel od druhej ruky mala taký hrbolček ale nie som si istá. Nevedeli by ste poradiť, čo s tým? Či je potrebné navštíviť lekára?
Tak to som zvedavá, čo ti odpíšu baby, lebo ja mám to isté, ale už omnoho väčšie...
Ganglion. Je to taká gelovita hmota pozdĺž šľachy. Ak je menší, niekedy ho iba vytiahnu injekčnou striekačkou. Boli to ako klasický odber krvi. Alebo potom chirurgicky. Možno ti ho ošetria priamo na tej ortopédii.
@trinneo pod kozou myslim, ze mi to netrci okato von.. Kazdy kto mal ganglion vravel ze to neboli, ale ja tu bolest nedavam. Neviem saxpostavit ani na styri ... absolutne na tu ruku nemozem ziaden pohyb. Boli to aj v pokoji. Bola som u chirurga, spravili mi MR a mala som dva termimy, lenze korona. Takze az ked skonci, pojdem na operaciu.
ganglion, 3x mi to robili v CA a mam to zase a vzdy na rovnakom mieste
Mne to ortopéd odstránil ihlou, vytiahol to a vpichol tam nejakú látku, aby sa to nevracalo. Ale aj mňa vyhnala bolesť na ošetrenie. Nemohla som sa o ruku oprieť celou silou. Doktor však povedal, že to ma nemôže bolieť 😀 a po odstanení bolesti zmizli.
Je to ganglion. Ja to mávam, ale nikdy som si to nedala vyberať. Sám sa vstrebe. Bolí ako sviňa, ale teraz som mala pokoj už takmer 10 rokov. Ty máš ešte malú hrču. Ja som mala riadnu. Sem tam sa ozve, ale v slabšej forme.
to iste mam aj ja... len si musim najst cas ist k lekarovi nech mi to fixnu :D
@bbbbbbbbb Ganglion by to mohol byt. Mam ho aj ja.