Viete mi niekto poradit? Pred 3 tyzdnami som mala uraz. Prudko som stocila nohu na handre mokrej, vyskocilo mi koleno. Koleno by malo byt ok, aj vazy vraveli ze su pevne. Lenze cim je dalej po uraze, mna to koleno strasne boli. Z vnutornej strany ma picha do kolena ako keby ihly mi tam daval, a uz sa mi to tiahne az pod koleno. A tom, ze nohu nemozem zohnut skoro vobec ani nevravim, lebo mam pocit ze mi v kolene nieco brani, a taha. Mal niekto nieco podobne? Ako to dopadlo? Ja som bola v pondelok na MR, ale cakam este na popis. Dakujem pekneee za odpoved
@katka_mirko ahoj,ako si vtedy dopadla?Bola nutna operacia?Mam teraz rovnaky problem..
@cabby88 ano cakam na operaciu. Zial pre tu dobu, sa teraz neda.ale omedzeny pohyb mam vzdy. Uz to nie je take ako pred tym 😪
@katka_mirko ahoj tak ako si to mala prosim ťa nakoniec na MRI? Rozhýbala si to potom alebo pomohla len operácia?
ja ma trosku skusenosti s kolenom...podla tvojho popisu mozes mať poškodeny meniskus a vodu v kolene (menožnosť ohnuť koleno a to tahanie....meniskus to pichanie)....ja mam roztrhnutý krizny väz a vodu som mala už 4x tak....toľko moj nazor podľa tvojho popisu ale MR to povie na 100% kde je problem....držim palce