Na krčku som si nahmatala hrčku ..čo to može znamenať ? pred dvoma týždnami som bola na gyn. ževraj som v poriadku ... no bojím sa pretože som to našla len včera ...dakujem za rady 🙂
čo ja viem čo to je , ... proste tam mam taku hrčku ...
@bodka2213 preco si labzujes po krcku?toto sa ta spyta aj gynekolog
tam niekde to mám, neviem či to je na krčku ...čo isto nie...len som s toho take zmatená , ... nemože to byť príznak tehotenstva ? asi nie že
@anatalia77 nelabzujem .. proste som nevedla kde to može byť tak som myslela že tam ... aspon ma poučite 🙂
@bodka2213 poucit ta mala mama,alebo kamaratky,
@anatalia77 tak nevieš čo by to mohlo byť ?
to niekde som čítala, že ked žena otehotnie krčok je tvrdý ....takže , že to skúsím...a citila som tam taku hrčku ....tak som si myslela že to bude asi na tom krčku .... ale tak viete ja sa tomu nerozumiem ... preto som to napísala tak
@bodka2213 neviem,neporadim,ja som stara skola,do niektorych veci nestrkam nos ani prsty.
@bodka2213 no ano,a mas sa na co tesit,ku koncu bude taky..,no ako to povedat 😀 len potom pochopis,preco sme niektore pred porodom chodili ako kacky 😀
@anatalia77
@billam 😀 😀 😀 😀 😀 az mi slzy vybehli, dobre ste to tu rozbehli 😀 😀 😀
@bodka2213
aj ja som si take nieco nahmatala..na kontrole som sa na to spytala dr.Kedze som mala dobre vysledky kultivacie,neznamenalo to nic zle;)
A co sa tyka toho tehu,tak radsej pockaj na test,nesmatraj zbytocne,aby si si tam nieco nezaniesla;)
@dobromila1111 dakujem velmi pekne 🙂 áno počkam , 🙂
@dobromila1111 a za aký čas si to take mala, myslím od pohlavného styku ... cca 🙂
Niekedy nezaškodí samovyšetrenie 😀, ale rozhodne si ma pobavila. 🙂
ta hrcka nesuvisela s tehu.. 🙂
@dobromila1111 a y čím ? 🙂
neviem,proste vznikla 🙂
no viete čo ..si tu robte s nerozumných ludí srandu 🙂 :D :D
@bodka2213 prosím ťa čo to bolo za hrčku?
Ist ku gynekologovi a reklamovat jeho pracu.Neviem teda z akeho popudu si smatras po krcku,ale dufam,ze dodrziavas hygienu.