Myslite si ze to co povedal pan profesor Krcmery ze sa vratime do bezneho zivota v maji bude pravda?
@hrajka ja sa s jeho názormi veľmi stotožňujem, je to veľmi múdry človek, takze áno, myslím, že to bude plus mínus presne, ako vravel..
@hrajka prof.Krcmery takmer presne predpovedal, kedy k nam covid dorazi, takze ano, verim mu.
nie
Áno verím mu , raz len ma s vírusmi a nie hocijakými skúsenosti , ťažké to čo povedal ma podložene reálnymi skúsenosťami , i keď nie konkrétne s týmto ale v konečnom dôsledku vie čo od takýto vírusov možno očakávať takze áno verím mu . Zato neviem kde vláda nabrala výpočty že za dva mesiace bude na Slovensku 500 000 nakazených keď toľko nebolo ani dokopy na celom svete za 3-4 mesiace 🤦🏽♀️
Ja by som mu verila, ale keď vidím ako fungujú iné štáty v Európe, tak si myslím, že to v máji nebude, to by museli byť všetci disciplinovaní a nie len pár jedincov. Teda aspoň podľa mňa.
@kikaaa444 nakazení - nerovná sa diagnostikovaní.
Ani Čína to ešte nemá za sebou úplne.
Prof.Krcmery je múdry odborník, ale žiaľ nie jasnovidec.
Keď to vypuklo v Číne koncom minulého roka, tvrdil, že pravdepodobnosť, že sa to roznesie do Európy je minimálna. ( Skúsim pohľadať ten článok)
Ja si myslím, že máj aj jun bude u nás ešte dosť rušný.
Ale bodaj by mal Krčméry pravdu ...
@kengurica nema ale rozhodne nie sú tam kde boli pred troma mesiacmi . A na tak veľkú krajinu dosť veľký pokrok. Viem že nakazení a diagnostikovaní nie je to iste , každopádne vláda trepe a na tieto výpočty z kade prišla fakt netuším . Radšej budem zdieľať názor niekoho kto o vírusoch ako takých napísal aj nejakú knihu . To ako to bude naozaj nevieme nikto . Treba len verit a každý už nech si myslí ako chce pravdu naozaj nevieme nikto .. dozvieme sa ju snáď o pár mesiacov a pozitívnu ..
Baby máte potrebu sa tu furt dohadovať ?
Ja si myslím, že sa to u nás ukľudní tak v auguste....
@hrajka no to vidím že patria do kategórie "mám v pazi" je situácia aká je a není to sranda človek vstane a nevie čo bude. Mne to do smiechu vôbec nieje
@hennyinnsbruck smiat sa není zakazane ale robiť si stoho srandu smiešne teda vôbec nieje 🤮
@veronikaszabova no podobne tiež som doma z malým a nie nepomôže ale robiť si stoho žarty no neviem !!!!nie nepoznám autorku a keď máte medzi sebou nejaké nezhody si ich riešte mimo tejto stránky
ja verim ze do augusta
@kikaaa444 "Zato neviem kde vláda nabrala výpočty že za dva mesiace bude na Slovensku 500 000 nakazených"
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Ak si si nevsimla, tak tu mas graf. Za toho prveho 3,5 mesiaca pribudlo len cca 100 tisic.
Teraz mame 100 tisic dalsich nakazenych len za menej ako 3 dni. Za vcerajsi den pribudlo dalsich 50 tisic.
Pri tomto exponencialnom raste bude nakazenych dalsich 500 tisic do tyzdna - to k tomu: "nebolo ani dokopy na celom svete za 3-4 mesiace".
Kedze vravel koniec maja, co su este 2 mesiace, tak je mozne vsetko..to je este strasne daleko