ČO NA SUCHÉ PERY?

chantall_svk
23. apr 2020

Ahoj Žienky,
Prosím Vás o radu. Už mám hrooozne dlho problém s vysušenými perami, až sa mi šúpu, tvorí potom herpes (na ten mi celkom zaberá Zovirax). Čo sa týka pitného režimu, tam by nemal byť problém. Skúšala som už rôzne balzamy z drogérií, vajíčko od Oriflame, kokosový a olivový olej.....už neviem čo si dať, ešteže nosíme tie rúška 😉

deean
23. apr 2020

Balzam Nuxe 😉

chantall_svk
autor
23. apr 2020

@deean ďakujeeem, vyskúšam.

helcanw
23. apr 2020

U nás zaberá len jelení loj. Niet nad klasiku 🙂

juliettka88
23. apr 2020

Ja pouzivam Lipsku, je to aloe v tycinke, cize prosobi protizapalovo aj na prip. herpesy.

emmi101
23. apr 2020

Ja som si vyrobila doma balzam a ten mi je najlepší, ešte je aj univerzálny, že ho môžeš použiť aj na suché miesta na rukách alebo kdekoľvek na telo, ja mám napríklad aj lakte strašne suché tak to si s tým natieram tiež. Kúpila som si kocku včelieho vosku a roztopila som ju v sklenom poháriku vo vodnom kúpeli spolu s olivovým olejom

mirkava
23. apr 2020

@chantall_svk ja pouzivam taky modry okruhly z dm... nedam na neho dopustit

lujza10
23. apr 2020

Kalciova mast z lekarne.

jaaty
23. apr 2020

calciová masť

zooeynka
23. apr 2020

Jeleni loj. Top.

mirka807
23. apr 2020

Presne viem o čom píšeš ja používam lipsku s aloe vera a musím si poklopat ako mám lipsku herpes má obchádza 😉 vždy si ich objednám viac a je super 😉 kamoške zabrala jediná na kútiky

dracikdrahosko
23. apr 2020

Ja používam klasickú tzv. hrozienkovú masť - Astrid pomádu na pery, niet lepšej a to som už vyskúšala všelijaké značky a nič mi okrem tejto nesadlo. Preto ju mám stále v kabelke a nedám na ňu dopustiť🙂

kajka951
23. apr 2020

Za mňa jednoznačne klasická modrá Indulona

hama_ba
23. apr 2020

@chantall_svk ja mam ten Nuxe (aj tú verziu v tegliku - tu si dávam na noc), a mám ho aj vo verzii tyčinky. Tyčinková verzia mi príde v tomto období hygienickejsia. Ale naozaj ho odporúčam, je to jediný balzam, ktorý som fakt že celý minula. Iné značky som vždy prestala lebo som nemala ten pocit ze by mi to zhydratovalo, a tento si napatlam v hrubej vrstve a je to príjemné.

hama_ba
23. apr 2020

@chantall_svk ináč a ešte taký tip, možno smiešny ale občas si to človek neuvedomí. Neviem ako dýchaš, ale ak dýchaš ústami (ja som zvykla), tak sa riadne vysušuju. Tak ak to robíš, tak skús nosom a mat zavreté ústa.

babulka82
23. apr 2020

@chantall_svk mne obcas pomoze ked si robim pelling na tvar prebehnem aj usta a potom riadne vymastit balzamom hlavne na noc.Ale inak tiez mam problem a takto na jar pri tomto slnku sa mi pery vysusia a hned na to herpes .Inak mne aj labelo zabera take tmavomodre.

arrram
23. apr 2020

Skús vitalos balzam, kúpiš ho v lekárni 🙂

zuzubb007
23. apr 2020

Klasický jeleny loj tiež mám ten problém a loj vždy zaberie uplna topka

ovaaa
24. apr 2020

Len jeleni loj, nema chut je dostatocne mastny a dlhodobo mas pery vlacne.

viera1107
24. apr 2020

@chantall_svk ahoj, presne som sa tu na to pýtala pred pár týždňami..? Dostala som veľa dobrých tipov ako nato.. Chcela som skúsiť balzám Nuxe čo mi tu odporúčali (určite skúsim aj ten keď naň na trafím alebo keď budem objednávať niečo z netu) , ale v lekárni ho nemali len na eshope.. Lekárnička mi to pozerala, že to mám až ekzematické a ponúkli mi balzam Uriage Bariérderm.. Bez vône, farby, cena okolo 8€ ale je ozaj dobrý.. Po pár dňoch peri krásne hladké hydratované.. Balzamy z drogérie mi nezaberali ani tie drahšie..

chantall_svk
autor
24. apr 2020

@viera1107 ďakujem, hneď zajtra skočím do Lekárne. Ja to mám tiež také až chrastavé, zúfalstvo na Ntú už.

chantall_svk
autor
24. apr 2020

@helcanw ten som skúšala, že klasika, ale žiaľ ani ten mi nepomohol.

chantall_svk
autor
24. apr 2020

@juliettka88 kde sa to dá kúpiť? Ešte som o tom nepočula.

chantall_svk
autor
24. apr 2020

@emmi101 kde si kúpila včelí vosk? To mi sa mi tiež hodilo na lakeť a aj na koleno.

chantall_svk
autor
24. apr 2020

@mirkava ten som skúšala a tiež nič 😥

chantall_svk
autor
24. apr 2020

@lujza10
@jaaty tú som kedysi skúšala na suchý nos, vtedy mi nezabrala až potom masť od Kožnej MUDr. Lipocoid.

chantall_svk
autor
24. apr 2020

@zooeynka ten žiaľ tiež nie 😥

chantall_svk
autor
24. apr 2020

@mirka807 kde to kupuješ? Dokonca by aj Priateľovi pomohla, ten máva kútiky, síce len tak 1-2x do roka.

chantall_svk
autor
24. apr 2020

@dracikdrahosko tú som skúšala, zaberá Mamine, no mne vôbec 😥

chantall_svk
autor
24. apr 2020

@kajka951 tá klasická na ruky?