Bolesť hlavy

lucik174
8. jún 2022

Ahojte prosim o radu nastupila som v marci do novej prace kde sedim za počitačom, sem tam niaka služobka, koncom januara som mala uraz na svahu spadla som rovno na zadnu časť hlavy mala som prilbu, bola som na rengen ten bol ok asi tyzden na to som dostala coronu a mala som atrašne bolest hlavy. Ako som nastupila do prace uz asi 3 mesiace kazdy deň ma boli hlava, už sa bojim čo to moze byť 🤦‍♀️ minulý rok v auguste som bola na CT lebo to sa mi hlava strasne tocila a bolela bolo čiste nakoniec to bolo chrbtom ktory je uz ako tak ok. Prekonala som aj zapal stredneho ucha asi mesiac dozadu aj na tom mieste stale citim bolest hlavy aj ked dr.povedala ze ucho je vyliecene. Moja neurologička ma objednala za pol roka. Poradte či to mate niekto rovnake.

sszuzu8
8. jún 2022

Úraz hlavy ti mohol spustiť migrény. ☹️ Aj mne sa toto stalo nikdy predtým som ich nemala

lucik174
autor
8. jún 2022

@sszuzu8 ale ze by ma hlava bolela kazdy den ? 😪

kubkovamama
8. jún 2022

@lucik174 potrebuješ riadne vyšetrenie a určite cviky na chrbticu, zvlášť keď máš zamestnanie za pc

macikovaiveta
9. jún 2022

Môže to byť podvedomý stres, krčna chrbtica a tá spôsobuje bolesti

balaskovae
10. jún 2022

tak kedze si bola na vysetreniach a zda sa je to ok, tazko povedat co za tym moze byt, mne sa napriklad bolest hlavy objavovala aj pri bolesti krcnej chrbtice a ako dozvuk piskania v usiach. co ti poviem telo niekedy velmi zaujimalo reaguje ale potom mi kamoska s podobnymi problemami poradila revitanerv 🙂 a ten mi s odstupom casu pomohol 🙂 nastastie lebo migreny su peklo a este neliecene.

sszuzu8
10. jún 2022

@lucik174 aj mňa tak bolela

henrietkatr
15. jún 2022

@balaskovae tak ono podla mna ani vela ludi nevie ze migrena by sa mala liecit, to je take ze proste to beries ako bolest hlavy vies ako.

flimelka
23. jún 2022

@henrietkatr to je pravda ze to mozno aj vela ludi nevie lebo to beru ako povedzme "standard" co sa tyka bolesti hlavy, ako vseobecne, ale teda mozno treba aj povedat, ze taketo silne migreny mozu byt sposobene z chrbtice, takze aj tu by som si nechala prezriet, ci tam nie je nieco zaseknute.

balaskovae
28. jún 2022

@sszuzu8 a co ti na to pomohlo?
@henrietkatr ano to je pravda, pokial ti mozno niekto nepovie ze to nie je v poriadku aby sa to dialo nejako pravidelne a pri velkej intenzite.

henrietkatr
29. jún 2022

@flimelka no ved to a to podla mna nie je dobre, lebo ako nechcem strasit ale kam to moze az zajst ako neliecene to nikto nevie. @balaskovae hej myslis ze az to ludi ako keby nakopne ze chod na nejake vysetrenie?

balaskovae
30. jún 2022

@henrietkatr no ja si myslim ze hej, lebo napriklad aj moja kamaratka dobra mala takto ze stale problemy nejake, bolest hlavy aj mierne aj migreny, potom nevedela ze ci je to z krcnej chrbtice alebo nedajboze nieco horsie, takze v kazdom pripade pokial sa to cloveku takto cyklicky deje, je lepsie zajst aj za odbornikom 🙂

flimelka
4. júl 2022

@lucik174 a co tebe pomohlo, ked si napisala ze aj teba tak bolievala? 🙂 uz to mas poriesene? 🙂

lobic
30. júl 2022

mne napriklad velmi skodia taketo zmeny pocasia. jeden den krasne, na duhy den ako napriklad dnes prsi a mne ide hlavu rozthnut. je tu niektora tiez taka hakliva na taketo zmeny pocasia?

mladenca
31. júl 2022

@lobic nie si sama. Mne nerobilo dobre ani to teplo a dusno, no mam pocit, ze ako teraz uz treti den prsi v kuse, tak mi ide hlava prasknut este viac a normalne tabletky od bolesti mi teda vobec nezaberaju

lobic
2. aug 2022

to som na jednej strane aj rada,ze to teda netrapi len mna, no na druhej je to take. keby sme taketo problemy nemali, bolo by nam teda sveta zit

flimelka
3. aug 2022

Tak to ani nehovor, kolko problemov by mi tak odpadlo 🙂