Ludia Prave teraz mam silnu uzkost ide ma roztrhat , neviem co zo sebou zajtra rano vstavam na 12 nastku a nemozem spat strašne sa bojim neviem kam mam napísať ....
@beta4 Ak si pod dohľadom lekárov a oni hovoria, že je to psychické, tak by som im verila. Skús sa nejako upokojiť (ja viem, to je rada za 100 bodov 🙄), možno sa choď napiť vody, trošku sa poprechádzaj... Ak je tam niekto s Tebou, tak ho zobuď, že Ti je zle.
Je mi ľúto, že neviem poradiť lepšie.
Ľahni si, otvor si okno a dýchaj, mysli na niečo pekné a dychaj a skús sa upokojiť. Možno budeš viac v klude a podarí sa ti aj zaspať, ale ak môžeš tak niekomu povedz že sa necitis dobre aby bol pri tebe keby bozechran niečo
@beta4 toto som mala rano som sa zobudila stale chytila ma uzkost,.. busilo mi srdce, potila som sa a myslela , ze ma slak trafi.. lahla som si na chbrat a dzchala z hlboka vydych nadych a dokola.... potom som sa sustredila na to dychanie a uvolnilo sa mi telo a poto som sa prinuila zaspat a zaspala som...ale viem, ze kazde ranot onemoze byt..treba fungovat normalne
@beta4 Ahoj, možno trpíš úzkostnou poruchou. Navštív svojho obvodného lekára a zdôver sa mu. Podľa závažnosti ťa pošle buď za psychológom (ktorého môžem vyhľadať aj sama), alebo psychiatrom. Neboj sa, ide o pomerne častú poruchu. Existuje na ňu celý rad dýchacích a iných cvičení, s ktorými ti pomôže psychológ, v ťažších prípadoch medikamentózna liečba u psychiatra. Ale neboj sa, dá sa s tým žiť aj bojovať! Drží ti palce!
mas nejake ťažkosti v práci? vela stresu, nátlaku, zly kolektív, ťažká fyzická práca?
Kde je problém? Prečo tvoja psychika takto reaguje? Čo konkrétne ťa trápi? Lebo od toho podľa mňa treba začať 😉
Vypi si ráno caj z medovky, alebo ľubovník bodkovany, daj si magnesium. Pusti si prijemnu hudbu, Keď nepomoze, tak k dr.
@kakawah s ľubovníkom bodkovaným opatrne, je to droga s účinkom podobným antidepresívam, problém je, že väčšina ľudí si ho nevie správne dávkovať. V lepšom prípade sa vyhádžu bodkami (od toho ten názov byliny), ale následky môžu byť aj vážnejšie.
Dievčatá nejak sa to rozmohlo..tiež mám problémy rovnakého charakteru.. neviem,čo je to za pliaga.
Prečo sa bojíš? Čoho? Vieme Ti nejako pomôcť? Môžeš napísať sem, tu vždy niekto je. Poradíme, pomôžeme.