Ahojte máte niektorá zaručené cviky na brucho ktoré zabrali som 6 mesiacov po cisárskom a brucho ako stále tehotná 😣
@dubek ahoj..ja som rok po pôrode a mám velké brucho ako pred pôrodom..mám diastazu brušných svalov..dá sa cvičit Sm system ale mi to nejak nepomaha a je to aj drahé..(30 min 8euro)
Druhá možnosť je operácia ale mne už to nechcu urobyť že to mám bars velké a hrozí roztrhnutie celeho brucha..navrchli mi plastiku na vlastnú zodpovednosť
@dubek dievčatá, treba si prečítať o diastaze a zrehabilitovat ju... Monika https://rehabwomen.com robí zázraky... 🙏😇
Ano,Monika je top,je to drahsie,ale oplati sa to
@bozenkad27 ďakujem, skúsím to objednať....každý sa ma spíta či som tehotná..uz pol roka cvičim sm system a nepomáha..horšie je že som pri pôrode dostala aj herniu disku..malý bol veľmi velký..celý ma roztrhol a mam problemy aj s cvičeným kvôli chrbtici
@ildiko36 o to dôležitejšie je cvičiť pod dohľadom odborníka na diastazu! Monika je veľmi šikovná...
@bozenkad27 ja chodim na rehabilitaciu a sama to platím..zatial bez zmeny..mam cca 14cm diastazu
@ildiko36 14 cm?
@dubek skus si precitat nieco o diastaze,pravdepodobne ju mas,to len moja rada pred tym ako zacnes cvicit