Ahojte slecny, viem ze sa to tu uz riesilo, avsak, moja otazka je, tie co ste mali skusenosti s busenim srdca po vakcine a zvysenim tepom (okolo 70-80), ci ste brali nejake lieky na to a kolko vam cca pretrvavali tieto potiaze. Dakujem velmi pekne.
Toto naozaj nie je zvyseny tep, zrejme si zbytocne nahovaras nieco co nie je.
@vanda323 no ja mavam bezje okolo 55. viem ze je to mierne zvyseny tep ale busenie srdca mam...
Na tep 70-80 ti nikto žiadne lieky nepredpíše, keďže je to normálny tep.
@kristinalu kedy si bola očkovana?môžeš to mať z toho veľa ľuďom sa to stáva, ale po pár dňoch to prejde
To je môj tep v kľude 😀
Viem presne o com hovoríš, ak máš telo nastavene na 55,tak pri 70 nevie co s tým, nič len magnézium, lenže ten znižuje aj tlak
@kristinalu Chápem. Tak skús zavolať obvodnej nech ti predpise Magnosolv mne to pomáha na búšenie srdiečka
Takýto tep keď mám sa radujem..ja mám taký tep a to beriem lieky na zníženie pulzu..máš normálny tep buď v kľude 🙂
To nie je zvyseny tep. Na busenie srdca (ostalo mi to po kovide) mi lekarka predpisala magnezium Magnosolv.
Ja som mala problemy, z bezneho 65 v pokoji mi vystrelil na 110-120 v sede, 150 v stoji. Bola som i na kardio a lekar mi odporucil covirin ( je to volnopredajny doplnok) , behom tyzdna sa tep upravil a mierne klesol ( tak ze mi uz nebolo na odpadnutie v stoji aspon). Ked som po mesiaci vysadila opat mi naskocil vysojy tep, tak som dobrala 3 balenia.
Tedaz som polroka po vakcinacii, covirin uz neberiem, mam v pokoji okolo 70-75 povacsine, tak sa to nastastie upravilo.
To nie ke zvýšený tep.. Tento mam bezne v klude.. Takze bez obav.
@luccija pred 2 tyzdnami. Odvtedy mam tento problem.
@danielahamar Dakujem Daniela, presne tak, viem ze velmi vela ludi by boli za takyto tep radi, len ja nie som zvyknuta...
@c_est_la_vie Dakujem velmi pekne, toto pomohlo!
@c_est_la_vie dúfam,že už nepôjdete na ďalšiu dávku. 😥
@kristinalu
@c_est_la_vie je to prosim Ta Covirin vyzivovy doplnok?
@kristinalu ano. Inak odporucam online objednavat, je to dost drahe a online je to cca o 10 eur lacbejsie
@ankare momentalne nemam v plane 🙂
@ankare neplanujem.
@vanda323 Dakujem velmi pekne Vanda. Beriem uz tyzden ale zatial zmeny nevidim... Ako rychlo Vam to zabralo? 😊 Dakujem!
@kristinalu keby si mala tak 100 tak sa da uvazovat, ale 70-80?
@euka210 Ano rozumiem, ale celkovo sa necitim dobre, mam busenie srdca a pre mna je normalny tep 55, nie som na to zvyknuta.
@vanda323 ty si ešte stále tehotná? 😀
@kristinalu ja som mala búšenie (a mám) po covidoch. vždy to trvalo príliš dlho.... a bolo (je) to otravné. a to som rada, že som obišla "len" s týmto viac-menej. a pod pojmom búšenie cháp buď tep 110 a viac alebo síce normálny tep (do 80), ale také silné rany mi dáva srdce, že to až cítim v hrudi, proste tento stav poznám z minulého roka a teraz opäť. zakaždým pár týždňov až 4 mesiace po covide :( paradoxne, po očkovaní som takéto veci nemala...
@panelacikova Ach ani nevrav 👍😄😄😄
Mám pocit že už rok som tehotná 😄😄😄
Som v 35. Týždni.
@kristinalu Není zač. Zabralo to do týždňa.
Verím že sa Vám stav zlepší tak aby to vyhovovalo Vášmu telu ♥️
@panelacikova si mala druhý x COVID?mne také silné búchanie a preskakovanie sa objavilo 2 m po Covide bola som u kardiologicky echo, holter, ale nič sa našťastie nezistilo Bolo to veľmi nepríjemné take silné busenie
@kristinalu ty si zvyknutá na svoj tep, takže jasné, že Ti to je nepríjemné.Ja by som išla k lekárke pre istotu kamarátke dali betablokatory, keď to mala.Ona si aj sanitku volala čo jej bolo zle, na šťastie to po chvíľke prešlo po vakcinacii.
@panelacikova Tak dufam ze aj Vam to prejde. Presne ja mam tu 2 variantu tep do 80 ale srdce mam pocit ze mi chce vyskocit z hrude. Viem, ze to nie je nic tak strasne len sa pri tom neviem na nic sustredit...
@luccija Dakujem velmi pekne... Prave tym betalblokatorom sa chcem vyhnut, lebo vacsina ludi ak to zacne brat to uz nevysadi...
@kristinalu To není vôbec zvýšený tep. Akože nech sa vyjadrí aj niekto skúsenejší ale podľa mňa je yo úplne normálne. Ja som síce tehotna, a nedávno som mala holter kt. Mi zaznamenal tep 154 a nijak sa to u mňa nerieši