Čaga sibírska - skúsenosti

lenkafilkorova
24. jún 2021

Ahojte. Mate niekto skusenost s cagou sibirskou? Rozmyslam nad nou ako nad prevenciou.a na posilnenie imunity. 😊

zuzula507
24. jún 2021

@lenkafilkorova ja som vybrala 2 kury čagy sibirskej na posilnenie imunity a teda drzim sa zdravotne klop klop..cagu mam od ferletak milos z instagramu..velmi som dufala ze pomoze aj ocovi - ten ma vaznejsie dg. a zistili sme ze ma poskodene oblicky tak ju nemoze uzivat a manzelovi by som ju najradsej nasadila tiez ale zase jemu sice davnejsie ale vyslo na alergo ze ma alergiu na brezu takze zial tiez nesmie :/ no recenzie na instagrame si pozrite..tie su fakt uzasne.Ja ju urcite odporucam, podla mna nemate co stratit.Pocas uzivania som inak mala tolko energie to bolo velmi super 🙂

leameleg
26. jún 2021

@lenkafilkorova ahoj určite som za. Moja mamina ju začala brať minulý rok keď mala problém z bruchom. Lekári hľadali príčinu a mysleli si ,že ma zápal pankreasu aspoň tak ukázali výsledky... užívala pravidelne a klop klop klop výsledky ma dobré. Po čage sa cítila lepšie, nebola unavená,ani v strese a určite čaga je malý zázrak. Ale ak móžem poradiť určite od Miloša Ferleťáka

lenkafilkorova
autor
27. jún 2021

@leameleg dakujem 😊 a ak sa mozem.opytat preco prave od toho pana? Mate skusenosti priamo s cagou od neho?

lenkafilkorova
autor
27. jún 2021

@zuzula507 a brali ste ju v akej forme? A od kial ste kupovali?

leameleg
28. jún 2021

@lenkafilkorova chodi priamo do ruska pre čagu

zuzula507
28. jún 2021

@lenkafilkorova tuto mam ja , kvapkala som si do prazdnych kapsul (boli sucastou balenia , pri druhej kure som si dokupila kapsule) a tak prehltala.A objednavala som ju cez instagram -cagasibirska.sk

melania1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
leameleg
21. okt 2023

@walentina7 ahoj on ma stránku cagasibirska.sk stamade rovno objednaj..ja beriem nie tabletky ale extrakt . Ten si kvapkami do toboliek

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
leameleg
13. dec 2023

@walentina7 ahoj ja som začala najprv 3kvp týždeň potom 5kvp

katpav
13. dec 2023

@zuzula507 dobry den a prosim vas to vam niekto poradit ze pri alergii na brezy sa nesmie hiba čaga? Lebo ja mam tiez travy , brezy a k tomu skoro vsetky druhy potravin 😁
Dakujem za odpoveď

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzula507
14. dec 2023

@katpav pokial je alergia na brezu tak sa neodporúča

zuzula507
14. dec 2023

@katpav minuly rok aj mne vysla breza tak som neobjednavala tento rok mi uz breza nevysla tak uz mozem

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
leameleg
15. dec 2023

@walentina7 ja som brala normalne

palikova
8. jan 2024

@zuzula507 Prosím Vás ja mám tiež túto čagu v kapsuliach a má taký zápach ako decht. Aj tie kvapky sú také?

leameleg
8. jan 2024

@palikova áno aj kvapky sú také. Sú v poriadku nemusíte sa obávat

zuzula507
8. jan 2024

@palikova ano aj kvapky

leameleg
8. jan 2024

@zuzula507 musia mať taký decht ... užívam ich dlhodobo a stále taky decht majú.. a to už mám 3 balenie kvp

zuzula507
8. jan 2024

@leameleg aj ja tak zacnem radsej predsa len brala som uz ju velmi davno..akurat zvazujem.ci kapsule alebo opat kvapky ..idem.si to este raz pozriet a ty vidis zmeny po uzivani ?

leameleg
9. jan 2024

@zuzula507 ja na cagu nedám dopustiť.. mne veľmi pomohla. Ja si ju nasadim znova ... nemohla som ju brat lebo som bola po porode ale už je načase sa k nej vrátiť..

micka1978
9. jan 2024

Ahojte,objednala som si čagu a mám k tomu aj nejaký extrakt z brezy,neviem či to mám užívať spolu alebo z nejakým odstupom, ďakujem

leameleg
10. jan 2024

@micka1978 ahoj ja som objednávala zo stránky cagasibirska.sk a mala som len čisto extrakt z cagy

micka1978
10. jan 2024

@leameleg ahoj,už som to zistila,najskôr sa nakvapka určeny počet kvapiek na lyžičku a potom sa to zapije teplou vodou, v ktorej je rozpustená lyžička čagy

jankap10
11. jan 2024

Ja mam alergiu na brezu a beriem cagu v kvapkách. Nič mi nie je. Alergia je na.pel a ten by caga nemala obsahovať . No aj tak sa pre istotu, počas brania, vyhybam konzumácii orechov, pretože majú podobné alergény a mohla by nastať skrizena reakcia.
Poslednú dobu sledujem, že dokonca nemám vobec upchaty nos, ráno keď vstanem, čo predtým som mala stále (alergia.na roztoče). Už som o čage čítala, že si poradila aj s alergiami, myslím ze na tom.nieco bude.

rawmamka
12. jan 2024

@jankap10 Ahoj, v akej konkrétnej forme čagu užívaš ? Poprosila by som ťa aj o info výrobcu, dávkovanie. Vopred ďakujem

jankap10
12. jan 2024

@rawmamka mám ju zo stránky cagasibirska.sk ,nájdeš aj na insta,a vo výbere je kopec pozitívnych recenzií od ľudí, určite si pozri.
Ja mám kvapky, najmenšie balenie, okolo 62eur. Pribalili mi k tomu pár prázdnych kapsúl. Spociatku keď som.zacinala brať kvapky som si len nakvapkala na trochu vody v lyzicke, potom keď som.sa dostala na vyšší počet kvapiek, je lepšie si nakvapkat do kapsuly a tak užiť. Veľmi smrdí..ale pomáha.

jankap10
12. jan 2024