AHOJTE Stretol sa niekto z Vas ze ste mali aj bolest chrbta?Okrem tohoto ma bolela hlava a oci.
@bimbas a bolest chrbta vam po akom case presla?Ja este mierne citim bolest a na testoch som bola 19.10.Ja som mala miernu natchu a citila som len ircite veci sladke
@ivanocka83 ja mam od zaciatku prejavov bolesti celeho tela. je to hroza. prvych par dni to bolo stale, teraz ked mi klesne teploty ( od liekov ), tak sa citim ako tak dobre, ale ked zacne stupa, tak hroza. uz sa len krutim, neviem sediet, lezat, musim menit polohy.
asi 2 den ma bolela prava noha od kolena dole, 1 den ma bolelo vsetko. 3 denma strasne zacali boliet hlavne krize, co pokracovalo,a j dalsie dni., teraz ma bolia len ked mi teplota stupa a 2 den ma uz bolia bedrove klby.
oci ma bolia len ked sa pozeram dohora, aleboked sa ich zvrchu dotykam a hlava ma neboli
@majamat od kedy si pozitivna? Bedra a koleno citim aj ja.
@ivanocka83 chora od piatku a testovana v sobotu.
no fasa, teraz TT - 37,8°C
@majamat u mna teplota nebola,bolest svalov neskutocna
@ivanocka83 u mna teda je aj teplota. na zaciatku svaly klby a chrbtica boleli stale, ale teraz, ked dam Paralen,c i nieco ine vdaka comu mi klesne teploty, bolest prejde za niekolko hodin sa zas objavuje a teplota stupa. potom zas dam neico od teploty a zas teplota stupa
áno mne to začalo bolesťou chrbta cez kríže až ku kostrči, bolesť hlavy,zapálené oko (len jedno) slabá nádcha a vyvrcholilo to stratou čuchu