Bude pravda, že sa v máji vrátime do bežného života?

hrajka
25. mar 2020

Myslite si ze to co povedal pan profesor Krcmery ze sa vratime do bezneho zivota v maji bude pravda?

jana137
25. mar 2020

Kedze vravel koniec maja, co su este 2 mesiace, tak je mozne vsetko..to je este strasne daleko

lucinka1988
25. mar 2020

@hrajka ja sa s jeho názormi veľmi stotožňujem, je to veľmi múdry človek, takze áno, myslím, že to bude plus mínus presne, ako vravel..

matkahelka
25. mar 2020

@hrajka prof.Krcmery takmer presne predpovedal, kedy k nam covid dorazi, takze ano, verim mu.

merkelica
25. mar 2020

nie

veronikaszabova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kikaaa444
25. mar 2020

Áno verím mu , raz len ma s vírusmi a nie hocijakými skúsenosti , ťažké to čo povedal ma podložene reálnymi skúsenosťami , i keď nie konkrétne s týmto ale v konečnom dôsledku vie čo od takýto vírusov možno očakávať takze áno verím mu . Zato neviem kde vláda nabrala výpočty že za dva mesiace bude na Slovensku 500 000 nakazených keď toľko nebolo ani dokopy na celom svete za 3-4 mesiace 🤦🏽‍♀️

777januska777
25. mar 2020

Ja by som mu verila, ale keď vidím ako fungujú iné štáty v Európe, tak si myslím, že to v máji nebude, to by museli byť všetci disciplinovaní a nie len pár jedincov. Teda aspoň podľa mňa.

kengurica
25. mar 2020

@kikaaa444 nakazení - nerovná sa diagnostikovaní.
Ani Čína to ešte nemá za sebou úplne.
Prof.Krcmery je múdry odborník, ale žiaľ nie jasnovidec.
Keď to vypuklo v Číne koncom minulého roka, tvrdil, že pravdepodobnosť, že sa to roznesie do Európy je minimálna. ( Skúsim pohľadať ten článok)
Ja si myslím, že máj aj jun bude u nás ešte dosť rušný.
Ale bodaj by mal Krčméry pravdu ...

kikaaa444
25. mar 2020

@kengurica nema ale rozhodne nie sú tam kde boli pred troma mesiacmi . A na tak veľkú krajinu dosť veľký pokrok. Viem že nakazení a diagnostikovaní nie je to iste , každopádne vláda trepe a na tieto výpočty z kade prišla fakt netuším . Radšej budem zdieľať názor niekoho kto o vírusoch ako takých napísal aj nejakú knihu . To ako to bude naozaj nevieme nikto . Treba len verit a každý už nech si myslí ako chce pravdu naozaj nevieme nikto .. dozvieme sa ju snáď o pár mesiacov a pozitívnu ..

hrajka
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronikaszabova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hrajka
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hrajka
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronikaszabova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronikaszabova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hrajka
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hrajka
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
klarisa0801
26. mar 2020

Baby máte potrebu sa tu furt dohadovať ?

hrajka
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hennyinnsbruck
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronikaszabova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hennyinnsbruck
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sunyrose
26. mar 2020

Ja si myslím, že sa to u nás ukľudní tak v auguste....

klarisa0801
26. mar 2020

@hrajka no to vidím že patria do kategórie "mám v pazi" je situácia aká je a není to sranda človek vstane a nevie čo bude. Mne to do smiechu vôbec nieje

klarisa0801
26. mar 2020

@hennyinnsbruck smiat sa není zakazane ale robiť si stoho srandu smiešne teda vôbec nieje 🤮

veronikaszabova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
klarisa0801
26. mar 2020

@veronikaszabova no podobne tiež som doma z malým a nie nepomôže ale robiť si stoho žarty no neviem !!!!nie nepoznám autorku a keď máte medzi sebou nejaké nezhody si ich riešte mimo tejto stránky

jakoma
26. mar 2020

ja verim ze do augusta

veronikaszabova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hiro
26. mar 2020

@kikaaa444 "Zato neviem kde vláda nabrala výpočty že za dva mesiace bude na Slovensku 500 000 nakazených"
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Ak si si nevsimla, tak tu mas graf. Za toho prveho 3,5 mesiaca pribudlo len cca 100 tisic.
Teraz mame 100 tisic dalsich nakazenych len za menej ako 3 dni. Za vcerajsi den pribudlo dalsich 50 tisic.
Pri tomto exponencialnom raste bude nakazenych dalsich 500 tisic do tyzdna - to k tomu: "nebolo ani dokopy na celom svete za 3-4 mesiace".