Chĺpky medzi prsiami, na bruchu a na chrbáte

27. jún 2023

ahoj pridám foto do komentov. mám takeho chĺpky medzi prsiami, na bruchu, na chrbáte. fotka je odfotené pod prsiami to miesto. asi to je tým že ako 15ročná som si to holila.teraz mám 23 je tu niekto kto ma až takéto chĺpky tiež? nie je to nejak vidno, ale teraz keď je leto a veľa svetla, ľudia okolo mma si to asi všímajú a je mi to nepríjemne. väčšinou som nosievala dlhšie veci ale už ma to nebaví a viete mi poradiť čo s tým? pripadne, keby vidíte ženu takto vonku keď je v tielku, príde vám to nechutne alebo čo by ste si o mne mysleli? na laser nemam peniaze, neviem čo s tým… nechávať to tak už nechcem

autor
27. jún 2023

všade vídavam ako zeny nemajú nikde ani chlp, hlavne takto na bruchu medzi prsiami a chrbát 😩

majusikk
27. jún 2023

Holime sa

vamajka
27. jún 2023

Tak vidis doplatila si na pubertacku nerozvaznost a ano je to cudne na zene

rebrambora
27. jún 2023

Depilacny krem, alebo laser.
Horny koment vyhod z hlavy, nieje to na zene cudne, mne ta toto napr. v tehotenstve stalo, ludia robia v puberte horsie veci.
Mozes sa aj oholit.
Mas moznost ale, nechat si vytahat farbu slnkom.

petulda333
27. jún 2023

Ja to mam tiez tak. Na laser nemam,to by som asi musela predat dom. 🤣 zvykla som si. A tieto casti som si nikdy neholila. Muzovi to nevadi,a to mam aj zadok taky a ruky uplne dlhe chlpy,ale tie si holim

vemi23
27. jún 2023

Opaluj sa na slniečku

21021996
27. jún 2023

Na bruchu depilujem pasikmi z drogerky raz za mesiac. Len od pupka dole inde nemam. Inac velke percento zien ma chlpy vsade. To ze vidis na nete bez uplne tie vsetky chodia na laserovu a depiluje sa cele telo tj brucho zadok no vsetko. Niektore o tom aj hovoria🙂)

januska12323
27. jún 2023

Chlpy rastú všade, niekomu menej, niekomu viac. Na týchto miestach viditeľné nemám ale na rukách áno, a teda je mi úplne jedno či ostatné ženy majú bezchlpé ruky alebo nie, mne sa holiť nechce tak keď sa im nepáči stačí sa pozerať inde.

pralinka25
27. jún 2023

presne tak kazdy ma chlpy len niekto ma svetle a kratucke tak to tak nevidno. ja by som si to na tvojom mieste asi vydepilovala. holit to asi nebude dobry napad. tie chlpky nevyzeraju nejake pevne hrube tak by asi ani depilacia nemusela prilis boliet. aj mnohi muzi sa depiluju na hrudi.

juliacenc
27. jún 2023

Ochlepnie je prirodzena sucast tela ci uz zenskeho, alebo muzskeho. Nie je na nom absolutne nic cudne ani zle. Ak chces pre svoju potrebu si ho oholit, odfarbit aby si sa citila lepsie tak je to tvoja vec. Ak nechces nechaj tak neries, tiez je to tvoja vec.

veselo_neveselo
27. jún 2023

To je uplne normalne. Ved odstup na meter a pol od zrkadla, ci si ich uvidis 🙂
Porast ma kazdy, niektori svetlejsi, ci redsi, ale ma kazdy, takze to pust z hlavy. Daj kratasy a triko a bez von za zabavou.

nevenka
27. jún 2023

Ja mam horsie, brucho ako chlap, holim, nemam na laser, tak co...🤔

autor
28. jún 2023

ďakujem 😄