Ahojte, vedeli by ste mi, prosim, poradit alternativneho liecitela, ktory lieci onkologicke ochorenia.Najlepsie takeho, ktory Vas alebo niekoho Vam znameho vyliecil.
No ja neviem mne ju tiež odporúčali, ale keď som si pozrela jej stránku, tak mne to zaváňa nejakou sektou
jej stranka ma vizual posahanej pubertiacky a nemusim vam pripominat nedavny pripad tu z kona, kedy sa ista zena rozhodla neverit medicine a nechat to v rukach bozich a alternative a ako to dopadlo... alternativa je ciste placebo. rakovina je siroky pojem .vedome riskujete svoje zivoty a ked vas po alternativnej terapii umierajucich ratuje aro po tom, co odmietnete zdrav. starostlivost onkologa, tak sa tu na tie vase vystrelky skladame vsetci...
viem co by som urobila. urcite by som nehladala alternativneho liecitela 😉 a vzhladom na to, ze mam velke predispozicie, je mi to jasne uz teraz. plne by som sa zverila do ruk medicine a moznosti budem hladat tam. je to moje rozhodnutie a za tym si stojim. uz som zazila smutne pripady a nasledky alternativnej liecby uzasnych liecitelov. keby mi hrozila smrt, co teda hrozi kazdemu z nas, tak ma bude liecit medicina a ked to bude v stadiu poslednom, dam si pichat morfium nez uzivat vitamin C a umierat v otrasnych stavoch. mam v tom jasno.
@gladiola25 urcite by som nehladala alt. Liecitela - sposobili uz nejednu smrt... pisem ti ako dieta onko rodicov sniekolkymi druhmi nadorov.. ak chces realne kontakty napis mi ip, mozme sa podelit o skusenosti
poznám prípad keď rodičia šli za liečiteľom s dieťaťom pred jeho operáciou nádoru v mozgu,dieťa došlo na operáciu a nijaký nádor tam nebol...neviem to vysvetliť...liečiteľ pomáha bylinkami,modlitbou a energiou z rúk,ale nestaval sa proti liečbe lekármi, on hlavne pomôže stlmiť bolesť a dostať pacienta do psychickej pohody
@gladiola25 preco chces vyuzit liecitela? Ja som onko pacijent a ked zomrela ta mamicka spominana v prisevku vyssie povedala som si, Napriek tomu ze som este nevedela ze mam rakovinu, ze v živote by som neodmietla klasicku medicinu. A potom to prišlo a paradoxne, ja som bola zrovna ten pripad, co si teoreticky mohol povedat, vzhladom k tomu ze som bola bez metastaz a zhubny bol len nador vajecnika ktory bol mimo vajecnika a ohranicen a cely vybrali, vsetko ostatne (reprodukcne organy) co mi zobrali preventivne boli zdrave. A aj dnes pred chemo mi primar na onkologii uz druhykrat polozartom povedal, ze nevie naco tam chodim, ze mam stale dobre vysledky. ALE nikdy by som nehazardovala so svojim životom tymto sposobom, radsej chemo - jedy, ako tie zvasty. Mozno si myslis, ze neverim liecitelom, ale teraz pocuvaj. Od zaciatku leta 2013 som navstevovala pravidelne kazdy tyzden jedneho liecitela kvoli synovi, venoval sa jemu a aj na mna sa vzdy pozrel. Vzdy som bola na vazkach, ale co by matka neurobila pre dietatko. Vystat 10hodinovu radu - malina🙂 A chodila som tam az do marca 2014 tohto roku. Kedy som uz mala bolesti, slabsie a teda aj problemy so stolicou, a ked sa na mna pan liecitel "pozrel" tak nic nevidel, len zahlasil ze to mi tam kvasi pecivo, ze si mam davat pozor na celiakiu, paradoxne ja jem peciva minimalne. Potom som tam prestala chodit, ale len preto, ze sme dokoncovali dom a nemala som na to uz energiu. 27.5. mi moj gynekolog oznamil, ze mam 12 cm nador medzi konecnikim a posvou. Na druhy den isla zhodou okolnosti kamaratka k liecitelovi, s mojim dovolenim sa na mna pytala a mily liecitel zahlasil, ze rakovina to urcite nie je:-/ No 25.6. po mojej operacii a diagnoze stratil mily pan liecitel niekolko pacientov. Aj ked on ich ma stale pozehnane. Aby bolo jasne nic mu nezazlievam, on za mojho raka nemože, ale dovera ludi co mu verili bola otrasena :-/
@mawka je to trocha hlupe hodnotit nieco len podla vizualu, nemyslis? gladiola25 sa pytala na dobreho liecitela, nie ktory liecitel ma najkrajsiu stranku.
Pani Laura nie je ziaden sarlatan, jej liecba skutocne pomaha. Moderna medicina zdaleka nema este liek na kazdu chorobu, a pri mnohych len potlaca priznaky, nelieci pricinu. Takze je na uvazeni kazdeho, co spravi a na koho sa obrati.
@gladiola25 na to aby si sa vyliečila nepotrebujes nikoho. Skús prelúskať net, vela sa dozvies. Liečba vitC, vitB17, liečba teplom ( umelé navodenie si horúčky), posilnenie imunity, surova strava (veľmi dôležité)je toho dosť... Otec mal melanom, 15 metastáz po tele, viditelne hrce...pred rokom a pol Odmietol klasickú liečbu...
@selena263 hlupe je vydavat sa za niekoho, kto moze zmenit nieco, co sa zmenit neda, rozhodne nie len tak svieckami, mantrami a podobnymi vecami. kazdeho cloveka, ktory spochybnuje medicinu v liecbe onko chorob by som poslala na onkologicke oddelenie a zvlast by som im ukazala tych pacientov, ktori predtym odmietli onko liecbu a vydali sa do ruk sarlatanom-ludovym liecitelom. taki pacienti zomieraju skor. hadaj preco. ak toto ma byt vyslobodenie, tak sorry. a je kvantum a kvantum pripadov, kedy tzv. liecitel odprevadil svojimi praktikami pacienta na druhy koniec. a tie pribehy s dobrym koncom? treba ovladam problematiku onko ochoreni ako takych, druhy rakoviny, stadia, moznosti, atd....
ale to je tu zbytocne hovorit.
@gladiola25
Ja ti môžem dať jedno telefónne číslo liečiteľa ktorý vyliečil moju ťažko chorú vnučku, ak chceš, napíš IP.
@irenkask možeš mi napísať akú diagnozu mala ťažko chorá vnučka. Moja dcéra má tiež zopár diagnóz a veľmi by sme sa potešili keby aspoň jedna sa vyliečila.
@bonaqa2013
Tu si prečítaj tam je písané aj o liečbe aj o diagnózach.
http://simonka.webnode.sk/
urcite sa porad s lekarmi...a zvaz vsetky pre a proti ...uznavam,ze mozu byt ludia,kt.robia "zazraky"...ale urcite ich vela nie je 😒
a ja mam len zle skusenosti s liecitelmi
takze,skor som za lekarske odporucania a poradu s lekarmi-uz aj onkologovia su nakloneni roznym "alternativnym rieseniam"a aj sami mnoho dobrych a osvedcenych rad ponukaju-maju skusenosti s liecenymi a vyliecenymi ludmi
rozhodne ale netreba nic nikdy vzdavat-to je zaklad...
onko ochorenie je vazna vec 😒 ale ...raz mi jeden onkolog povedal,ze diagnoza sa stanovit da,da sa urcit liecba,da sa povedat kolko asi... 😒
ale ziaden lekar nevie ovplyvnit "vyssiu"moc a silu cloveka-teda,ze vela veci je aj v pri tomto ochoreni "medzi nebom a zemou"...prajem vela sil...nikdy nic nie je dopredu stratene,vzdy treba zabojovat.
@janie08 skvelá stránka mne otvorila oči a naučila ma pozrieť sa na každú vec aspoň z dvoch pohľadov viete babenky máme najmodernejšie výdobytky techniky vnúčatá našich detí už asi budú lietať na školské výlety do vesmíru a nevieme liečiť rakovinu aj keď pred sto rokmi v R.1931 nemecký vedec Otto Warburg objavil dôvod vzniku rakoviny a dostal za to nobelovu cenu ale to je asi všetko prečo to nie je uvedené do praxe, prečo stále na liečenie používame len tie najdrastickejšie spôsoby a z ľudí robíme živé trosky ale aby sme nehovorili len o chorobách prečo nedokážeme postaviť v tejto modernej dobe takú pyramídu ako pred tisíckami rokov v Egypte, prečo sa 11. 9. Deň ktorý zmenil Ameriku nenašli po nálete na Pentagon trosky lietadla, ktoré doňho narazilo...... Prečo si ľudia ľuďom robia tak veľmi zle je mi fakt z toho smutno...... Takže je veľmi tažké dnes hľadať a nájsť čistú pravdu proste neexistuje.....
Ahojte baby, robím lekárku na onkológii v NOU, Ba a rozhodne nech nikto nestráca čas dákymi liečiteľmi. AK už...tak len ako terciárna placebo-psycho podpora, že áno..urobil som všetko, skúsil som aj bylinky, čaje ..atď. Ale majoritne histologizácia, chirurgia, chemoterapia, rádioterapia. S:
@adina0501 aj mne táto stránka otvorila oči,len strasne moc ľutujem,ze som o inej alternatíve,nez je konvenčná medicína,nevedela :( teda skor nez moja mama zomrela na vedľajšie účinky chemoterapie. Ano! Nie na samotnú rakovinu,ale chemoterapia ju vyslovene zabila! :( su to uz vyše tri roky a stale sa o tuto tému zaujimam. Inak s tebou plne súhlasím,je viac nez smutne,ze na svete su hodnotnejšie iné "veci" ako zdravie človeka:(
@janie08 aj ja som zvládla rakovinu mandlí našťastie sa nikde nerozšírila a tak som nemusela na chemoterapiu a ožarovanie lebo by som sa asi zaradila do zástupu slepo veriacich vo vyliečenie začala som si o tom viac čítať a ak by sa mi rakovina znovu niekde objavila chemoterapia či ožarovanie by bolo to posledné ak by to vôbec bolo čo by som absolvovala pretože nie choroby ale nevedomosť ako ich liečiť nás zabíja.... Ale každý má právo naložiť so svojim životom podľa vlastného uváženia .......
Neviem, preco by sa niekto mal vykaslat na klasicke lekarske posrupy, ked chce vyskusat alternativu. Ja by som urcite posluchala lekarov a k tomu by som skusala vsetko dostupne alternativne ( MMS, zeleninove stavy vo velkych mnozstvach, rozne tropicke rastliny ako macaci pazur, velke davky vit. C, atd....)
Aj ked s chemoterapiou by som mala urcite problemy a zvazovala by som ju, mnoho ludi zabije prave ona. Ale aj vylieci. Neviem, ako by som sa rozhodla v takej situacii. Rozhodne by som sa ale nespoliehala len na ,,liecitelov"
Ale osobne poznam cloveka, ktory chemo odmietol a uplne si vyliecil rakovinu len pomocou alternativy.
Prajem vela stastia, zdravia a pozitivneho myslenia vsetkym, ktori bojuju s touto pliagou.
@mawka Ja som nehovorila nic o odmietani klasickej liecby, ale je predsa vela pripadov, ked moderna medicina jednoducho nestaci. A potom co? Sedela by si len tak si zalozenymi rukami a cakala na smrt, lebo lekari este nevynasli liek na tvoju chorobu?
Za svojim tvrdenim si stojim. Su aj sarlatani co viac ublizia ako pomozu, nestitia sa prizivovat na chorych ludoch, to je pravda. Preto sa zakladatelka pytala na overeneho liecitela, aby sa takemu cloveku vyhla. Moja skusenost je taka, ze pani ktoru som spominala k tymto sarlatanom urcite nepatri, a jej liecba je vzdy spravna, pre kazdeho pacienta sita na mieru, preto je ucinna.
dobry večer moja znama ma vnučku ktora bola onkologicka pacientka a pomohol jej liečiteľ Jozef Tutko nielen že žije ale už chodi aj do zakladnej školy nemôžte čakať zazraky ale aj vdaka nemu žijem moja dcerka ktora je veľmi ťažko postihnuta a tiež jej pomohol a veľmi bez neho by bola zomrela a ked sa môžem opytať je to pre vas.
@mawka jasne medicina je hovno mne doktor dobabral pôrod jasne že už to napraviť neide dcerka uplne postihnuta kedže sa mu nechcelo a pootm už bol neskoro bieloplaštovym už neverim radšej by som umierala na posteli ako navštivila nejakeho akože doktora keby nie ľudovy liečiteľ moju dcerku by už kryla čierna zem takže každeho vec čo robi ako kona a ličiteľ nehovori aby nepouživala a nedodržiavala liečbu o naordinoval doktor aby farmaceuticke firmy maly plne vrecka penazi a ťažko chorym sa smiali do tvare.
@gladiola25 ľudia sú nepoučiteľný 😖 Dúfam, že dostaneš rozum a budeš sa liečoť u naozastných doktorov, nie u šarlatánov. Veľa zdravia prajem
chcela by som povedať všetkým, čo počuli o niekom, kto sa zázračne vyliečil z rakoviny bez akejkoľvek onkologickej liečby, že sú na to len 2 možné vysvetlenia.
1. V skutočnosti žiadnu rakovinu nemal. Niekto má ťažkosti, ide napr. na zobrazovacie vyšetrenie, ako USG, mamografia...kde sa nájde nález ohraničeného ložiska takých a takých rozmerov, ktoré zasahuje tam a tam a doktorovi na USG sa javí ako pravdepodobne malígne. Odporučí histologizáciu, na ktorú pacient nejde, lebo už mu je jasné, že má rakovinu a ide sa liečiť k dákemu liečiteľovi. Ten ho vylieči a on už rakovinu nemá...
2. Je to pozitívny nález, ale je to v podstate len akoby predštádium (týka sa najčastejšie hematologických diagnóz), kedy sa drastická onkologická liečba neodporúča a zvolí sa metóda watch and wait. t.j. pacient sa sleduje. V týchto prípadoch môže k prepuknutiu ťažkostí dojsť aj za viac rokov, teoreticky aj nikdy a preto, keď ide človek k liečiteľovi a potom už nemá rakovinu..tak to je tiež mylný závar.
A ...V určitých prípadoch môže tiež jedno (hoc aj neonkologické ochorenie) potlačiť príznaky z toho druhého (aj onkologického) a dočasne sa stav javí ako lepší, až dobrý, hoci tomu v skutočnosti ni je.
@sasa1983 vyborne. perfektne napisane.
@dilino sudis podla jedneho doktora a podla jedneho liecitela. ak nie som spokojna s onkologom, tak si najdem ineho, mam na to pravo. a ak viem, aki lekari su v tej ktorej porodnici, idem inde tak, ako som to urobila ja a nemusela som vypisovat srdcervuce pribehy aki masiari su v nasej porodnici. asi tolko.
Keby existoval na svete čo len jeden jediný liečitel, čo naozaj vie vyliečiť rakovinu inak ako cytostatikami, tak by mal Nobelovu cenu a v rebríčku najbohatších ludí sveta by bol na 1. priečke. Mňa vyliečila klasická medicína a moja kamarátka, ktorá sa dala na alternatívu -už medzi nami nie je.
Dobry vecer, ja mozem z vlastnej skusenosti odporucat pani Lauru z Dvornikov,jej liecba nema konkurenciu. Objednat sa mozte na 0918 212 447. Ma aj svoju stranku http://www.liecitelka-laura.sk/o-mojej-praci/. Prajem skore uzdravenie