Ahojte. Bol niekto na gastro hadicke a dal si pichnut injekciu na tzv.omamenie? Citili ste nieco alebo ste vysetrenie moc nevnimali?! Zajtra tam idem a mam strasny strach a stres z toho. Pred rokom som bola na vysetreni ale bez injekcie a poviem vam nikdy viac. No zial musim na kontrolu ale uz jedine s injekciou. Ak mate niekto skusenost prosim piste. Dakujem
A nie je taký sprej do úst? Čo umrtvi jazyk?
Ja, som bola, odsavali mi piesok zo zlcovodov. Dali mi znecitlivejuci sprej do úst a dačo do žily. Pýtala som si rovno dvojitú dávku. Všetko bolo ôk, nič som necítila, treba počúvať personál, dýchať nosom.
@snezienkaaa82 toto som si aj ja povedala ze si dam pichnut 2 davku 😁...ale nemali ste triasku a stres alebo nieco podobne.
@jahu348 joj,, pred tým vyšetrením som sa triasla a potola. Potom už nie. Mkc si z toho ani neoamatam
@snezienkaaa82 super tak vam dali poriadny oblbovak
@jahu348 akože,, vnímala som, no bolo mi akoby všetko jedno a strach opadol.
@snezienkaaa82 no som zvedava ako zajtra dopadnem. Ani spat nebudem 😁
@jahu348 absolutne nic mi nedali.skoro som tam umrela a uz nikdy nepojdem. Dr. Povedal ze od umrtvovakov sa upusta lebo jednak vela ludom ta latka vyvolala alergicke reakcie a druha vec ze ked ludia odchadzali mali umrtvene hrdlo a necitili kedy maju prehltnut sliny tak im.zabiehali do.dychacich ciest. ( To len tlmocim,.co je na tom pravdy, ktovie)
@snezienkaaa82 parada prezila som super Tiez ani neviem ako.
@jahu348 ahoj celkovu anestézii a to kde Ke mesto
@klaudia1212 PN
@jahu348 ale zato asi priplatiť nie?
@klaudia1212 ak mate vseobecnu tak 20e a ak doveru tak 100
@jahu348 ja som raz bola, dali mi spej do úst a bolo to síce nepríjemné ale úplne v pohode sa to dalo vydržať. 🤷 Ale každý má inde nastavené hranice.
@svokrinjazykmonika ja som si dala pichnut injekciu a ani neviem ze mi nieco robili. Mne len sprej nepomoze ja to zle znasam.
@jahu348 ahoj síce už staršia téma no zaujíma ma ta injekcia do zaludka- keď ti ju pichli ako si sa cítila? Vnímala si co sa ide robiť alebo nie.? A po vyšetrenie si nemala nejaké blbé pocity v žalúdku?
@katarinka89 injekcia bola do zily a vobec ani neviem ako mi robiki gastro vysetrenie. Nepamatam ..pamatam si uz ked bolo po Cize super
@svokrinjazykmonika ahoj, mna čaká tiež štvrtok gastroskopia so sprejom na hrdlo. Ak sa ta smiem spýtať ako dlho účinkoval sprej ? Mám strach z toho že sa budem dusiť aj po vyšetrení, lebo veď sliny sa budú tvoriť a ako to neprehltat ?! Neviem si to proste predstaviť … znie to asi hlupo ale viac sa bojím sprejovania hrdla ako samotného vyšetrenia … 🙂)
@bejcsi1988 nie to vôbec nebolo také žeby ti to umŕtvilo hrdlo na nejako dlho. Pár minút to asi pôsobilo a prehĺtať aj hovoriť môžeš normálne. Fakt to nebolo nič strašné. Ale bolo to veľa rokov dozadu tak už to mám trochu rozmazané