dobry den chcela by som sa opytat co davete lekarovi ako podakovanie za operaciu alebo vysetrenie
Ako pisu kocky hore - dakujem velmi pekne za dobre odvedenu robotu.
Keby lekári mali dostávať za každú úspešnú operáciu a vyšetrenie nejaké darčeky, tak myslím, že za chvílu by to nemali kam dávať. Je to ich práca. Môžeš im pekne poďakovať a povedať im, ako si bola s nimi spokojná.
@hazelgracegus no ved ano ale je to uz otrepany zvyk nosit bombonieri tak preto som sa pytala
@hazelgracegus aha no aj tak sa da
Možno sa niekto chytí za hlavu ale aj malé darčeky môžu byt chápané ako úplatok a narobis sebe a aj doktorovi zbytočne problemy
Takze uolne stačí ĎAKUJEM
Kazdou mesacnou danou
@hazelgracegus no len colokady dostavame kazdy den uz to neni kam dsvat
Ďakujem pán doktor......inak moja mama chodí na kontrolu na isté oddelenie a v čakárni ráno majú zevraj tetky plne tašky domácej štrúdle, ktorú pečú ráno o 4, domáce kompóty, bonboniéry, víno... tá dr musí odchádzať ako zo skladu potravín, mamka nič neberie a vždy sa jej dr normálne venovala a vyšetrila
no ja si myslim,ze poctivy doktro nebude chciet zobrat nic a nepoctivy chce radsej peniaze ako cokoladu......
@marcellka32 tak to ano to je pravda ale nie vzdy je to tak
Chapem, ze mas potrebu podakovat, ale davas cokoladky napr aj pani predavackam za to, ze sa ti venuju? Alebo pani postarke, ak ti prinesie postu? A takto by som mohla pokracovat dalej...
@diewcatqoo nie nedavam ale tak uvidim
nestaci len podakovat? malo by. ale chapem, ak ide o nejaku komplikovanejsiu alebo dlho naplanovanu operaciu a clovek je skutocne vdacny. bonboniera, kava, kvety, darcekovy kos? pri vysetreni ale urcite "len" dakujem.
@dijka123 tomuto trocha nerozumiem, ako si to napísala 10,13 hod? no len colokady dostavame kazdy den uz to neni kam dsvat
@dijka123 ano, poctiveho by aj cokolada potesila,ale zase dostavat stale cokolady. ☹....a nepoctivemu je cokolada malo...tak som to myslela....
moja mama chcela dat doktorovi flasu a jej povedal,ze radsej nech prispeje na ambulanciu.....75-rocna dochodkyna mu ma prispievat na ambulanciu....😖
slovom ĎAKUJEM
@zirafienka jaj prepac ze len cokolady dostavame vkuse a neni ich kam davat uz pomalicky
@dijka123 nic??? 🤔