Dobrý deň, prosím vás je tu niekto kto bol za očkovaný do 180.dni po prekonaní covidu a prišiel mu na toto covid pass plne zaockovanej osoby? Ďakujem
@evkaor osoba zaockovana 1.davkou do 180dni od prekonania je PLNE OCKOVANOU OSOBOU
@matkahelka ale kde nájdem na to potvrdenie?
@evkaor ake potvrdenie?
@matkahelka covid pass, prišiel mi pass, kde mam spomenuté očkovanie 1/2, platnosť je rok, ale prekonaný covid tam nieje.
@evkaor covid si mala potvrdeny pcr ci antigenom? ak antigenom, mas smolu, to sa s covid passom sparovat neda. ak pcr, volat/pisat na nczi, ze doslo k chybe
@matkahelka pcr
@matkahelka ved toto, nedá sa tam vôbec dovolať... Ďakujem.
@evkaor volaj/pis na nczi, ze to nemas nacitane. moj muz mal s tym tiez problem
@matkahelka on to riešil telefonicky, áno? A v tom. Covid páse ma uvedené aj očkovanie aj chorobu?
@matkahelka ďakujem, pomohla si mi. Pekný večer
@evkaor nevedeli sme sa dovolat. tak sme pisali na messenger nczi. hned reagovali. do 3.dni to mal v covid passe.
@matkahelka ďakujem. Už som tam napísala.
@janai1 skus si precitat vyhlasku, ci info na UVZ, ci clanok v nejakom relevantnom mediu. nie, netyka sa to len prekrocenia hranic.
@matkahelka čítala som a tiež viem co mi povedali v nczi a ruvz keďže som tiež mala covid 🙂 ale ved nie je to môj problém... Už vidím ako jej niekde budú po skončení platnosti covid passu uznavať 1 vakcínu z 2
@matkahelka ďakujem, napísala som na messenger, ako ste mi poradili. Už mi odpísali, že ma zajtra budu kontaktovať, niekde sa stala chyba. Ďakujem moc.
@esterba citat vieme?
@matkahelka prosim vas po akej dobe si mozem stiahnuť covid pass o prekonani. Ako vas manzel postupoval? Ďakujem
@evkaor nie... Ak ti prišlo ze máš 2/2 tak je tam chyba treba volať na nczi