Bolesti hlavy po prekonaní koromavírusu

spanielocka
17. jan 2021

Dobry den prekonala som koronavírus bude tomu mesiac moje prve priznaky boli bolesti hlavy zimnica a dusilo ma , ale čo ma najviac trapi je ze napr mala
som bolesti hlavy 5 dní a potom to preslo ale teraz po troch tyzdnoch sa bolesti hlavy vratili a kazdy den ma boli hlava uz asi tyzden máte stym niekto skusenost ? stalo sa vam to ?

zojazoja
17. jan 2021

Moja segra toto mala.. Bolesti hlavy aj po 3 tyzdnoch po prekonani.. Treba vydrzat

spanielocka
autor
17. jan 2021

@zojazoja Bozeee to je strasne mna stale boli hlava 😔 uz je to nevydrzanie

zojazoja
17. jan 2021

@spanielocka tak nejaké lieky na bolesť hlavy si treba dať, netrapit sa

mogaa
17. jan 2021

@spanielocka veď to, že niektoré príznaky po skončení tejto podľa niektorých "chrípočky"môžu trvať dlhšie aj po prekonaní.....tento vírus môže zasiahnuť ktorýkoľvek orgán a môže zanechať aj trvalé následky.....koľko ľudí ani po 2-3mesiacoch po prekonaní stále nemá čuch alebo stále kašlú, podobné je to aj s bolesťou hlavy....akýkoľvek príznak môže dlhšie aj po prekonaní pretrvávať.....známa mala Covid pred niekoľkými mesiacmi, stále nemá v poriadku krv - stále má vysoké zápalové parametre napriek tomu že brala už niekoľko druhov ATB, zápalové parametre pretrvávajú......

ovaaa
17. jan 2021

Ja vyše 3tyzdnov bez čuchu a chuti....neviem kedy to skončí hmm

spanielocka
autor
17. jan 2021

@mogaa Boze to je strasne 😔
@ovaaa Nooo mne sa čuch a chuť vratili cca tak za tyzden naprj som citila len tak slabo a potom sa mi to kazdy den zlepšovalo drzim palce nech sa vrati čim skor 🙏🏼

elenajezova
17. jan 2021

Mne sa čuch tiež na 100 percent neobnoovil. Len veľmi pomaly sa vracia... 🙄

oliviabb
17. jan 2021

@spanielocka ja som 2,5 mes. po prekonani a bolesti hlavy mam stale, dokonca sa mi vratilo aj upchatie nosa, k tomu aj kazdodenna unava

spanielocka
autor
17. jan 2021

@oliviabb 😔 tak to ste ma moc nepotešili ja mam take silne tlaky ako za očami ako keby ma obocie bolelo a dutiny a bolest hlavy
@elenajezova Dobrá sprava je ze sa to vracia aj ked pomaly mne sa vracial tiez pomaly rano som napr citila malinko a pocas dna sa mi to zlepsovalo a dalsi den zase rano malinko a potom uz lepsie a lepsie ako plynuli dni

evkaor
17. jan 2021

@mogaa prosím vás, má aj teploty?

luccija
17. jan 2021

@oliviabb
@spanielocka tiez som uz po a necitim sa fit strasne som unavena.Nikto nevie ako zareaguje co to s nim narobi teraz sa vsetko bagatelizuje a o par rokov sa dozvieme, ze sme prekonali malu smrt.Som z toho uz znechutena sorry

spanielocka
autor
17. jan 2021

@oliviabb Ešte som chcela mna ta hlava bolieva aj v noci vas nie ?🤔

luccija
17. jan 2021

@oliviabb aj si bola u ORL pre istotu ci nemas zapal prinosovych dutin?mne povedala lekarka, ze po covide je clovek oslabeny a rychlo chyti nieco ine

spanielocka
autor
17. jan 2021

@luccija Ale
ja nemam ani sopel nic mi neni vobec 🤷🏽‍♀️ iba ma bolieva hlava ale asi sa objednám potom to prejde potom sa to zase vrati nechapem tomu 😔

oliviabb
17. jan 2021

@spanielocka v noci uz chvalabohu nie

oliviabb
17. jan 2021

@luccija nebola som, ked mam zapal dutin to je ine

katarina40
17. jan 2021

@spanielocka moja mama prekonala Covid v novembri takisto ako vy strašne bolesti hlavy mala a neskor sa jej začala hlava točiť máva závraty ako keby jej sla hlava vybuchnúť doktorka ju poslala na magneticku rezonanciu pretože stale nemá tu hlavu v poriadku...držím vám palce ;)a veľa zdravicka hlavne ))

emilllll
13. feb 2021

@katarina40 presne to aj ja mám už mesiac po a stále má bolí hlava a ako píšete k tomu tie zavrate točí sa mi ako na kolotoči.Este len ráno vstanem a už má bolí a to celý deň dokola,dokolecka normálne už som hotová no a ešte keď sa k tomu pridružili tie kolotoče v tej hlave.A keď sa môžem opýtať ako mamka skončila na magnetickéj.Dakujem

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
spanielocka
autor
15. feb 2021

@emilllll No mna konecne pár dni hlava nebolela a dnes ma začala otrasne 🤦🏽‍♀️ mne to napr niekedy vráža az do tvare ako je trojklanny nerv 😔 noo dufam ze sa nam polepší 🙏🏼

katarina40
15. feb 2021

@emilllll tak ze vraj tam nič takého nenašli chvalabohu ale dali jej lieky teraz a vraví ze sa jej uľavilo po nich nekruti sa tak lenže tie lieky su malo dostupné čakala na ne mesiac a doplacala 20 eur volajú sa Isoprinosine ale hlavne ze sa cíti už trošičku lepšie možno aj vám by sa ich zišlo užívať aby sa zmiernilo to krutenie hlavy ...

emilllll
15. feb 2021

@katarina40 ja som brala sirup počas covidu tak sa volal.Musim zavolať obvodnej nech mi predpise.Bo och stále ráno,večer stále

spanielocka
autor
15. feb 2021

@emilllll Ráno večer stale vas boli hlava kazdy den ?😔 kedy to uz skonci och toto ...