Bolesť hlavy a ucha na ľavej strane

lucik174
26. apr 2022

Ahojte prosim vas mal niekto nieco podobne ako ja ? Idem sa stoho zblazniť.
Pred skoro dvoma mesiacmi som mala zlu chuť v ustach doktorka mi brala stery kde sa mi ukazal bacil v nose a zapalene hrdlo mala som antibiotika ktore mi zabrali, no par dni po douživani ma začala bolieť sem tam lava strana hlavy,pocitovala som ze to ide os ucha šla som na ušne kde mi povedali ze som mala zapal stredneho ucha ale pekne sa hoji dali mi horčik a tabletky na utlmenie bolesti. Tie som však brať nemohla kedže mi s nich bolo zle.
Bola som na kontrole este dva krat kde mi dr povedala ze je všetko ok ale ja mavam uz mesiac strašne zachvaty bolesti hlavy od ucha az poza oko, ten zachvat je strašny a niekolko krat do dňa. Do toho sem tam motanie hlavy.
Dnes mi bolo az na vracanie a mam pocit ako keby som bola chora. Zajtra mam rengen dutin a zoberu krv na zapal. Ale strasne sa bojim ze či to nieje niaky nador ... mal niekto niaco podobne prosim.

mirkava
26. apr 2022

@lucik174 tak ma len bapadlo, nemôže to byť zo zubov?

ivusik8888
26. apr 2022

@lucik174 zapálený trojklanny nerv?

ivusik8888
26. apr 2022

@ivusik8888 suché teplo, vitaminB na nervovu sústavu a chrániť sa pred nafukanim do ucha.

majulino
26. apr 2022

Aj ja sa prikláňam k trojklannemu nervu. Obehaj aj zubara. Mne tie zachvaty sposoboval zub

simca06022011
26. apr 2022

uplne typicke pri zapale stredneho ucha (podla mna), mordovala som sa s tym strasne dlho, aj mrko aj ctcko somnakoniec absolvovala.. a citlve je to aj po rokoch,staci trochu prievan... otrasne je to, neskutocna bolest. Urcite ta poslu na vysetrenie fokusov, kludne chod aj sama, ale teda mne sa ziadny zub nepreukazal.... isla som k neurologovi, ten ma poslal na mr, nakoniec na troklanny nerv rehabiliacie som dostala (zda sa mi ze biolampa sa iba robila).

lilyianka
26. apr 2022

@lucik174 nemôže to byť krčná chrbtica?