Ahojte, nechápte zle moju otázku, ale mám silnú imunitu nebývam často chorá a potrebujem teraz ochorieť. Sú chrípkové epidémie ľudia niekoľkokrát ochoreli a ja nič. Viem že na to musí byť vírus/baktéria. Ako sa oslabiť aby som to chytila? Nesúďte ma už je toho na mňa veľa a fakt potrebujem doma vypnúť a oddýchnuť si.
vyskusaj aj bez toho, chod k lekarovi, povedz ze si rano mala teplotu, ze sa zle citis a vypise ta. neposle ta nasilu do prace. teplotu aj ked ti zmeria povedz ze rano mavas zvysenu a zle sa citis a si pretezena! to je tiez zly telesny stav ked to tak citis!
No to si príliš neoddýchneš, keď bude telo bojovať s chorobou. Čo tak radšej zostať doma a oddýchnuť si, ako zdravá? Dovolenku nemáš?
kazdy sa snazi neochoriet a ty chces pravy opak. Radsej byt zdrava, ako sa nevladat postavit z postele a mat vysoke horucky, sople, zimnicu atd.. Tes sa, ze mas dobru imunitu. Mna teraz choroba obchadza a som rada, ze to ide mimo mna.
Dovolenku na par dni si nemozes zobrat ??
Moji spoluziaci na zakladke kedysi, ked sa im nechcelo prist do skoly, tak si na noc oviazali ruku s handrou namacanou v octe a rano rukou buchali o stenu, aby sa zlomila kost... alebo jedli kriedu, aby zvracali. Tak skus, ked sa bacily na teba nechytaju 🙂 (ironia)
Tiež by som Nerozmýšľala nad chorobou, ale skúsila u lekára vyjednal PN alebo len zavolať ze mas teplotu a napr si zvracala...na par dni by ta mohol vypísať.
Chodím ešte do školy a priala by som si pár dní pokoja strávené pozeraním seriálov a spánkom 😀 ďakujem za typy
No tak povedz rodičom, keď ešte chodíš do školy. Možno výnimočne by ťa mohli na pár dní nechať doma. Fakt kvôli tomu nezháňaj reálnu chorobu.
😅🙈 ešte chvíľku výdrž a budeš mat jarné prázdniny a potom veľkonočné a huraaa dlhé letné ktoré pracujúci človek už zial nemá
Pri chrípke si parádne oddýchneš. Vrátiš sa do školy nabitá energiou.
Povedz lekarovi ze si strese, necitis sa dobre a potrebujes si oddychnut. Vypise ta na PNku.
Povedz rovno doktorke, čo potrebuješ.
Bud rada, ze si zdrava. Nechaaapem 😳🤮
Keď ochorieť tak tv bude ta posledná vec ktorá ťa bude baviť a po chorobe sa teda rozhodne nebudeš cítiť ako oddychnuta
kks to je problem, ja sa kazdy den modlim, nech uz nic nechytim
Skus nahá behať po záhrade a medzi tým sa osprchuj v studenej vode... btw? Dúfam že nemyslíš vážne že chceš ochorieť 🙄🤦♀️
Ked pises, ze dakujes za “typy”, tak este by sa ti do tej skoly naozaj oplatilo chodit ;) za chvilu su jarne prazdniny. Ja som cakala, ze si pracujuca matka aspon s 2 detmi a muzom, co robi tyzdnovky, ked si tak extremne vycerpana a pretazena 🙈 Daj si zelezo to je moj tip a pockaj na tie jarne prazdniny.
🤦
Napi sa zo zachoda, samozrejme pred splachnutim 🙂
To vážne? Po 3 týždňoch školy potrebuješ oddych? Veď si mala 2 týždne prazdniny a o cca 2,5 týždňa ďalšie.
Ja si myslím, že ak ostaneš pár dní doma tak potom budeš mať toho v škole toľko, že nebudeš vedieť čo skôr. Takže počkaj do piatku a ak veeelmi potrebuješ oddych zostaň doma piatok sobota a nedeľa.
Dcéra moja si to ty? 😁
@zdenka11081983 😅😅😅😅
Neviem co to je za mladez dnes. My ked sme chceli blicovat zo skoly, tak sme chorobu nemuseli chytat, jednoducho sme odsimulovali stav tesne pred smrtou.
Kúp si prehanadlo a dávaj si ich viacej, bude ta preháňať a bude to vyzerať ako viroza
Jasne povieme ti a niekto nas nahlási za to ze navadzame na niečo zlé kde hrozí poškodenie zdravia pripadne aj horšie keď to preženies