Bolesť očí a hlavy

melissa_19
30. aug 2022

Ženy ja neviem či som paranoidná alebo to je skutočnosť. Je jedno v akej práci som, v každej jednej dostanem silnu migrénu bolesti oči až mi je na odpadnutie. Dnes som bola v práci iba 7 hodín a ležím v posteli na umretie. Zajtra ma čaká 12-ka a asi umrem rovno tam bláznim sa z tej bolesti. Máte to tiež?

babovka2321
30. aug 2022

@melissa_19 mna tak bolieva hlava v priestoroch, kde je (neudrziavana) klima

melissa_19
autor
30. aug 2022

@babovka2321 Mňa úplne všade.. Dnes som prvý krát bola v novej práci no už vidím že ma to bude sprevádzať každým dňom- až to nevydržím a skončím. Je to tak zakaždým

nikaeli
30. aug 2022

@melissa_19 dnes sa cítim rovnako, pred chvíľou som prišla domov, od 12ej sa trápim, nepomohol ani Nalgesin 😕 už som v posteli

melissa_19
autor
30. aug 2022

@nikaeli Ja dva paraleny a aulin nič

taktotedanie
30. aug 2022

@melissa_19 na ocnom vysetreni ste boli? Na neurolgickom vysetreni?
A teda brzdila by som s tymi liekmi dva paraleny a aulin je teda kombinacia dnes uz nic neberte
Pri migrene ak nevezmete liek hned na zaciatku potom ich beriete zbytocne

melissa_19
autor
30. aug 2022

@taktotedanie Bola, oči v podstate ok a mám krivú chrbticu ale môže to byť z toho? (doma ich mávam často ale nie každý den) a v práci nonstop

taktotedanie
30. aug 2022

@melissa_19 ano moze samozrejme..neviem aku pracu vykonavate
Na migreny su specialne lieky , ktore zaberu hned

melissa_19
autor
30. aug 2022

@taktotedanie od dnes sestra v domove dôchodcov heh

pribinak
30. aug 2022

@melissa_19 u neurológa si bola?

taktotedanie
30. aug 2022

@melissa_19 stres je spustacom tiez, neustala starostlivost, polohovanie jedno s druhym
Chodte na neurologiu dnes su uz rozne lieky na liecbu migreny ako do seba pchat paraleny a aulin

hradnapani
30. aug 2022

na migrenu su ucinne lieky. To ti neurolog nic nedal? spustat ju moze stres, chrbtica, oci, jedlo, nevyvetrana miestnost, zvlastne pachy.. .treba si to odsledovat

melissa_19
autor
30. aug 2022

@hradnapani veru nedal

melissa_19
autor
30. aug 2022

@taktotedanie Ani neviem či sa mam do tej práci vrátiť... ked to je takto

taktotedanie
30. aug 2022

@melissa_19 tak s takymto pristupom teda urcite nechodte.. je to praca narocna a uslachtila, s nechutou sa starat o starkych a nezvladnych s neschopnostou sa o nich dostatocne a zodpovedne postarat pretoze vas bolest paralyzuje tam ani nechodte..
Rieste to s neurologom tu ina rada neexistuje..

miskakyska
30. aug 2022

Susedu bolievali oči a momentálne je po operácii nádoru na mozgu

hradnapani
30. aug 2022

@melissa_19 tak ho treba navstivit znova a tie lieky si pytat. Takto sa neda zit :(

gemerka17
30. aug 2022

@melissa_19 magneticka rezonancia mozgu bola robená? Tak isto aj krcnej chrbtice ? Neurolog to uzavrel ako migrenu alebo ako čo ?

inga93
30. aug 2022

@nikaeli
@melissa_19 mne takouto prisernou bolestou hlavy a najma oci zacal teraz covid, nezaberalo vobec nic, len pretrpiet... som migrenicka, ale toto bola uplne ina bolest

isis234
30. aug 2022

@melissa_19 z chrbtice vystrelujú bolesti do rôznych častí tela... radšej lekárke, nech pošle na vyšetrenie ..- neurolog. Nemali by ste pracovať,kde je klimatizácia

nikaeli
30. aug 2022

@inga93 Covid určite nemám.. stačí 3 hodinové školenie a ďalších 100 ľudí v jednej miestnosti a je to 🤷🏻‍♀️

melissa_19
autor
30. aug 2022

Neviem ženy som z toho mimo- vetranie ano klima nie stres minimálny fizycka záťaž stredná (bežná) nechápem, čo to mohlo spôsobiť ale veľmi silnááá takúto som už nemala dlho.. zvyčajne už mám odskúšané že dva paraleny zaberú teraz rozmýšľam že si ju drbnem o stenu nech má prečo bolieť

melissa_19
autor
30. aug 2022

Nemôžem ani na pohotovosť zas mi budú pchať všelijaké injekcie a nepostavím sa 2 dni na nohy jak zvyčajne heh

gemerka17
30. aug 2022

@melissa_19 bola si riadne vyšetrena neurologom (vrátane magnetickej rezonancie) ??? Ťažko sa radi, keď neodpovedas na otázky.

melissa_19
autor
30. aug 2022

@gemerka17 Nie, naposledy keď som tam bola pichol mi ketanol bez nejakého informovania až na moje vypytovanie a nepostavila som sa týždeň. Myslela som že je so mnou koniec. Tak si hľadám druhého

gemerka17
30. aug 2022

@melissa_19 no vidíš to. Treba akútne najist druhého neurologa. Liečba bolesti hlavy patrí do jeho rúk. Ako prvé je vždy vyšetrenie magnetickou rezonanciou. Až potom môže robiť nejaké závery. Aj mňa pri bolestiach hlavy hneď poslal na vyšetrenie. Až potom skúšal nasadiť lieky. To si mala s prepáčením dobrého idiota.

melissa_19
autor
30. aug 2022

@gemerka17 keby mi dal nejaké ľahšie ja som ketanol nikdy nemala nevedel či mam alergiu alebo nie proste to len pichol jak nič a ja som si doma už zrutena pozerala truhly horšie ako pri covide mi bolo 🙄

gemerka17
30. aug 2022

@melissa_19 ak ťa bolí hlava, nemá do teba čo pichať. Najprv treba vylúčiť vážnejšie ochorenia s pomocou MR a potom môže začať skúšať. To ti kde prosím ťa pichol ?

melissa_19
autor
30. aug 2022

@gemerka17 do zadku tesne pri kríže trafil mi sval a myslela som že ho tam zavraždím tu v Partizánskom sú taký všetci a z iných miest Vás nevezmú..

gemerka17
30. aug 2022

@melissa_19 pacient má právo na výber lekára. Môžeš ísť aj Košíc či do Bratislavy. Treba obvolať. Zbytočne niečo s nimi riešiť.

isis234
30. aug 2022

@melissa_19 pozri na internete, najbližšie lekára, zavolaj, popýtaj sa,,, skús i v nemocnici... Ak budeš mať silné bolesti dlhšie, volaj pohotovosť a a spýtaj sa i na lekára v nemocnici, či by ťa niektorý zobral.... skús si uvriť čaj z mäty alebo medovky, poprípade materinej dúšky, ak máš doma. Skoré uzdravenie prajem