Mamicky pred vcerom sa mi vyhodila na nohe taka vyrazka cervena v strede bol taky mali bieli pluzgierik ten mi praskol a mne sa to cele zvacsuje neviete co to moze byt ? uz to mam asi cm krat cm velke a strasne okolo toho cervene a boli a stipe to...prikladam aj foto..
Foto bolo rano teraz je to este vacsie a cervensie okolo...
Nemoze to byt pasovy opar? Ten sa moze vyhodit hocikde na tele, aj na nohe. Ja by som s tym zasla zajtra k lekarovi...
Nic to nie je, kludne chod spat
Smer kozne😊
@seahorse27 pásový opar sú vraj vyrážky v tvare pásika 😉 čiže tvoria nejaký pás
@janka2273 moja známa to mala v tvare kruhu alebo elipsy na nohe.
@seahorse27 a čo jej zistili?
@janka2273 vsak herpes zoster - pasovy opar.
@seahorse27 jáj 🙂 lebo som nevedela,na čo konkrétne reaguješ 🙂 🙂 🙂
moze to byt pasovy opar netreba to odkladat treba ich k lekarovi 🙂
Presne tak vyzerá pasovy opar--
Mne to vyzera na vitiligo...tvoria sa ti dalsie pluzgieriky?
Pardon zle mi napisalo...impetigo malo byt 😉
@asimon vitiligo asi nie, pri nom ide stratu pigmentu v pokozke na urcitych miestach - vznikaju biele skvrny na kozi.
žeby flegmona? mna niečo uštiplo pred mesiacom, na druhy deň pľuzgierik, horuca noha, o ďalší deň to už bola zapalena cela noha a doktorka len pozrela a hned Inj. dithiaden a hydrocortizon, ATB, fenistil, obklady a chladiť..... čiastočne červene dodnes a vraj to tak zvykne ostať veľmi dlho, ale samozrejme nemusi to byť to isté, istí to len lekár, držím palce :D
@seahorse27 zle som odoslala,chcela som napisat impetigo...ano viem,co je vitiligo...to som napisala hlupost ale nechtiac 😊😊😊
@asimon hej, uz som som si všimla, ale az po odoslaní komentu 😊
Syn mal take iste. Smer kozne. Streptokokova infekcia. Antibiotika vnutorne aj antibiotikova masticka. Po zacati liecby zlepsenie z hodiny na hodinu - neverila som.
Jedine som si vycitala, ze som nesla skor a skusala bludne babske recepty z internetu.
@erika272 chcela som len tak zo srandy napísať, lepra.....lebo fakt nikdy nepochopím prečo človek s hnisajúcou zapálenou dierou v nohe nejde rovno k doktorovi, ale radšej po pár dňoch čakania hodí foto diery na forum, veď snáď mi to tu niekto vylieči.....
nič v zlom, nič osobne, ale utekaj k doktorovi, ten ti pomôže najlepšie.
k tej lepre zo srandy......neviem neviem po tom ako som si pozrela pár obrázkov......