Existuje online gynekológ?

maciatko30
22. dec 2013

Ahojte
neviete mi poradiť či neexistuje online gynekológ poradňa za všetky informácie ďakujem 🙂
Dobrý gynekológ je vzácny ako diamant v mori ☹

anne_2
22. dec 2013

na gynda.sk je poradňa, lenže teraz maju prevádzkovú prestávku :(

maciatko30
autor
22. dec 2013

dík ale prestávku asi až do nového roka ? 🙂

anne_2
22. dec 2013

na neurčito... ale ja tú poradňu odporúčam vždy mi odpovedali a dobre poradili keď som tam písala 🙂 už len aby sa im tá prestávka skončila 🙂

maciatko30
autor
22. dec 2013

Ďakujem písala som len mi to nejde poslať ale ďakujem 🙂

alami
22. dec 2013

http://poradne.rodinka.sk/mudr-karol-javorka-ph... poznám ho osobne, je to dobrý gynekológ 😉

zuzi0911
22. dec 2013

@maciatko30 www.lejdy.sk Je tam poradna snazilky...vag.problemy a tehotenstvo a este aj antika...ale je jedno kde napises odpisu ti vsade a nacokolvek..odpovrd niekedy vten den alebo na druhy...samozrejme ze odpovedsju dr..

maciatko30
autor
23. dec 2013

Ďakujem vám skúsim 🙂

lenka21072013
5. aug 2014

Ahojte chcem sa opytat ak pojdem tyzdnem na prvu gynekologicku prehliadku nejde ani o to ci je prva ale ci mozem mat predtym pohlavny styk 🙂

lenka21072013
5. aug 2014

Ahojte chcem sa opytat ak pojdem o tyzdenm na prvu gynekologicku prehliadku nejde ani o to ci je prva ale ci mozem mat predtym pohlavny styk 🙂 (ak ho budem mat a o tyzden tam pojdem )

mamazem
7. aug 2014

Môžete využiť našu poradňu na mamazem. Vaše otázky preposielame gynekológovi, ktorý sa dlhodobo zaoberá celostnou medicínou.

jellinga
7. aug 2014

http://www.antikoncepcia.com/poradna-chat/gynek... MUDr. Jozef Španka, kazdu stredu byva online od 20-21hod. Ked som pisala inde o radu odpovedali mi pomaly za pol roka, tu mas odpoved hned a mozes mu polozit viac otazok a je velmi ochotny 😉

ruzenalakatosova
5. jan 2015

Po tyzdny som dostala menstruaciu zase neviem co mam robit ☹ 🙂

ruzenalakatosova
5. jan 2015
dadkadaduska
5. jan 2015

Ahojte chcem sa opýtať...už 4 dni má picha v pravom podbrušku. Bola som u doktorky a že mám bielkoviny v moči poslali ma na ultrazvuk na gyndu ci nemám cystu na vaječníku moc sa mi tam teda nechce a nechcem aby mi tam dole pozeral :/ pomoc :(

ruzenalakatosova
5. jan 2015

@mamazem prosim o radu neviem co robit po1 tyzdni somzase dostala menstruaciu byvam v zahranici a lekary tu niesu ako na sk.nevedia co so mnov robit dakujem

ruzenalakatosova
5. jan 2015

@dadkadaduska nemusis sa bat ak ta cista je vodova praskne sama

ruzenalakatosova
5. jan 2015

@mamazem prosim o radu neviem co robit po1 tyzdni somzase dostala menstruaciu byvam v zahranici a lekary tu niesu ako na sk.nevedia co so mnov robit dakujem

dadkadaduska
5. jan 2015

@ruzenalakatosova lenže ja neviem či to je cysta poslali ma ultrazvuk na gynekologiu nechcem tam ísť nechcem aby mi tam pozerali

ruzenalakatosova
5. jan 2015

@dadkadaduska musis to vydrzat nezanedbavaj svoje zdravie drzim palce.

ruzenalakatosova
5. jan 2015

@mamazem
@mamazem ak vies poradit tak odpis diky

ruzenalakatosova
5. jan 2015

ruzenalakatosova
6. jan 2015

Baby neviete kedy zacnu fungovat na gynda online este stale maju vianocnu dovolenku. Dik

ruzenalakatosova
7. jan 2015

Ahoj dadkadaduska som rada ze si ma prijalaza priatelku

ruzenalakatosova
7. jan 2015

Ked budes mat cas a chut odpis

mamazem
7. jan 2015

@ruzenalakatosova Dobrý deň, napíšte nám prosím podrobnejšie do poradne na www.mamazem.sk, prepošleme gynekológovi.

ruzenalakatosova
12. jan 2015

Dobry den
5 tehosom dostala menstruaciu skot teke fafbenie aj to iba pri moceni 🙂 slabo ruzovej farby trvalo to 5 dni,2 dni pavza a dnes som dostala zase trocha silnejsie ,prosim poradte mi co mam robit.
Dakujem

dadulka256
10. apr 2015

@maciatko30 ahoj existuje nová poradna kde ti lekár hned promptne odpovie www.poradnagynekologa.sk

dana159
18. máj 2015

Dobry den Mam jeden taky problem v januari 2014 som nemala menzes mala som dostat 11.1 ale nedostala som as v janurai 30 snazime sa s muzom us 2 roky a nic muz my este nadava ze som bola tehotna a neisla som na vyskrab pomozte my ako to mam robit a este hrozy my ze us nebudem mat deti???? 😢 😢 😢 😢 😢 😢

steinarka
18. máj 2015

@dana159 a to preco neriesis s gynekologom?