Chcem si dať zväčšiť pery - vaše názory

labela76
25. dec 2020

Ahojte chcem Vás poprosiť o radu. Už dlhšie uvažujem nad tým dať si zväčšiť svoje pery najmä pre moju vrchnú peru pretože mám ju veľmi úzku. Keby som do toho išla tak skutočne iba 0,5ml. Viete mi poradiť a povedať svoj názor či by to vypadalo dobre. Ďakujem

acrobaleno
25. dec 2020

Ak su tu odbornicky? Ale neviem ci niekde sa da kupit iba 0,5 ml. Ide to iba od 1ml. Hlavne je ako sa citis ty. Ked chces tak si daj. Ja si idem dat buduci rok.

inull5
25. dec 2020

@labela76 ja by som si dala radšej spraviť kolorovanie vrchnej pery tetovanim.

evora
25. dec 2020

Ak su toto tvoje pery aj zuby, tak si môžeš gratulovať. Krásne oboje. Uplne mi to pripomenulo speváčku Thaliu 🙂
Ak si ale na 100% rozhodnutá, rozdelia ti 1 ml tak, ze 0.5 daju do pier a zvyškom skoriguju co treba. (Bud ustonosove ryhy, alebo vrásky inde na tvari). V NR to takto robia napríklad v lasercentre.

moonlight1210
25. dec 2020

Ak uz tetovanie, tak semipermanentne, ktore casom vybledne a strati sa.
Lebo oci, pery, usta, obocie, to vsetko vekom meni tvar, ked koza straca pruznost a crty postupne klesaju. Takze tetovanie moze zvyraznit prave tento “upadok”, alebo nechcene vytvorit grimasu, ktoru bude casom treba pracne kazde rano (aj v priebehu dna) domalovavat, aby sa skorigovala.

babovka2321
25. dec 2020

@labela76 zavidim take pekne zuby, naozaj :D

mirage
25. dec 2020

nadherne zuby aj pery, nepichala by som si nic umele.

labela76
autor
25. dec 2020

@evora áno fotky sú moje a rozhodnutá ešte vôbec nie som pretože mám veľký strach že mi to môže veľmi zmeniť tvár aj všetko. Pritom veľmi po väčších perách aspoň o kúsoček túžim. Aspoň väčšia kontúra na vrchnej pere.

inull5
25. dec 2020

@labela76 ja ti odporúčam permanentny make up pier, ja som spokojná. Tiež som mala užšiu vrchnú peru. Podľa foto si myslím ze máš takú menšiu pusu a predpokladám ze aj tvar je menšia a môj názor je ze pichnutie pier by pôsobilo v tvojom prípade lacno. Nepokaz si to.

labela76
autor
25. dec 2020

@inull5 vedela by si mi odporučiť ten permanentný makeup?

babovka2321
25. dec 2020

@inull5 ako dlho mas ten permanentny make up pier, ak sa mozem opytat? Lebo co viem, aj obocko casom prestava vyzerat tetovane tak dobre a casom sa ciastocne hrany rozpiju/vyblednu, na pery by som to rozhodne neriskovala, ze to bude treba potom zasa pretetovavat donekonecna alebo maskovat. Nie som zastanca pichania pier ale podla mna to je aspon docasne, co je super pre pripad nespokojnosti.

inull5
25. dec 2020

@labela76 robil mi ho jaro nosko v Bratislave. Pozri si naňho recenzie.

labela76
autor
25. dec 2020

@inull5 ďakujem

labela76
autor
25. dec 2020

@babovka2321 ja som počula že je to veľmi bolestivé

inull5
25. dec 2020

@babovka2321 tak obočie mam asi 6 rokov, mala som aj linky, tie už nemam a pery nám cca 1 rok.

inull5
25. dec 2020

@labela76 možno, ale u jara noska to určite neboli.

babovka2321
25. dec 2020

@inull5 a linky vymizli uplne? Nevyzeralo to zvlastne v tom medziobdobi, ked mizli? Obocie podla mna nevadi, ked sa nejako rozpije alebo bledne, lenze pery s neostrymi hranami by podla mna vyzerali zvlastne no. Hlavne je, ze kazdeho pokozka to prijme inak, aj inaksiu trvanlivost to ma podla typu pleti, ja by som sa teda bala vysledku po nejakom case, pery potom dost pritahuju pozornost...ale obocie by som si dala uz tiez, len aktualne nemozem

inull5
25. dec 2020

@babovka2321 takto, stáva sa, že o obočie ide po čase do ružovej, modro sivej ale to sú nekvalitné pigmenty. Linky sa stratili ani netuším ako, a vidno to bolo v mojom prípade minimálne, resp.pri veľmi detailom pozretí z blízka. Okrem toho linku som si kreslila keď sa strácali , čiže nič nebolo vidno. S perami som zatiaľ spokojná, dávam iba balzam a som vybavená. Opticky mi ich zväčšil a mne to stačilo, nechcela som pichať do nich kyselinu ani nič iné, lebo nechcem žiadne kačaciny😊

inull5
25. dec 2020

Takto vyzerajú.

aylinn
25. dec 2020

Keď nepôjdeš na pery cez zlavomat za 100€ ale pôjdeš k poriadnemu odborníkovi , tak to určite lacno vyzerať nebude. Nie každý doktor chce na klientoch iba zarobiť. Poriadny odborník vie čo kde a koľko presne pichnúť tak aby to vyzeralo presne tak ako ty chceš. Dá sa pichnúť 0,5ml , zakupis si 1ml a polku ti odloží ak by si chcela dopichnut niekedy.
KH sa veľmi rýchlo vstrebáva, čím si mladšia tým rýchlejšie sa ti to vstrebe a tiež záleží od materiálu.
Ešte som nevidela človeka , ktorý by vyzeral zle po 0,5ml 🙂👍🏼 Chod na to pomaly a ľutovať nebudeš.
Žiadne tetovanie pier ti tvoj sen o väčších plnšich perách nesplní 😂

marcellka32
25. dec 2020

Salón Jaro Nosko-nemam pery od neho, ale viem, že robí permanentný make-up, ja odporucam jeho zenu- lashlift, pozri na FB beauty studio-ingrid noskova, má tam fotky svojej práce a aj mužove...pery aj obočie jej robí muž, je tam aj video...na tie pery si ja netrúfam, aj keď mi priamo Jaro pobedal, že by to vyzeralo dobre...a obočie ako robí sa mne nepáči..ale lashlift odporucam

marcellka32
25. dec 2020

A ak pichnúť tak na overenej klinike, žiadny zlavomat

katulik123
26. dec 2020

Radšej si daj pichnut než dat permanentný mejkap, ja si neviem pomôcť, ale príde mi to neskutočne lacné, veľmi to zostaruje podľa mňa... 🙈

mon29
26. dec 2020

@labela76 mas pekne pery aj zuby, naco kazit nieco co ti priroda nadelila.. najlepsiu pracu robi aj tak ona🙂 vyzerat jak stado🤷‍♀️ ja by som dotoho na tvojom mieste nesla.. ale ked chces tak aspon overenu kliniku, nech nelutujes.. ved vyskusaj tych 1ml.. ono sa vstrebe..a uvidis potom ci si budes doplnat,alebo trieskat hlavu o múr.😆

panorek
26. dec 2020

No podľa mňa zbytočne zásahy do krásnej ženy. Načo, načo to všetko?

ktochytavzite
26. dec 2020

@labela76 viesco mas pwlmw pery hl prirodzeene umelinu vidis na kilometre hlavne z profilu to vyzera otrasne tak neprirodzene

noami12
26. dec 2020

@labela76 ja som si dávala pery už viac krát, nakoľko po určitom čase to stratí efekt. V prvom rade si musíš zaplatiť za 1ml, čo si myslím ze doktor ti povie ze ti ho rozdelí, lebo prvé sa nerobí na efekt zväčšenia ale kontra, no na tu konturu keď som bola 1x minul skutočne 1ml. Pokiaľ by si chcela aj efekt tak ten by ti spravil až na budúce, samozrejme robia konzultácie že čo vlastne chceš a co oni odporúčajú tebe 😊 1x som si pery dávala robiť na Cypre, v tedy tam mi dali 0,5ml lebo tam sa dá zakúpiť aj 0,5 ml tam som bola najspokojenejsia a musím povedať, že kyselina ktorú to robil asi bola veľmi kvalitná lebo ten gél som cítila v perach naozaj dlho. Ale tak aj cena tam bola vyššia ako tu za 1ml.
Co sa týka tu Slovenská, tak bola som v Malackách, prístup bol v pohode, ale efekt bol iba krátky ( nejaké 2 mesiace, ani nie) tam som bola 2x a aj po 2x efekt nič moc...
Potom som bola v Bratislave vedla polusu v Tower budove myslím ze na 13 poschodí, je klinika. A tak maximálna spokojnosť 👌teraz aj švagriná dostala pod stromček poukážku na pery práve k nim, na moje odporúčanie 😊

kikaaa444
26. dec 2020

Ja si pery dávam a neľutujem . No tato otázka snáď patrí niekde inde nie? Ako my môžeme vedieť či by to vyzeralo dobre , v prvom rade musíš ísť za odborníkom a oni už najlepšie vedia kde a koľko potrebuješ . A keď už tak prvý tak ti nebude vidno ani ten 1ml.. nie to 0,5ml. Takze nemaj obavy. Je to dlha cesta , keďže kyselina sa rýchlo Vstrebe a často tiež nemôžeš chodiť . Neboj ten prvý krát ani ten 1ml nebude vidno , lem úplne minimálne takze ta to nezmeni 🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aylinn
26. dec 2020

A prosím ťa nepočuvaj tu tie staromódne hlúposti ako budeš ako každá druha a podobne somariny 😂 keď si chceš zväčšiť pery tak to urob. jemné zväčšenie pier skrášli každú jednu tvar.
Keď doktorovi povieš že to chceš mat prirodzene , urobí ti to tak aby to ani nebolo vidno že to máš pichnuté. Mne sa prirodzenosť nepáči preto mám ako mám. A je mi jedno že som podľa ostatných tuctova, nechutná , kačica, atd 😃 ja sa nepáčim im a oni zas mne. Otom je život 😂

renata1405
26. dec 2020

Ja som bola pred tyzdnom na hydratacii pier a som spokojna.. foto je pred a po. Su tam este mini modrinky.