Ako dlho sa momentálne čaká na výsledky PCR testu ?
ahoj, boli sme v utorok 3.11. o 13:30 ako samoplatcovia v inchebe v Ba, v ten vecer o 21:44 boli vysledky, negat.
@euie hej tak to Bratislava je osobitný prípad. To viem že tam to ide strašné rýchlo a ako samoplatcovia už toboz. Tu na východe sa aj u súkromných vôbec na termín čaká aj 7-10 dní.
A stále platí že na pozitívny volajú a negatívny sms?
To mas ako kde...my sme v MT...vysledok chodi v den testu po 20 hodine..nevolaju...ci si pozit alebo negativ tak chodi sms
@rachel36a ooo tak to by bolo super..
Tak ale zase moj brat je TN a vysledok im prisiel az na treti deň
Keď si pozitív, výsledok ti príde sms. Avšak následne ti budu volať za deň, dva z RUVZ a pýtať info, tvoje údaje si overia, zisťujú kontakty a potom ti do mailu pošlú vyhlásenie o karanténe a omáčky okolo toho...
Ja som bola v Nitre ráno o ôsmej a o štvrtej som mala výsledky v ten den
@bucko555 ahoj, môžem sa ta opýtať prosím ta kde v NR? Nemocnica ci medinex ci ako sa to vola 🙈 70e si platila vopred?
@tanicka696 Špitálska ulica to bola a neplatila som išla som na odporúčanie lekára keďže som mala podozrenie
U nás doma v BB boli na testoch. Starká išla v piatok a sobotu ráno mala výsledok ( pozitívna ) a otec bol v stredu a prišiel mu výsledok až v nedeľu večer okolo 21:00 ( negat.) neviem podľa čoho to robia.
Mama bola dnes 9.20 a teraz prisiel vysledok.
Ahojte, ako je to v prípade,že PCR vyžaduje nemocnica pre dieťa 8 r aj pre doprovod? Kôli operácií a nesmie byť starší ako 48 hod. Niekde som čítala,že pre deti do10 r.sa nerobi pcr.
Platí sa,či neplatí? Ako to vychádza časovo ( sme v RK)?
Ja som bola minulý utorok ráno o 08:15 a večer 17:35 mi prišla SMS
@zuzkalujza no a v nemocnici im stačí sms? Netreba nejaký papier?
@2danculik mala by stačiť SMS, u mňa stačila, ale vytlačila som si aj mail, ale ten prišiel o deň neskôr
@zuzkalujza ďakujem ☺️
Nam.prislo tento tyzden do 30 hodin.