Častá bolesť hlavy

1. nov 2024

Ahojte ľudkovia.
Nastúpila som nedávno pred mesiacom do prace po materskej , odvtedy ma skoro každý deň bolieva hlava , niekedy doobeda niekedy poobede. Priznám sa som fajčiarka a keďže v práci sa fajčiť nesmie ani blizko budovy tak napr do 14tej nefajčím vôbec , čo keď som bola doma som si zapálila aj ráno aj doobeda na obed ... rozmýšľam ci to nieje dáky abstinensky príznak 😂 ci ma niekto skúsenosť s tým ze keď napr prestavali fajčiť tak Vás bolela hlava ?alebo možno jedno z druhým ze je to zmena celkovo po 6 ROKOCH nový režim a deťmi praca do toho?
Len čisto teoreticky ja viem ze niesme lekári ale chcem len skúsenosť ak niekto ma. Ďakujem

oktobermimi
1. nov 2024

Cauko, z "abstaku" to neni😁 viem, fajcim
Aaaale u mna to bolo o tom, ze hlava ma bolela kvoli ociam... cize okuliare... skus si zajst zmerat oci. Ak mas doveru, na stranke medzy benefitama mas moznost sa objednat zadarmo cez jednu optiku

autor
1. nov 2024

@oktobermimi je pravda ze mam nosiť okuliare do diaľky, nemám veľké dioptrie len 0,5 ale okuliare nenosím neviem si na ne zvyknúť už 10 rokov . Tak možno že to naozaj môže byť tým. Ďakujem

autor
1. nov 2024

@oktobermimi keď tak rozmýšľam aj dosť často zmurim a som citlivá na svetlá vadí mi aj slnko silné aj rôzne žiarovky a pod

oktobermimi
1. nov 2024

Ja som robila to iste, ale teda mala som 0.5prave cilindricke lave normalne do dialky 0.5 a sa mi vdaka tomu zhorsili teraz par dni nazad som bola namerani...