Ahojte. Mate niekto skusenost s cagou sibirskou? Rozmyslam nad nou ako nad prevenciou.a na posilnenie imunity. 😊
@lenkafilkorova ahoj určite som za. Moja mamina ju začala brať minulý rok keď mala problém z bruchom. Lekári hľadali príčinu a mysleli si ,že ma zápal pankreasu aspoň tak ukázali výsledky... užívala pravidelne a klop klop klop výsledky ma dobré. Po čage sa cítila lepšie, nebola unavená,ani v strese a určite čaga je malý zázrak. Ale ak móžem poradiť určite od Miloša Ferleťáka
@leameleg dakujem 😊 a ak sa mozem.opytat preco prave od toho pana? Mate skusenosti priamo s cagou od neho?
@zuzula507 a brali ste ju v akej forme? A od kial ste kupovali?
@lenkafilkorova chodi priamo do ruska pre čagu
@lenkafilkorova tuto mam ja , kvapkala som si do prazdnych kapsul (boli sucastou balenia , pri druhej kure som si dokupila kapsule) a tak prehltala.A objednavala som ju cez instagram -cagasibirska.sk
@walentina7 ahoj on ma stránku cagasibirska.sk stamade rovno objednaj..ja beriem nie tabletky ale extrakt . Ten si kvapkami do toboliek
@walentina7 ahoj ja som začala najprv 3kvp týždeň potom 5kvp
@walentina7 ja som brala normalne
Ahojte,objednala som si čagu a mám k tomu aj nejaký extrakt z brezy,neviem či to mám užívať spolu alebo z nejakým odstupom, ďakujem
Ja mam alergiu na brezu a beriem cagu v kvapkách. Nič mi nie je. Alergia je na.pel a ten by caga nemala obsahovať . No aj tak sa pre istotu, počas brania, vyhybam konzumácii orechov, pretože majú podobné alergény a mohla by nastať skrizena reakcia.
Poslednú dobu sledujem, že dokonca nemám vobec upchaty nos, ráno keď vstanem, čo predtým som mala stále (alergia.na roztoče). Už som o čage čítala, že si poradila aj s alergiami, myslím ze na tom.nieco bude.
@rawmamka mám ju zo stránky cagasibirska.sk ,nájdeš aj na insta,a vo výbere je kopec pozitívnych recenzií od ľudí, určite si pozri.
Ja mám kvapky, najmenšie balenie, okolo 62eur. Pribalili mi k tomu pár prázdnych kapsúl. Spociatku keď som.zacinala brať kvapky som si len nakvapkala na trochu vody v lyzicke, potom keď som.sa dostala na vyšší počet kvapiek, je lepšie si nakvapkat do kapsuly a tak užiť. Veľmi smrdí..ale pomáha.
@lenkafilkorova ja som vybrala 2 kury čagy sibirskej na posilnenie imunity a teda drzim sa zdravotne klop klop..cagu mam od ferletak milos z instagramu..velmi som dufala ze pomoze aj ocovi - ten ma vaznejsie dg. a zistili sme ze ma poskodene oblicky tak ju nemoze uzivat a manzelovi by som ju najradsej nasadila tiez ale zase jemu sice davnejsie ale vyslo na alergo ze ma alergiu na brezu takze zial tiez nesmie :/ no recenzie na instagrame si pozrite..tie su fakt uzasne.Ja ju urcite odporucam, podla mna nemate co stratit.Pocas uzivania som inak mala tolko energie to bolo velmi super 🙂