Dobry den prekonala som koronavírus bude tomu mesiac moje prve priznaky boli bolesti hlavy zimnica a dusilo ma , ale čo ma najviac trapi je ze napr mala
som bolesti hlavy 5 dní a potom to preslo ale teraz po troch tyzdnoch sa bolesti hlavy vratili a kazdy den ma boli hlava uz asi tyzden máte stym niekto skusenost ? stalo sa vam to ?
@zojazoja Bozeee to je strasne mna stale boli hlava 😔 uz je to nevydrzanie
@spanielocka tak nejaké lieky na bolesť hlavy si treba dať, netrapit sa
@spanielocka veď to, že niektoré príznaky po skončení tejto podľa niektorých "chrípočky"môžu trvať dlhšie aj po prekonaní.....tento vírus môže zasiahnuť ktorýkoľvek orgán a môže zanechať aj trvalé následky.....koľko ľudí ani po 2-3mesiacoch po prekonaní stále nemá čuch alebo stále kašlú, podobné je to aj s bolesťou hlavy....akýkoľvek príznak môže dlhšie aj po prekonaní pretrvávať.....známa mala Covid pred niekoľkými mesiacmi, stále nemá v poriadku krv - stále má vysoké zápalové parametre napriek tomu že brala už niekoľko druhov ATB, zápalové parametre pretrvávajú......
Ja vyše 3tyzdnov bez čuchu a chuti....neviem kedy to skončí hmm
Mne sa čuch tiež na 100 percent neobnoovil. Len veľmi pomaly sa vracia... 🙄
@spanielocka ja som 2,5 mes. po prekonani a bolesti hlavy mam stale, dokonca sa mi vratilo aj upchatie nosa, k tomu aj kazdodenna unava
@oliviabb 😔 tak to ste ma moc nepotešili ja mam take silne tlaky ako za očami ako keby ma obocie bolelo a dutiny a bolest hlavy
@elenajezova Dobrá sprava je ze sa to vracia aj ked pomaly mne sa vracial tiez pomaly rano som napr citila malinko a pocas dna sa mi to zlepsovalo a dalsi den zase rano malinko a potom uz lepsie a lepsie ako plynuli dni
@oliviabb
@spanielocka tiez som uz po a necitim sa fit strasne som unavena.Nikto nevie ako zareaguje co to s nim narobi teraz sa vsetko bagatelizuje a o par rokov sa dozvieme, ze sme prekonali malu smrt.Som z toho uz znechutena sorry
@oliviabb Ešte som chcela mna ta hlava bolieva aj v noci vas nie ?🤔
@luccija Ale
ja nemam ani sopel nic mi neni vobec 🤷🏽♀️ iba ma bolieva hlava ale asi sa objednám potom to prejde potom sa to zase vrati nechapem tomu 😔
@spanielocka v noci uz chvalabohu nie
@spanielocka moja mama prekonala Covid v novembri takisto ako vy strašne bolesti hlavy mala a neskor sa jej začala hlava točiť máva závraty ako keby jej sla hlava vybuchnúť doktorka ju poslala na magneticku rezonanciu pretože stale nemá tu hlavu v poriadku...držím vám palce ;)a veľa zdravicka hlavne ))
@katarina40 presne to aj ja mám už mesiac po a stále má bolí hlava a ako píšete k tomu tie zavrate točí sa mi ako na kolotoči.Este len ráno vstanem a už má bolí a to celý deň dokola,dokolecka normálne už som hotová no a ešte keď sa k tomu pridružili tie kolotoče v tej hlave.A keď sa môžem opýtať ako mamka skončila na magnetickéj.Dakujem
@emilllll No mna konecne pár dni hlava nebolela a dnes ma začala otrasne 🤦🏽♀️ mne to napr niekedy vráža az do tvare ako je trojklanny nerv 😔 noo dufam ze sa nam polepší 🙏🏼
@emilllll tak ze vraj tam nič takého nenašli chvalabohu ale dali jej lieky teraz a vraví ze sa jej uľavilo po nich nekruti sa tak lenže tie lieky su malo dostupné čakala na ne mesiac a doplacala 20 eur volajú sa Isoprinosine ale hlavne ze sa cíti už trošičku lepšie možno aj vám by sa ich zišlo užívať aby sa zmiernilo to krutenie hlavy ...
@katarina40 ja som brala sirup počas covidu tak sa volal.Musim zavolať obvodnej nech mi predpise.Bo och stále ráno,večer stále
@emilllll Ráno večer stale vas boli hlava kazdy den ?😔 kedy to uz skonci och toto ...
Moja segra toto mala.. Bolesti hlavy aj po 3 tyzdnoch po prekonani.. Treba vydrzat