Dobry den nepatri to do tejto skupiny ale neviem kde to mam dat xi . Chcem Vas poprosit co je toto za chrobaka .Mame sietky na oknach tak tomu nerozumiem .
@lubkahubka86 komar???? To mi naslo alebo nieco ze malaria vsak napiste prosim vas normalne
@lubkahubka86 vsak to nam z vonku lieta do bytu .take nieco je na svk ??? No sa mi to nezda ale dakujem
@lubkahubka86 praveze nam to kape na okne same to vyschnina a kapina
@lubkahubka86 Ty si normalna??? Toto je komar? V druhej teme elektrosoky pre gayov lebo su "chori"... ty co si za troll?
@lubkahubka86 píš určite viac, si mimoriadne zábavná, popri tom nám prosím prezraď ktoré že konkrétne štádium vývoja komára je toto. A hneď potom prezraď, aké medikamenty ti podáva tvoj brat psychiater😊. Ak si len troll, ospravedlňujem sa, píš ešte viac a zabávaj nás 👍, len prosím ťa vyhýbaj sa ruským elektrošokom, mohla by si sa retrográdne zmeniť na gaya😊😊😊👍
@daniel69 👍👍👍
@lubkahubka86 Stupil ti na otlak? Aj muz moze mat deti, je o tom vela vedeckych studii, ale nie na slovenskej wikipedii 😂😂😂😂😂😂😂😂
@lubkahubka86 rodinka šibnutých a ty ako sofistikovaná negramotná členka nerozoznáš chrobáka od komára 😂
@lubkahubka86 no nie je. Komar patri do radu dvojkridlovcov, chrobaky su rad chrobaky.
lubkahubka a limcasimca je jeden a ten istý troll.... a je to chlap, mrzí ma to dievčatá že tu psychouš robí zlé meno mužom😂 tak ale je leto, treba byť tolerantný.