Ahojte ľudkovia.
Nastúpila som nedávno pred mesiacom do prace po materskej , odvtedy ma skoro každý deň bolieva hlava , niekedy doobeda niekedy poobede. Priznám sa som fajčiarka a keďže v práci sa fajčiť nesmie ani blizko budovy tak napr do 14tej nefajčím vôbec , čo keď som bola doma som si zapálila aj ráno aj doobeda na obed ... rozmýšľam ci to nieje dáky abstinensky príznak 😂 ci ma niekto skúsenosť s tým ze keď napr prestavali fajčiť tak Vás bolela hlava ?alebo možno jedno z druhým ze je to zmena celkovo po 6 ROKOCH nový režim a deťmi praca do toho?
Len čisto teoreticky ja viem ze niesme lekári ale chcem len skúsenosť ak niekto ma. Ďakujem
@oktobermimi je pravda ze mam nosiť okuliare do diaľky, nemám veľké dioptrie len 0,5 ale okuliare nenosím neviem si na ne zvyknúť už 10 rokov . Tak možno že to naozaj môže byť tým. Ďakujem
@oktobermimi keď tak rozmýšľam aj dosť často zmurim a som citlivá na svetlá vadí mi aj slnko silné aj rôzne žiarovky a pod
Ja som robila to iste, ale teda mala som 0.5prave cilindricke lave normalne do dialky 0.5 a sa mi vdaka tomu zhorsili teraz par dni nazad som bola namerani...
Cauko, z "abstaku" to neni😁 viem, fajcim
Aaaale u mna to bolo o tom, ze hlava ma bolela kvoli ociam... cize okuliare... skus si zajst zmerat oci. Ak mas doveru, na stranke medzy benefitama mas moznost sa objednat zadarmo cez jednu optiku